ya sorma, iktisatı çok seviyorum aslında
ama hoca sayesinde nefret ettim yemin ediyorum
yok seneye bir daha mı deneyime aslaa gitmem tavsiye de etmiyorum.
Duyrulur.
Seneye Murat Bakırköy deyim inşallah
yok ben ısınamadım şu derse,çok karışık geliyor bana.en güzeli -den az ,-den çok
Tatlım muratı tavsiye ederim keslinlikle! ben geçen yıl başladım açıköğretime 3 ders aldım ordan diğer 4ünü kendim çalıştım ilk yılda 7/7 yaptımmaşallah diyim... inş. bu yılda öyle olur...
inşallah yoktur refrüze olmasına sevindim biraz çünkü eski birliği 23 kişiymiş sınır karakolu için eğitim alcakmış doğuya gidiyodu yoksa şimdide gidebilir ama o kadar zor olmaz herhalde bide bişey sorcam aşkıma mektup yollamak istiorum resmimi istemişti hangi alay biliorum ama birliğini falan bilmiorum göndersem ulaşırmıki o şekilde:26:
evet maalesef izinden düşüyor tatlımizninden düşüo ama dimi canım ya benim ki yeni gitti hemen izin kullanmak istemiyoduk ondan soruyorum
bende geçen yıl başladım ve alttan dersim yok çok şükürTatlım muratı tavsiye ederim keslinlikle! ben geçen yıl başladım açıköğretime 3 ders aldım ordan diğer 4ünü kendim çalıştım ilk yılda 7/7 yaptımmaşallah diyim... inş. bu yılda öyle olur...
dimi ya tüm sorular -den az - den çok gibi olsa :) süslü M harfini kullanıyormusunuz siz tatlım
evet maalesef izinden düşüyor tatlım
bende geçen yıl başladım ve alttan dersim yok çok şükür
2 deyim bu sene, umarım alttan kalmaz dersim
maşallah canım benim:)
ta kendisi ama biz ona süslüü M diyoruz kısacaSüslü M miiiiiiii
Ortalama olmasın o
bu sene bende öyleyim biliyor musun tatlım yaDiyorum ya büte 1 dersim bile kalmamıştı bu yıl... inş. bu yılda aynı olur ama motivasyon düşüklüğü yaşıyorum aşkım yakınımda değilİnşallah bu yılda sorunsuz geçeriz duygucum
ta kendisi ama biz ona süslüü M diyoruz kısaca
bu sene bende öyleyim biliyor musun tatlım ya
geçen seneki gibi çalışamıyorum
geçen sene ara sınavda en düşük notum 73 tü
bu sene böyle olmayacak ama biliyorum
aklımı veremiyorum bir türlü, çok çabuk sıkıldım bu sene
derslere gitmek bile gelmiyor içimden
Kokoş M
canım açıkcası benim pek bilgim yok bu konularda ama birlik bilmiyorsan ulaşmak zor oluyor hatta imkansız canım bildiğim kadarıyla :44:
Aynen canım yaa nolcak halim die kara kara düşünüyorum 30 soru çözüyorum bide 1 hafta elime almıyorum o dersiartık seve seve seve sevee almak zorundayız 32 gün kaldı sınava :84::84:
Zavallı M :))
onumde murat işletme ve iktisat kıtabı pc basında matematık calısıom oof ıns gecerım yaa :26:
Nazlı askerlerin güzel bekleyenleri nasılsınız bakalım
Hemencik bi şafak yazayımda görenlerin içi ferahlasın bizimki az kalmış diyerekten
şafak 368
askerimi çok özlemekteyimmmmmşuanda dört gözle aramasını bekliyorum saati geldi
hoşgeldinn slmlar askerine
onumde murat işletme ve iktisat kıtabı pc basında matematık calısıom oof ıns gecerım yaa :26:
aynen bende öyleyim
çalışayım diye evden çıkarken elime alıyorum kitabı yok yolda uyuyorum
aklım dalıp gidiyor başka şeylere kendimi odaklayamıyorum
Allah sonumuzu hayır etsin :)
1 ay yani tam hadi 32 gün geçsin de şafaklar da düşsün :)
Ezik M
herşey onun başının altından çıkıyor zaten
Nazlı askerlerin güzel bekleyenleri nasılsınız bakalım
Hemencik bi şafak yazayımda görenlerin içi ferahlasın bizimki az kalmış diyerekten
şafak 368
askerimi çok özlemekteyimmmmmşuanda dört gözle aramasını bekliyorum saati geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?