Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

nasıl geçer diyorum ama öyle böyle geçicek sanırımmm yaz gelsede rahatlasak biraz birdeeee usta birliğine gitse askerim sesini duysam rahat rahat allah sabır versin hepimizee

evet canım misafirmiz vardıı güzeldiii ama bana askerimi hatırlattılar hani sözle değil ama onları görünce hap aklıma geldilerr ama varyaa fena yoruldum temizlik yemek derkennn birde ayağım kaydı evin içindee :)) küt yere fena dayak yedim birde hep kafam dağınıktı çayı veriyordum şekeri unutuyordum tabi onlarda farkındaydı allahtannn

sende yenisin galiba tatlm.. ilk günler çoookk zordur.. ama bi süre alşıyo insan. üzülme sakın
allah kavuştursun

evet canımmm ilk günler zor zor zorrrr alışıyor gibi oluyorsun ama alışamıyorsun ama dayanmak zorunda oluyorsun mecbur kalıyorsun çaresizce bekliyorsun hep bir umut oluyor içinde çok değişik duygular ama geçicek amin canım hepimizi kavuştursun hayırlısıylaaa

bugün aöf bürosunun son harc gunuymus bılıomuydunuz ben daha yatırmadım gecyatırsam bı sorun olurmu :26:

bugün aöf bürosunun son harc gunuymus bılıomuydunuz ben daha yatırmadım gecyatırsam bı sorun olurmu :26:

bildiğim kadarıyla sorun olmuyor tatlım ama istersen büroyu arayıp öğren ne olur ne olmaz riske atma kendini... bu arada hangi bölüm kaçıncı sınıftasın tatlım

az önce aradım aof bürosunu, geç yatırılsada sorun olmyacağını söyledi. aylık %3 kadar bi faiz işliyormuş sadece.

banakacılık ve sig
1. sınıf
aradım olmazmıs cnm :78:

Dershaneden arkadaşlarım geçen yıl 2. taksidi geciktirmelerine rağmen sınava falan girdiler hiçte problem olmadı ama dediğim gibi sen yinede riske atma kendini

az önce aradım aof bürosunu, geç yatırılsada sorun olmyacağını söyledi. aylık %3 kadar bi faiz işliyormuş sadece.

evet bende o şekilde biliyorum

Son düzenleme:

saol cnm bıan korktum ama bı sorun olmuomus ıcım rahatladı vala bıan korktum hem suan ısteyım ve cuma gunu maas alıorum ust uste gelırdı tum aksılıkler

merhaba kızlarrr

benim ki ustaya gitti de ne oldu 10 gün oldu ama doğru düzgün konuşamıyoruz
ay kıyamam geçmiş olsun canım bişeyin yok ya

aa öle mi şimdi baktım halaten ben nie öle biliyosam

off daha 1 ders bitiremedim kafayı yeme uzereym..

edacım günaydın hoşgeldin

merhba cnm hoşbuldum.
2-3 nisanı 4 gözle bekliyorum Gürkan izne gelicek çünkü

saol cnm bıan korktum ama bı sorun olmuomus ıcım rahatladı vala bıan korktum hem suan ısteyım ve cuma gunu maas alıorum ust uste gelırdı tum aksılıkler

sorma bende bu ay çok açıldım.hafta sonu yine dayanamadım bi kaç parça şey aldım hem çeyize hem kendime. mart ayında aof parasını yatıracağım.

ee nişanlın gelince tabi..:)
şimdiden gözün aydın edacım kaç günlüğüne geliyor..
neler aldın canım koysana resimlerini görelim

aa öle mi şimdi baktım halaten ben nie öle biliyosam

off daha 1 ders bitiremedim kafayı yeme uzereym..

edacım günaydın hoşgeldin

evet tatlım geçen yıl 3 - 4 nisandı ara sınaw bu yıl 2-3 nisan oldu

çok az zaman kaldı yahu :S sanırım ortak derslerimiz seninle

Muhasebe Uygulamaları, İktisat Teorisi, İstatistik, Kamu maliyesi, Ticaret Hukuku, Yönetim ve Organizasyon, Atatürk İlkeleri ve İnkılap tarihi...

aynenn nazar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…