- 4 Ağustos 2010
- 10.681
- 14.340
- 498
ben geldimmm:))
Canım hangi bölüm senin kaçıncı snıfsın:26:
kamu yönetimi 2.sınıf canımm
günaydınlar efenimmgünaydınlar olsun herkese
şafak 218
günaydınlar efenimm
hani kaçıyodun sen40 gün canım evet çok bişe değil ama 400lerin yanında..
yolun başındayız ikimizde..
yoktun ortalıkta bende nerelerde bu kız diodum meğer kayınvalidenler varmış nasıl geçti canım?
sende yenisin galiba tatlm.. ilk günler çoookk zordur.. ama bi süre alşıyo insan. üzülme sakın
allah kavuştursun
bugün aöf bürosunun son harc gunuymus bılıomuydunuz ben daha yatırmadım gecyatırsam bı sorun olurmu :26:
bildiğim kadarıyla sorun olmuyor tatlım ama istersen büroyu arayıp öğren ne olur ne olmaz riske atma kendini... bu arada hangi bölüm kaçıncı sınıftasın tatlım
bugün aöf bürosunun son harc gunuymus bılıomuydunuz ben daha yatırmadım gecyatırsam bı sorun olurmu :26:
banakacılık ve sig
1. sınıf
aradım olmazmıs cnm :78:
az önce aradım aof bürosunu, geç yatırılsada sorun olmyacağını söyledi. aylık %3 kadar bi faiz işliyormuş sadece.
sınavlar 2 - 3 nisan değilmiydi tatlımallah kolaylık versin...
az önce aradım aof bürosunu, geç yatırılsada sorun olmyacağını söyledi. aylık %3 kadar bi faiz işliyormuş sadece.
nasıl geçer diyorum ama öyle böyle geçicek sanırımmm yaz gelsede rahatlasak biraz birdeeee usta birliğine gitse askerim sesini duysam rahat rahatallah sabır versin hepimizee
evet canım misafirmiz vardıı güzeldiii ama bana askerimi hatırlattılar hani sözle değil ama onları görünce hap aklıma geldilerr ama varyaa fena yoruldum temizlik yemek derkennn birde ayağım kaydı evin içindee :)) küt yere fena dayak yedimbirde hep kafam dağınıktı çayı veriyordum şekeri unutuyordum tabi onlarda farkındaydı allahtannn
aa öle mi şimdi baktım halaten ben nie öle biliyosam
off daha 1 ders bitiremedim kafayı yeme uzereym..
edacım günaydın hoşgeldin
saol cnm bıan korktum ama bı sorun olmuomus ıcım rahatladı valabıan korktum hem suan ısteyım ve cuma gunu maas alıorum ust uste gelırdı tum aksılıkler
merhba cnm hoşbuldum.
2-3 nisanı 4 gözle bekliyorum Gürkan izne gelicek çünkü
sorma bende bu ay çok açıldım.hafta sonu yine dayanamadım bi kaç parça şey aldım hem çeyize hem kendime. mart ayında aof parasını yatıracağım.
aa öle mi şimdi baktım halaten ben nie öle biliyosam
off daha 1 ders bitiremedim kafayı yeme uzereym..
edacım günaydın hoşgeldin
merhba cnm hoşbuldum.
2-3 nisanı 4 gözle bekliyorum Gürkan izne gelicek çünkü
sorma bende bu ay çok açıldım.hafta sonu yine dayanamadım bi kaç parça şey aldım hem çeyize hem kendime. mart ayında aof parasını yatıracağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?