Selam canımm ben kendi adıma konuşayım iyi değilimm askerimin sesini duyamadım bugünnnn
:)))))
ayyy bi arasa ahh ahhh seni ertesi sabah mı aradı kız ne zaman aradı yarinnnn :))))yaaa çok kıskanıyorum seniii hehehehehehe
kızz çeneye daldık bizz de göremedim yaa k.bakma canımmm hoşgeldinnn nasılsınn keyiflerinn nsılll
hoşgeldinnn canımmmselam kızlarr
canım kıskanmaa valla ömrümden ömür gitti dünden beriii yarimmm bi otobsten inince bide birlikte aramıştı birde bu akşam aradı ama 200 defa aradım ulaşamadımeğitim yerine uzakmş telefonlar.. senide arar yarin merak etme canm :)
senıı ess gectımm sen ladınn slmımıcnım optumm senıı. canımm askerının ılk ugnlerıydıı galıbaa dımıı acemıı bırlıgındeydıı olee anladımm benn oyusdenn üzülmee dewammlıı calısıtrıyolardırr şekerımm emınımm senıı okadar cokk aramak ıstıyodurrkı sesıınee muhtactırr bıı sesınlee tekk gecee nobett tutabılırr ama aryamıyodrr canımm sıraa wardırr buyukk ıhtımall yada işi üzülmee olurmuu kıyamm bakk bızz yanındayzz dostummm kendınee gell derhalll
ewett benıı gormednıızzz zateen askeımm nobete gıttıı hemencık haber veerddıı kapadıı sızdee bakmadınızz usuldumm dogrussuuamaa şincikk kendımdeyımm minigimm senn nasılsınnn
hoşgeldinnn canımmm
şaka yaptımm canımm :)))) hani birlik telefonları oluyor onları mı aradın şekerim?hmm ayy bi de fırça atmasınlar bize ndn arıyorsun diye
Ve Sonunda Oldu Kızlar Çok Duygusalım Şuan Bir okadar da mutlu ama allahım en kısa zamanda sizlere de bu duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallah
Ş A F A K 81
D Ü Z E Z E S E L A M
hoşgeldinnn canımmm
şaka yaptımm canımm :)))) hani birlik telefonları oluyor onları mı aradın şekerim?hmm ayy bi de fırça atmasınlar bize ndn arıyorsun diye
iyi olmaya çalışıyorumm canımm sen nasılsın :)))hoşbulduk tatlım..nasılsın:87:
amiinn canım inşallah
Ve Sonunda Oldu Kızlar Çok Duygusalım Şuan Bir okadar da mutlu ama allahım en kısa zamanda sizlere de bu duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallah
Ş A F A K 81
D Ü Z E Z E S E L A M
julımm tebrıkk ederımm senıı burayıı gelmenıı nasıll ıstedıgınıı bılıyoruzz hepımızz burdann asagısıı allahın ızınıylee su gıbı akıpp gıtsınn ınsallahh vee senınn ıcın julımm buu gobecıklerr:87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87:haydeeee kızlarr ne duruyonuzzz oynıyınn bakalımmm:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119::119::119::119::119::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111 hhh cokk yoruldumm sızz dewamm edınn
:) valla azarlasalar bni azarlarlar iyiye denk gelrsn sorn olmuo :) bn hem birlik hemde öbür aradığı numaralardan aradm açan oluo bazen ama ulaşamadm işte... ulaşılmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?