- 4 Ağustos 2010
- 10.681
- 14.340
- 498
saol cnm bıan korktum ama bı sorun olmuomus ıcım rahatladı valabıan korktum hem suan ısteyım ve cuma gunu maas alıorum ust uste gelırdı tum aksılıkler
aa öle mi şimdi baktım halaten ben nie öle biliyosam
off daha 1 ders bitiremedim kafayı yeme uzereym..
edacım günaydın hoşgeldin
merhba cnm hoşbuldum.
2-3 nisanı 4 gözle bekliyorum Gürkan izne gelicek çünkü
:))) pissyy söylemedn edemicem nişanlımnnn ismide gürkann :) allah bizi sevdiklerimize kavuştursun tez zamanda
[/B]
merhaba kızlarrr
benim ki ustaya gitti de ne oldu 10 gün oldu ama doğru düzgün konuşamıyoruz
ay kıyamam geçmiş olsun canım bişeyin yok ya
Sınava girmede sorun olmuyor canım sadece ödeme gününden sonra faiz işliyor.
evet tatlım geçen yıl 3 - 4 nisandı ara sınaw bu yıl 2-3 nisan oldu
çok az zaman kaldı yahu :S sanırım ortak derslerimiz seninle
Muhasebe Uygulamaları, İktisat Teorisi, İstatistik, Kamu maliyesi, Ticaret Hukuku, Yönetim ve Organizasyon, Atatürk İlkeleri ve İnkılap tarihi...
bende cnm ya bı calısıom sadece bır konu onuda unutuyom hemencık sımdık test kıtabı aldım 6 yılın cıkmıs sorularını cevaplarına bakıp yazıom sonra donup soru su cvp su dıe calısıom neapım ezber yapıom
slm kızlar :79::79:
çak dostum atynı yöntem bende var:13:
canım sabır yerleşememiştir hala ya da yoğundur düzelir ustalık acemiliğe göre daha rahat valla... sağol canım benimmm biraz incinmeler oldu bileklermde :) ama resmen yere sarıldımannem zor kaldırdı beni yerden
1 ay yani 4-5 hafta pfff::S
hukuk,muhasebe ve inkılap çok zor
en zoru hukuk o kadar kaırşıkki adamlar öle bişey yapıyoki soruyu bırak şıklar çok uzun olup içindekini seçmen dikkatli okuman gerekiyorr
sen hangi bölümü okuyorsun canım
neapım bakalım hayırlısı
1 ay yani 4-5 hafta pfff::S
hukuk,muhasebe ve inkılap çok zor
en zoru hukuk o kadar kaırşıkki adamlar öle bişey yapıyoki soruyu bırak şıklar çok uzun olup içindekini seçmen dikkatli okuman gerekiyorr
sen hangi bölümü okuyorsun canım
Canım en çok inkılaptan kalan oluyormuş onada dikkat et sen yinede
4 hafta sonu kaldı işte... Dershanede konu işleyişi dün bitti artık 4 hafta sonu soru çözümlerimiz olucak...
Ticarer Hukuku zor biraz... Muhasebe Uygulamaları, İstatistik ve İktisat Teorisine gidiyorum zaten sorun olmaz heralde...
İşletme Bölümü / 2.Sınıf
hadi ya onu bütüde yolladım zaten yaz yaz nede güzel osmanlılar çekilir dimi
4 hafta sonu kaldı işte... Dershanede konu işleyişi dün bitti artık 4 hafta sonu soru çözümlerimiz olucak...
Ticarer Hukuku zor biraz... Muhasebe Uygulamaları, İstatistik ve İktisat Teorisine gidiyorum zaten sorun olmaz heralde...
İşletme Bölümü / 2.Sınıf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?