Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

güzel anı olmuş boşver

FİDESİM BENCE KIZ BİŞİY YOKKi..
ne güzel bi anı olmuş size..şimdi o bunları konusurken sen gıcık oldugunu belli edersen daha cok devam eder..
oyuzden sende caktırma
sende güll valla

Ay öyle mi diyosunuz ben utanıyodum vallaa.
zaten bende ne güzel anı filan giyip gülüyorum napim ki başka
ama bi yandan da yolasım geliyo gülüyo diye, resmen sürekli taşıdı beni çocuk ya indir, kaldır filan

Bnm askmda iste bu dün teslm oldu yani 27si bende 25inden hesaplasam tutar demi .. :) Allah kavustursun ya oh bitmis ne güzel..

öncelikle slm kızlarr
keyifler nasıl??
şimdide şafak yazalım atarsa 367 daha gidecek çok yolumuz var diyerekten cümlemi sonlandırıyorum

canımm bnıımm sagoll datlumm bılıyorumm yanımdasınızzz siiznlee alayınaa goderımm beeaa sizz nedıyosunuzzz

sende iyi bak canım memnun oldum tanıştığıma.

canım benim bende çok memnun oldum
valla ben uslu uslu beklyiom tertibimm:78:

tuana lalin canım iyi akşamlar sende içini ferah tut arkadaşım allaha emanet ol

saol canım arkadaşım elimden geleni yapacağım

ayfercim iyiyiz sen nasılsın canım şimdi askerimin sesini duydum geldim ama dayanamadım yine ağladım telefonda offff ya biri beni durdursun bu ara çok hassasım yaa

ayfercim iyiyiz sen nasılsın canım şimdi askerimin sesini duydum geldim ama dayanamadım yine ağladım telefonda offff ya biri beni durdursun bu ara çok hassasım yaa

iyiim canım ya sıkıldım biraz sıkıntımı geçitmeye çalışıyorum işte:) ayy benimkide yine uyuyua kaldı koşurken çıldırcam artık ya kaç günün kaldım canım ya ağlama ya gel yanımızda ağla ama talfnda ağlama döverim bakkkkk:90:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…