bıktım bu kurbişten :95::95:
olur arkadaşım olurr daha güzeli bile olurrr ağlama sen
inşalaaah ya :18::18:
Nişanlık harika gerçekten tatlım ama göğüs dekoltesi varr ben giyememmstraplez olucaz ama çatal gözükmicekk
Düşümdüğüm tarzlar böyle kızlarrr
sihirli elma sende mi yenisin anacım yenilerin hızına yetişemiom :86::86:
kızlarr şu saça bayılıorum ya
biz misafiriz yerimize yeni arkadasşlar gelio işte teker teker
oyy oyyy kuzumm benim kıyamam sana benn ağlama sevin arkadaşım sevdiğine kavuşacaksın Allah'ın izniyle hem biz hatun milletinde dert bitermi buradan ayrılırı başka bir topikte gene buluşuruz biz
biz misafiriz yerimize yeni arkadasşlar gelio işte teker teker
yanlış smile koymuşum
öğle oldu o yüzden tünaydınnnnnnn tünaydınnnn gününüz aydın gününüz güzel geçsinn inşş canlarımmm nasılınız sevdiciklerinizden haber aldınızmı konuştunuzmuuu :) şafaklar ne alemdeee çok soru sordummm ama ben bugünde çok mutluyummm dün akşam zar zor haber aldım sabahda ara diye yalvardımmm :) oralar sakin oluyor ztn hafta sonları kıyamam aşkım aradı konuştuk birazzama özledimm biliyormusunuz kızlar öyle böyleee değil :) ama geçicek geçicekkkkk yemin töreni 25 mart öğrendiğimden beri defalarca söylemişmdr ama çok heyecanlıyım öpücem öpücüemmm bırakmıcam çocuğun yakasını öhöhm öhöhm allah hepimizi sevdiklerine sağ salim kavuşturmayı nasip etsin ayırmasın bizi hiç...
öğle oldu o yüzden tünaydınnnnnnn tünaydınnnn gününüz aydın gününüz güzel geçsinn inşş canlarımmm nasılınız sevdiciklerinizden haber aldınızmı konuştunuzmuuu :) şafaklar ne alemdeee çok soru sordummm ama ben bugünde çok mutluyummm dün akşam zar zor haber aldım sabahda ara diye yalvardımmm :) oralar sakin oluyor ztn hafta sonları kıyamam aşkım aradı konuştuk birazzama özledimm biliyormusunuz kızlar öyle böyleee değil :) ama geçicek geçicekkkkk yemin töreni 25 mart öğrendiğimden beri defalarca söylemişmdr ama çok heyecanlıyım öpücem öpücüemmm bırakmıcam çocuğun yakasını öhöhm öhöhm allah hepimizi sevdiklerine sağ salim kavuşturmayı nasip etsin ayırmasın bizi hiç...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?