Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

20 günn sonraa burdaa aşşkitomm çokk heyecanlıyımm benn yaa:119::119::119::124::124::124::124::124::124::124::127:

Yememi yidim geldimmm

ohhh süperr... ben ozamanlar plakalarda olucam allahın izniyle hejarımmm...
hıhhhh yeni hatırladım... Sen bana kavuştuğunuzda ben evlenmiş olucam diye nispet yapmıştınnn

plakalara geldiğinde bitmiş say tatlım
bişey kalmıyo ki
nispet yapmamıştım yanlış hatırlıuon canım

özlenmez mi canım
inşallah istediğin zamanda olur ama acele etme hemen olsun diye.
2011 olsun ama sakince yap tüm herşeyini

yok canım acele etmiyoruz zaten
bu konuyu baya bir konuştuk aşkımla
haziran temmuz gibi hayırlısıyla
bayramdan sonrada kardeşinin düğünü olacak
geldikten sonra baya hareketli günler bizi bekliyoorr
zaten çoğu şeyimiz hazır,sakince yapmış olucaz herşeyimizi

hooşşbuldumm tertıppcımm benımm nasılsınn bakalımm ısınn askerındee ınsallahh iidirr

bende askerimde iyiyiz çok şükür cnmm
Mehtap mı sayıyin sen kızz....
Ahh ahhhh bende istiyorum izin ama tekrar gönderince sudan çıkmış balığa dönüyorum...

20 günn sonraa burdaa aşşkitomm çokk heyecanlıyımm benn yaa:119::119::119::124::124::124::124::124::124::124::127:

süperrrrrrrrrrrrrrrrrmiş kız
benim aşkımda 15 gün sonra yanımda inşallah

helüüüüüüüüüüüüü kızlar :80::80:

evt bu sene 91 oluo arkadaşım çanakkalede aşkı olan arkadaşım bizim kanka naradaymış ya

ben çıkıyorum şimdi kızlar
öptüm hepinizi

bende askerimde iyiyiz çok şükür cnmm
Mehtap mı sayıyin sen kızz....
Ahh ahhhh bende istiyorum izin ama tekrar gönderince sudan çıkmış balığa dönüyorum...

benımmdee olucagımm oo canımm benımm gonderıncee üzülcemm ama benn bıı gorumm 9 günnlee 155gündahaa sayarımm dıee kendımıı avutuyorumm cnıım benım tabıı sııznledee burdaa desteklee atlatcazz iinnşallahh.. ii oldugunuzaa sewındımm lukumuumm allahh yardımcısıı olsunn vallaa zorr buu askerrlıkk amann ii plsunlardaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…