Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ya sorma, iktisatı çok seviyorum aslında
ama hoca sayesinde nefret ettim yemin ediyorum
yok seneye bir daha mı deneyime aslaa gitmem tavsiye de etmiyorum.
Duyrulur.
Seneye Murat Bakırköy deyim inşallah

Tatlım muratı tavsiye ederim keslinlikle! ben geçen yıl başladım açıköğretime 3 ders aldım ordan diğer 4ünü kendim çalıştım ilk yılda 7/7 yaptım maşallah diyim... inş. bu yılda öyle olur...

aaa bendee acıkögretimdeyim mecidiyeköy muratta gidiorm bende evet cok yardımı oluyor bende tavsiye ederim

canım açıkcası benim pek bilgim yok bu konularda ama birlik bilmiyorsan ulaşmak zor oluyor hatta imkansız canım bildiğim kadarıyla :44:

izninden düşüo ama dimi canım ya benim ki yeni gitti hemen izin kullanmak istemiyoduk ondan soruyorum
evet maalesef izinden düşüyor tatlım
bende geçen yıl başladım ve alttan dersim yok çok şükür
2 deyim bu sene, umarım alttan kalmaz dersim
maşallah canım benim :)

evet maalesef izinden düşüyor tatlım

bende geçen yıl başladım ve alttan dersim yok çok şükür
2 deyim bu sene, umarım alttan kalmaz dersim
maşallah canım benim :)

Diyorum ya büte 1 dersim bile kalmamıştı geçtiğimiz yıl... inş. bu yılda aynı olur ama motivasyon düşüklüğü yaşıyorum aşkım yakınımda değil İnşallah bu yılda sorunsuz geçeriz duygucum başarılar şimdiden hepimizee

Süslü M miiiiiiii
Ortalama olmasın o
ta kendisi ama biz ona süslüü M diyoruz kısaca

Son düzenleme:
bu sene bende öyleyim biliyor musun tatlım ya
geçen seneki gibi çalışamıyorum
geçen sene ara sınavda en düşük notum 73 tü
bu sene böyle olmayacak ama biliyorum
aklımı veremiyorum bir türlü, çok çabuk sıkıldım bu sene
derslere gitmek bile gelmiyor içimden

Kokoş M

Aynen canım yaa nolcak halim die kara kara düşünüyorum 30 soru çözüyorum bide 1 hafta elime almıyorum o dersi artık seve seve seve sevee almak zorundayız 32 gün kaldı sınava :84::84:

Zavallı M :))

Son düzenleme:
onumde murat işletme ve iktisat kıtabı pc basında matematık calısıom oof ıns gecerım yaa :26:

Aynen canım yaa nolcak halim die kara kara düşünüyorum 30 soru çözüyorum bide 1 hafta elime almıyorum o dersi artık seve seve seve sevee almak zorundayız 32 gün kaldı sınava :84::84:

Zavallı M :))

aynen bende öyleyim
çalışayım diye evden çıkarken elime alıyorum kitabı yok yolda uyuyorum
aklım dalıp gidiyor başka şeylere kendimi odaklayamıyorum
Allah sonumuzu hayır etsin :)
1 ay yani tam hadi 32 gün geçsin de şafaklar da düşsün :)

Ezik M
herşey onun başının altından çıkıyor zaten

Nazlı askerlerin güzel bekleyenleri nasılsınız bakalım
Hemencik bi şafak yazayımda görenlerin içi ferahlasın bizimki az kalmış diyerekten
şafak 368

askerimi çok özlemekteyimmmmm şuanda dört gözle aramasını bekliyorum saati geldi

onumde murat işletme ve iktisat kıtabı pc basında matematık calısıom oof ıns gecerım yaa :26:

amin
1. sınıfsın galiba tatlım
Kendini vererek okursan işletme dersi çok kolay gözünde büyütme olur mu
o zaman dersler üzerine üzerine gelir
Bende iktisatta bu problemi yaşıyorum da bu sene ordan biliyorum :)

hoşgeldinn slmlar askerine

benimde önmüde test kitabı ekranda cevaplanası mailler allta kk açık

aynen valla o kadar taşıyorum bi kere açıp okusam ya yolda yokk aşkım gelsede onu yapsak bunu yapsak şunuda yapsak fln die düşünüp duruyorum aynen allah sonumuzu hayır etsin o M'yi bi yakalrsam varyaa

iyiyim tatlım sen nasılsınn bende aramasını bekliyorum saat yaklaştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…