Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

saol cnm bıan korktum ama bı sorun olmuomus ıcım rahatladı vala bıan korktum hem suan ısteyım ve cuma gunu maas alıorum ust uste gelırdı tum aksılıkler

Sınava girmede sorun olmuyor canım sadece ödeme gününden sonra faiz işliyor.

aa öle mi şimdi baktım halaten ben nie öle biliyosam

off daha 1 ders bitiremedim kafayı yeme uzereym..

edacım günaydın hoşgeldin

bende cnm ya bı calısıom sadece bır konu onuda unutuyom hemencık sımdık test kıtabı aldım 6 yılın cıkmıs sorularını cevaplarına bakıp yazıom sonra donup soru su cvp su dıe calısıom neapım ezber yapıom

merhba cnm hoşbuldum.
2-3 nisanı 4 gözle bekliyorum Gürkan izne gelicek çünkü

:))) pissyy söylemedn edemicem nişanlımnnn ismide gürkann :) allah bizi sevdiklerimize kavuştursun tez zamanda

[/B]

merhaba kızlarrr

benim ki ustaya gitti de ne oldu 10 gün oldu ama doğru düzgün konuşamıyoruz
ay kıyamam geçmiş olsun canım bişeyin yok ya

canım sabır yerleşememiştir hala ya da yoğundur düzelir ustalık acemiliğe göre daha rahat valla... sağol canım benimmm biraz incinmeler oldu bileklermde :) ama resmen yere sarıldım annem zor kaldırdı beni yerden

1 ay yani 4-5 hafta pfff::S

hukuk,muhasebe ve inkılap çok zor
en zoru hukuk o kadar kaırşıkki adamlar öle bişey yapıyoki soruyu bırak şıklar çok uzun olup içindekini seçmen dikkatli okuman gerekiyorr
sen hangi bölümü okuyorsun canım

çak dostum atynı yöntem bende var:13:

orası öyle tabi daha rahattır canım inşallah sizinde acemilik bir an önce biter

Canım en çok inkılaptan kalan oluyormuş onada dikkat et sen yinede

Sınav zamanını ilk defa dört gözle bekliyorum askerimin gelmesine 23 gün kalmış olacakinş hayırlısıyla sınavlarıda atlatırız

kızlar benim sevgilim de aöf okuyo sanırım sınav zamanında askeriye sınavlara götürüyomuş doğrumu izin almasına gerek yok yani bilginiz varmı ?

neapım bakalım hayırlısı

1.sınıf 2 sınıfa göre çok kolay.heleki hukuka giriş çok basit yani.bende soru ezberlemiştim 1.sınıfta 2.ye geçmiştim hemen ama allttan dersim muhasebe var

geçen sene 2.sınıfı bitiremedim pek çalışmadım hala 2 deyim

aşkımdan cumartesiden beri haber yok ya refrüze olmuş başka birliğe geçmiş revire gidicem falan dedi çok merak ediorum neoldu diye gene ağlamaktan gözlerim şişti çok özledim çokkkk dayanamıorum yaaa

4 hafta sonu kaldı işte... Dershanede konu işleyişi dün bitti artık 4 hafta sonu soru çözümlerimiz olucak...

Ticarer Hukuku zor biraz... Muhasebe Uygulamaları, İstatistik ve İktisat Teorisine gidiyorum zaten sorun olmaz heralde...

İşletme Bölümü / 2.Sınıf

istatistik bitirdiniz mi biz hala konuları göryoz hangi dershaneye gidiyosun canım.

Bizde dün bitirdik İstatistik ünitelerini
Muhasebe de bitti iktisattan korkuyorum bu sene hocamızın kendine hayrı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…