Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

incilikom plakaların hayırlı olsun demişsin bana teşekkür edrm kuzum

sihirli elma sende mi yenisin anacım yenilerin hızına yetişemiom :86::86:

biz misafiriz yerimize yeni arkadasşlar gelio işte teker teker

oyy oyyy kuzumm benim kıyamam sana benn ağlama sevin arkadaşım sevdiğine kavuşacaksın Allah'ın izniyle hem biz hatun milletinde dert bitermi buradan ayrılırı başka bir topikte gene buluşuruz biz

yanlış smile koymuşum

öğle oldu o yüzden tünaydınnnnnnn tünaydınnnn gününüz aydın gününüz güzel geçsinn inşş canlarımmm nasılınız sevdiciklerinizden haber aldınızmı konuştunuzmuuu :) şafaklar ne alemdeee çok soru sordummm ama ben bugünde çok mutluyummm dün akşam zar zor haber aldım sabahda ara diye yalvardımmm :) oralar sakin oluyor ztn hafta sonları kıyamam aşkım aradı konuştuk birazz ama özledimm biliyormusunuz kızlar öyle böyleee değil :) ama geçicek geçicekkkkk yemin töreni 25 mart öğrendiğimden beri defalarca söylemişmdr ama çok heyecanlıyım öpücem öpücüemmm bırakmıcam çocuğun yakasını öhöhm öhöhm allah hepimizi sevdiklerine sağ salim kavuşturmayı nasip etsin ayırmasın bizi hiç...

ohh aferrin cnm hep böle ol biz gece konuşuoruz cnm gündüz işleri oluo aşkımın ama gece 2,3 saat konuşuorz

canım benim sanada tünaydın cümlemiz için amin diyorum güzel dileklerin için. Allah mutluluğunu daim etsin arkadaşım. şafaklardan benimkisi 370. valla bizlerde nasıl özledik bilemezsin ben sevdiğimi aralıktan beri göremiyorum bundan bir hafta önce çarşıya çıktıda ozaman camde görebildim yüzünü ahh ahh

canım benimki daha yeni asker acemi :) o yzden 1-2 dk konuşabiliyorz ama varya o 1-2 dk yetiyorrr oda molada aramış aşkım kıyamam :) inş benimki usta birliğine hemencecik giderde bizde gece konuşrzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…