Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ay ne bılım ezber yapıom bıde ders. gıtmıom evde ve ıste calısıom zaman buldukca yanı ders.kıtaplarını aldım daha kısa anlatımlı fln dıe bakalım bnde mat ve muh korkuom bakalım

kızlar benim sevgilim de aöf okuyo sanırım sınav zamanında askeriye sınavlara götürüyomuş doğrumu izin almasına gerek yok yani bilginiz varmı ?

yok ki öyle bişey
izin veriyorlar geliyor giriyor sınavlara tekrar gidiyor
benimki de gelicek mesela nisanın ilk haftası sınava girip gidecek

Bizde dün bitirdik İstatistik ünitelerini
Muhasebe de bitti iktisattan korkuyorum bu sene hocamızın kendine hayrı yok

ee bizim hoca hala ünitelerde yaaaa kadın konu anlatıyor ama süper bir hoca
şu olasılıkları kafam hiç basmadı hile,zar,52 felan anlamadım ben ya.

orası öyle tabi daha rahattır canım inşallah sizinde acemilik bir an önce biter

evet canım. inş biter zor geçiyor günler... dayanılmaz..

aşkımdan cumartesiden beri haber yok ya refrüze olmuş başka birliğe geçmiş revire gidicem falan dedi çok merak ediorum neoldu diye gene ağlamaktan gözlerim şişti çok özledim çokkkk dayanamıorum yaaa

canım sabret bol bol dua et inş birşeyi yoktur üzüldüm ama geçer sabret lütfen kötü düşünme

bizim bu hafta bitti valla hepsi
çok eğlenceli bir ders ben çok seviyorum çok iyi anladım ama tekrar etmessen hepsi uçup gidiyor
o kadar çok formül var ki kafa almıyor artık bir yerden sonra

Bizde dün bitirdik İstatistik ünitelerini
Muhasebe de bitti iktisattan korkuyorum bu sene hocamızın kendine hayrı yok

tatlım teori zor gerçekten birde hoca ii değilse işin zor :S ara sınav notunuzu yüksek tutun çünkü finallerde düşüş olucak diyorlar

yok ki öyle bişey
izin veriyorlar geliyor giriyor sınavlara tekrar gidiyor
benimki de gelicek mesela nisanın ilk haftası sınava girip gidecek

gerçektenmi ben öyle duymuştum da demekki yanlışmışmış teşekkür ederim

ay ne bılım ezber yapıom bıde ders. gıtmıom evde ve ıste calısıom zaman buldukca yanı ders.kıtaplarını aldım daha kısa anlatımlı fln dıe bakalım bnde mat ve muh korkuom bakalım

hımm..muhasebe başa bela ama matematik benim 1 di hep ama bu hoca bana sevdirdi hep 75 aldım sınavlardan o kadar da zor aslınd alogaritmalar felan.ben çok zevkle çalışıyordum matematiğe.umarım geçersin tatlım.

tatlım teori zor gerçekten birde hoca ii değilse işin zor :S ara sınav notunuzu yüksek tutun çünkü finallerde düşüş olucak diyorlar

ya sorma, iktisatı çok seviyorum aslında
ama hoca sayesinde nefret ettim yemin ediyorum
yok seneye bir daha mı deneyime aslaa gitmem tavsiye de etmiyorum.
Duyrulur.
Seneye Murat Bakırköy deyim inşallah

evet canım. inş biter zor geçiyor günler... dayanılmaz..

canım sabret bol bol dua et inş birşeyi yoktur üzüldüm ama geçer sabret lütfen kötü düşünme

inşallah yoktur refrüze olmasına sevindim biraz çünkü eski birliği 23 kişiymiş sınır karakolu için eğitim alcakmış doğuya gidiyodu yoksa şimdide gidebilir ama o kadar zor olmaz herhalde bide bişey sorcam aşkıma mektup yollamak istiorum resmimi istemişti hangi alay biliorum ama birliğini falan bilmiorum göndersem ulaşırmıki o şekilde:26:

bizim bu hafta bitti valla hepsi
çok eğlenceli bir ders ben çok seviyorum çok iyi anladım ama tekrar etmessen hepsi uçup gidiyor
o kadar çok formül var ki kafa almıyor artık bir yerden sonra

yok ben ısınamadım şu derse,çok karışık geliyor bana.en güzeli -den az ,-den çok

ya sorma, iktisatı çok seviyorum aslında
ama hoca sayesinde nefret ettim yemin ediyorum
yok seneye bir daha mı deneyime aslaa gitmem tavsiye de etmiyorum.
Duyrulur.
Seneye Murat Bakırköy deyim inşallah

ben sana hep söledim duygum murat süper diye...

zar olayı çok problem değilde 52de bende zorlanmıştım çünkü elime alıp oynamışlığım yok bizim hoca çıkmaz öyle bi soru ama yinede görün diye çözeyim dedi...

ınsallah cnm yaa bakalımbıde hem asker yolu bekleyıp hemde derslere kafa yoramıorum yaa aama gecmem lazım

yok ben ısınamadım şu derse,çok karışık geliyor bana.en güzeli -den az ,-den çok
en basit konu o da ondan
aslında kafanı verince oluyor ya burcum gözünde büyütme verirsin merak etme
bence sen hepsini bırak önce muhasebeye çalış :)

ben sana hep söledim duygum murat süper diye...
biliyorum aman ne bileyim bu sene de gideyim dedim ama pişman oldum
keşke murata gitseymişim diye
Yok seneye gidicem ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…