julımm tebrıkk ederımm senıı burayıı gelmenıı nasıll ıstedıgınıı bılıyoruzz hepımızz burdann asagısıı allahın ızınıylee su gıbı akıpp gıtsınn ınsallahh vee senınn ıcın julımm buu gobecıklerr:87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87:haydeeee kızlarr ne duruyonuzzz oynıyınn bakalımmm:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119::119::119::119::119::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111 hhh cokk yoruldumm sızz dewamm edınn
Evet tatlım ben selamladım seni bende öpüyorum
benimki acemide değil canım ustaya gecen cuma gitti yani yeni düzeni kuramadı daha aramadı bugün merak ettim ama senin dediğin gibi işi vardır herhaldebende yanınıza gelip kendimi avutuyorum burda birilerinin destek olması çook güzel teşekkür ederim canım
eee sen nasılsın bakalımm
ayyy cnm darısı en ama en kısa zamanda senin başına süper bir duyguuu süper
ben ilk önce çıkan kişiye kaçıncı bölükten olduğunu soruyorm cnm :) snrada 11. bölükten gürkan.. soy ismi ile birlikte söylüyorum çağırıyorr :)
amınn canımm aglama bakk bnedee alıcamm yapmaa şunu suluu gözzzeglenıyoruzz surdaaa zamanımıydıı culımmm banadaa bolee yaparızz demıı
tatlım yazdımmm görmedinmiiii
yok canım ya hiç gitmiorum üstüne moral vermeye çalışıyorum hep üzülmemek elde değil sende biliosun mehtabımıza bile 100 küsür gün var ama iyi olmaya çalışıorum ben iyi olayım ki oda iyi olsun dimicanımm benımm uzulmee bakk dahaa bellıkıı alısammaıss sımdıı yenııı olduguu ıcın ust dewlerelrıı bılee ıs werıyodurr onaa senn bırazzdaa su sıralarr alısana kadarr ustunee dee gıtmee gerısıı zatenn hallolurr sakınn uzuldugunuu gormım emın ol askerınn bole gorsee senıı kızardıı sanaaaoyusdeenn mutluu oll senn bunuu hakedıyosunn bakk hepp bolee gull emıı benn ıyımm nasıll olımm ıstee ıs gucc aksamm eww derkenn bı bakmısınn gunn bıtıvermıss beb ttatlımm
allah kavuştursun canım herkesin dediği gibi alttan al destek ol ona farklı bir ortama gitti emir altında bak kendide demiş kendi yaşındakiler küfür ediomuş kimi askerler devre muhabbeti yapıp eziolarmış yeni gelenleri sen iyi olmaya çalış sen kötü olursan onada destek olamazsın nereye gitti askerin ?slm kızlar moralım cokk bozuk askerm acemilğe gideli 2 hafta oldu cok kotu durumda yaa ne desem yanlıs anlıor kavga ediyoruz alttan alyorum bgun agldım dayanamadm sen aglıosun ben napıım dedi benm yasımdaki adamlar kufredıo agzımı acıp tek kelime edemıorum napiim firar mı edeym kendimi mi vurayım dedi cok kotuyum(
slm kızlar moralım cokk bozuk askerm acemilğe gideli 2 hafta oldu cok kotu durumda yaa ne desem yanlıs anlıor kavga ediyoruz alttan alyorum bgun agldım dayanamadm sen aglıosun ben napıım dedi benm yasımdaki adamlar kufredıo agzımı acıp tek kelime edemıorum napiim firar mı edeym kendimi mi vurayım dedi cok kotuyum(
merak ediyorum işte canım aramayınca aklım onda hep inşallah iyidir sesini duyarım en kısa zamanda aynen şükrediorum acemiliği atlattık en azından daha rahat edicek artıkay vallahi görmedm bebeğim yaa çok yorgunm birde mutluyum ama sen değilsin sanırımcanım ilk günler arıyamıyorlar ben bugün çok rahatladım.. sende inş en yakın zamanda askernle konuşur rahatlarsn ayrıca bnm gibi acemide değil şükür canım şükür bu günlerde geçicek inş..
yok canım ya hiç gitmiorum üstüne moral vermeye çalışıyorum hep üzülmemek elde değil sende biliosun mehtabımıza bile 100 küsür gün var ama iyi olmaya çalışıorum ben iyi olayım ki oda iyi olsun dimiçalışıosun ne güzel zaman daha çabuk geçiodur senin
allah kavuştursun canım herkesin dediği gibi alttan al destek ol ona farklı bir ortama gitti emir altında bak kendide demiş kendi yaşındakiler küfür ediomuş kimi askerler devre muhabbeti yapıp eziolarmış yeni gelenleri sen iyi olmaya çalış sen kötü olursan onada destek olamazsın nereye gitti askerin ?
:44::44:hedef nedir?????????????????????????
kimseck gormuo mu beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?