- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
durummmm günaydın balım iyiyim sen nasılsın
kızlar akşam kokteyl varr :))onun için ilerimi bitirmem lazım yarında ay başı fatırlara felan şuvbat evrakları kalmasın istiyorum arada gelirim öpüyorum hepinizi
Günaydın tatlımm ben iyiyim sen nasılsın :)
Bende iyi şükür canımmm....
Kokteylmiiiiiiiiiiben senin kavalyen olabilermiyim burcum
Tmm şekerim git bitir işlerini kolay gelsinnn
canım senı cok ii anlıyorum bunlara askerde bişi oluyor ama gelınce hepsını unutu vercez :2::2:gunaydınn herkezee kızlarrrdun baya kotuydumm ayrıldıkk askerımlee yengecıme.julıa. denızzve askımı özledımm cokk k.b cıkmakk zorunda kaldımm dayanamadımm bırazz.. merakk etmıyınn barıstıkk geece 3dee aradıı aglıyarakk benıı bırakma ben sensızz napıcamm dedıı ama bırakann oyduu anlamıyorumm bazenn onuu bolee dusunemıyorumm bılee zatenn ayrıı kalmısızz ama yaptıgıı ıcımııa acıttıı neysekıı barıstıkkk bakalımm bundann sonraa neolcakk tesskurr edeımm kızılarr allahh raızı olsunn sormusunuzz buaradaa ıyıı haftaa dılerımm herkeezee
aaaaa canım neden ne oldu birden böle tatlım?
Günaydın canım gözün aydınGünaydın kızlar Şafak oldu Ardahan
Günaydınnnn:82:
Bugün kilisteyizzzzŞAfak 79
ben iyi deilim kızlar askım dun cok kotu bısı oldudayak yedı ast subayından ve benı aramasıyla kapatması bır oldu sadece agladını ve ben dayanamıyorum dedını duydum ve kapatı ve hala aramadı onu cok merak ediyorum kızlar moralım sıfır off yaa elı kırlısın o ast subayın inş baskada bişi demiyorum
canım senı cok ii anlıyorum bunlara askerde bişi oluyor ama gelınce hepsını unutu vercez :2::2:
bende cok üzüldüm yaaa ve hala aramadıııııııııııııı ooooooof :2:bi delilik edip firar fln etmesinden korkuorumGünaydın canım gözün aydın
Günaydın tatlım plakalar başlamışş
ay çok üzüldüm tatlım yaa
anlamadımkıı tatlımmm bırdenn olduu yaa sınemada konustukk yaa fılmdeyımm dedımm anlıtyıssızz tavırlarr fılann olee kappattıkk 40 dakıkaa sonraa aradıı arılalımmıı dedıı bolee olduu bısılerr senn dunn gece gorucektınn onuu ahatasınıı anladıı bu seferr korkuttum onu bırass bolee gıtmess suan olmasaa bılee bıtıcekk dedımm lafıı toparladıı sozz verıyorumm fılann olee konustukk ama halaa oturmadıı bısılerr anlamdımm gıttıı bee tatlışimm barıstıkk ama bakalımmm
ben iyi deilim kızlar askım dun cok kotu bısı oldudayak yedı ast subayından ve benı aramasıyla kapatması bır oldu sadece agladını ve ben dayanamıyorum dedını duydum ve kapatı ve hala aramadı onu cok merak ediyorum kızlar moralım sıfır off yaa elı kırlısın o ast subayın inş baskada bişi demiyorum
caım benim üzülmeeben iyi deilim kızlar askım dun cok kotu bısı oldudayak yedı ast subayından ve benı aramasıyla kapatması bır oldu sadece agladını ve ben dayanamıyorum dedını duydum ve kapatı ve hala aramadı onu cok merak ediyorum kızlar moralım sıfır off yaa elı kırlısın o ast subayın inş baskada bişi demiyorum
Günaydın yengeçimmm maşallah şafağınaaaGünaydınnnn:82:
anlamadımkıı tatlımmm bırdenn olduu yaa sınemada konustukk yaa fılmdeyımm dedımm anlıtyıssızz tavırlarr fılann olee kappattıkk 40 dakıkaa sonraa aradıı arılalımmıı dedıı bolee olduu bısılerr senn dunn gece gorucektınn onuu ahatasınıı anladıı bu seferr korkuttum onu bırass bolee gıtmess suan olmasaa bılee bıtıcekk dedımm lafıı toparladıı sozz verıyorumm fılann olee konustukk ama halaa oturmadıı bısılerr anlamdımm gıttıı bee tatlışimm barıstıkk ama bakalımmm
Günaydın kızlar Şafak oldu Ardahan
Günaydınnnn:82:
evttt bitanem kokteyl tabikide senden iyisini bulamam :)
saol canım benim sanada kolay gelsinnn
sagol canım gelıncee sorcamm onaa varyaa 21 gün sonaa burdaa
ciddimisin canım yaaaaçok gıcık oldum askerlere böyle davranmaya ne hakları var acaba
Günaydın siyah incimmm
Biz gidelimde bizim yerimiz siz alın lokumcummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?