Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

durummmm günaydın balım iyiyim sen nasılsın

kızlar akşam kokteyl varr :))onun için ilerimi bitirmem lazım yarında ay başı fatırlara felan şuvbat evrakları kalmasın istiyorum arada gelirim öpüyorum hepinizi

Bende iyi şükür canımmm....
Kokteylmiiiiiiiiii ben senin kavalyen olabilermiyim burcum
Tmm şekerim git bitir işlerini kolay gelsinnn

Günaydın tatlımm ben iyiyim sen nasılsın :)

ben iyi deilim kızlar askım dun cok kotu bısı oldu dayak yedı ast subayından ve benı aramasıyla kapatması bır oldu sadece agladını ve ben dayanamıyorum dedını duydum ve kapatı ve hala aramadı onu cok merak ediyorum kızlar moralım sıfır off yaa elı kırlısın o ast subayın inş baskada bişi demiyorum

Bende iyi şükür canımmm....
Kokteylmiiiiiiiiii ben senin kavalyen olabilermiyim burcum
Tmm şekerim git bitir işlerini kolay gelsinnn

evttt bitanem kokteyl tabikide senden iyisini bulamam :)
saol canım benim sanada kolay gelsinnn

canım senı cok ii anlıyorum bunlara askerde bişi oluyor ama gelınce hepsını unutu vercez :2::2:

aaaaa canım neden ne oldu birden böle tatlım?

anlamadımkıı tatlımmm bırdenn olduu yaa sınemada konustukk yaa fılmdeyımm dedımm anlıtyıssızz tavırlarr fılann olee kappattıkk 40 dakıkaa sonraa aradıı arılalımmıı dedıı bolee olduu bısılerr senn dunn gece gorucektınn onuu ahatasınıı anladıı bu seferr korkuttum onu bırass bolee gıtmess suan olmasaa bılee bıtıcekk dedımm lafıı toparladıı sozz verıyorumm fılann olee konustukk ama halaa oturmadıı bısılerr anlamdımm gıttıı bee tatlışimm barıstıkk ama bakalımmm

Günaydın kızlar Şafak oldu Ardahan
Günaydın canım gözün aydın

Günaydınnnn:82:
Bugün kilisteyizzzz ŞAfak 79

Günaydın tatlım plakalar başlamışş

ay çok üzüldüm tatlım yaa

yahu anlamıyorumki ben bunları ,ne oluyor bunlara,bekleyenin sevenşin var ne istiyorsun daha

ya şu erkeklere varya öle sinir,öle uyuz,öle gıcığımki..

kızlarr benim eski odunn mutluymuş bayadır çıktığı varmışş arkadaşım söledi..:82:

ciddimisin canım yaaaa çok gıcık oldum askerlere böyle davranmaya ne hakları var acaba

Günaydın Kızlarrr

caım benim üzülmee askere gidipte dayak yemediğini söyleyen yalan söyler derler her zman.. Olmaması gereken birşey elbet ama çare yok.. Ellerindeki komutayı böyle kullanıolar işte
Günaydınnnn:82:
Bugün kilisteyizzzz ŞAfak 79
Günaydın yengeçimmm maşallah şafağınaaa

Tatlım sende sıkma canını.. Biz kaç defa ayrıldık askerdeykenn Dengesizleşiolar sadece dilde oluo o ayrılık.. Kimileri için gerçektir tabiki ama askerdeyken sıkar biraz yalnız kalmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…