Ay dur anlatıyim. Askerden önce biz tatile gitti çok güzel bi yere. Ben daha önce tatile gitmemiştim. Aşkım böyle böyle izin alabilir misin gidelimmi dedi. Tamam dedim. Aşkımın bi arkadaşı ve onun nişanlısı da geldi.
Yazlık bi ayakkabı aldım topuklu filan ama topuğu nasıl anlatsam ayakkabının altı tümden topuk oluyo ya öyle. (bilmiyorum adı ne) Bide parmak arası terlik almıştım.
Neyse gittik tatile bi baktım ki bi çok yer tepelik taşlık vs. Bende de topuklu ayakkabı herkeste spor ayakkabı. Millet tepelere çıkıyo ben çıkamıyorum. Aşkım resmen kucağında taşıdı.
Sonra gittiğimiz yerde yüksek bi tepede taşların arasından ateş çıkan bi yer vardı. Doğal burası. kayaların arasından alev alev ateş çıkıyo. Ben tabi gene o ayakkabıyla, başka yokki napim
Yürüyemiyorum da.... Neyse o tepeden aşağı inerken , yol bide "S" şeklinde resmen, kayalık filan. Ben hızlı nemiyorum aşkıma yavaş yavaş diyorum elimden tutuyo zaten. Sonra bi hızlandı. Bende yavaş yavaş dedim. O da o an "Napim aşkım ya asfalt mı dökeyim senin için şimdi" gibi bişey söyledi.
O sırada ordaki insanlar duydu tabi bunu gülmeye başladılar ben utandım. Daha sonra iş yerinde aşkımın arkadaşı oğlum sen nesin ya falan demiş, kıza ne dedin vs. demiş. anlatmışlar gülmüşler vs. Geçenlerde de bunu bana yeni anlattı aradan 1.5 yıl geçmiş. gcık oldum ses etmedim. Güzel bi anı oldu işte vs. dedim.:44:
Sonra biz gene oraya gitsekmi diye düşünürken bu dedi ki bak spor ayakkabı al tamam mı. Ay ne gülmüştük ya aklıma geliyo bazen filan dedi ben gene gıcık oldum ama güldüm geçtim.
Bi daha söylerse yolarım herhalde ya
Ay öyle mi diyosunuz ben utanıyodum vallaa.
zaten bende ne güzel anı filan giyip gülüyorum napim ki başka
ama bi yandan da yolasım geliyo gülüyo diye, resmen sürekli taşıdı beni çocuk ya indir, kaldır filan[/QUO
kaç gün kaldı şafağın
Ay öyle mi diyosunuz ben utanıyodum vallaa.
zaten bende ne güzel anı filan giyip gülüyorum napim ki başka
ama bi yandan da yolasım geliyo gülüyo diye, resmen sürekli taşıdı beni çocuk ya indir, kaldır filan[/QUO
kaç gün kaldı şafağın
benimki tezkeresini alalı 1 hafta oldu
aaa maşallah ne güzel
maşallahhhhhh yaa darısı hemenciikk bizlere inş
nasılsınız güzel bayanlar kızlar şimdi silüs tarihi şudur askerinizn acemi birliğne nereye gideceği ve ne zman teslim olacağının yazdığı bir kağıttır onu aldığı günden itibaren başlar askerlği biz askerimle beraber almya gtmiştik o gün geldi aklıma gözler dolu dolu bi geldi direk yeri söyledi ilçeyi bnde ilini tahmin etmeye çalıştım ufak bi oyun oynadık o gerginliği atmak için askerm 27 teslm oldu silüs tarihi 25 izin meselesi için ise tuana lalin arkadaşım çok güzel özetlemiş eğer dayanırda izin kullanmazsanız askeriniz erken gelir yudum senin askerin izne gleceği zman biz kısmetse tamamen bitirmiş olacağız seni çokkk özledim askerimmm
şafak 178
Bnm askmda iste bu dün teslm oldu yani 27si bende 25inden hesaplasam tutar demi .. :) Allah kavustursun ya oh bitmis ne güzel..
canımm bnıımm sagoll datlumm bılıyorumm yanımdasınızzz siiznlee alayınaa goderımm beeaa sizz nedıyosunuzzz
sende iyi bak canım memnun oldum tanıştığıma.
canım benim bende çok memnun oldum
valla ben uslu uslu beklyiom tertibimm:78:
tuana lalin canım iyi akşamlar sende içini ferah tut arkadaşım allaha emanet ol
senide allah kavuştursun canm.. daha çok yenii, dağıtma gelsinde daha hızlı geçer inş o zamn
ayfercim iyiyiz sen nasılsın canım şimdi askerimin sesini duydum geldim ama dayanamadım yine ağladım telefonda offff ya biri beni durdursun bu ara çok hassasım yaa
iyiii akşamlaarr herkezee kıssmelerryokk yadaa varr özeldenn konusuyolarr
iyiii akşamlaarr herkezee kıssmelerryokk yadaa varr özeldenn konusuyolarr
kim yok kim var anlamdım yaw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?