şafak atarsa 448
herkezee merabalarrr sabahh yınee kaynatmısınızzzdegmesınn sızleree nazarr hepınızz iyisinizdirr ınsallahh gunaydınn demremekk cokk üzücüü sizlerree yahuu yogunn ıslerr yaa kızlarr
Hoşgeldin kız organikkk
Yememi yidim geldimmm
ohhh süperr... ben ozamanlar plakalarda olucam allahın izniyle hejarımmm...
hıhhhh yeni hatırladım... Sen bana kavuştuğunuzda ben evlenmiş olucam diye nispet yapmıştınnn
özlenmez mi canım
inşallah istediğin zamanda olur ama acele etme hemen olsun diye.
2011 olsun ama sakince yap tüm herşeyini
tatlım yani şafağın 449 bugün demi?
hooşşbuldumm tertıppcımm benımm nasılsınn bakalımm ısınn askerındee ınsallahh iidirr
20 günn sonraa burdaa aşşkitomm çokk heyecanlıyımm benn yaa:119::119::119::124::124::124::124::124::124::124::127:
plakalara geldiğinde bitmiş say tatlım
bişey kalmıyo ki
nispet yapmamıştım yanlış hatırlıuon canım[/B]
heheh ben biliyorm söylimmm evet bugün 449
beni de yazarmsnnn :))
447 bugün
tatlım yani şafağın 449 bugün demi?
evt bu sene 91 oluo arkadaşım çanakkalede aşkı olan arkadaşım bizim kanka naradaymış ya
20 günn sonraa burdaa aşşkitomm çokk heyecanlıyımm benn yaa:119::119::119::124::124::124::124::124::124::124::127:[/QUOTE
senın adınaa cok sevındım canım belkım bnm kocada mazaret ıznıne gelcekmıs nısan ayındaaa
hmm peki tatlım aynı yer değilmiş demekki
canım bu mazeret izni nasıl oluo yani neye göre izin veriolar bide 3 gün en fazla dimi ? ay çok soru sordum kusura bakma20 günn sonraa burdaa aşşkitomm çokk heyecanlıyımm benn yaa:119::119::119::124::124::124::124::124::124::124::127:[/QUOTE
senın adınaa cok sevındım canım belkım bnm kocada mazaret ıznıne gelcekmıs nısan ayındaaa
evet aynı yer olsalardı iyi olurdu neyse kısmet o yarın teslim oluomuş yeni yerine hayırlısı bakalım rahat ederler inşallah
inşallah canım arkadaşın için hayırlısı olsun
.
Şafak 411 :98:
.
bende askerimde iyiyiz çok şükür cnmm
Mehtap mı sayıyin sen kızz....
Ahh ahhhh bende istiyorum izin ama tekrar gönderince sudan çıkmış balığa dönüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?