bende onu dicektim... sayfa msjlarında doldu kızzz
Bu arada incimin aşkı asker değel .. Baya oldu geleli.. Hürgenerel oluyo oo
tatlım bu öküzün askerliği biteli 3 ay oldu hala kendine gelemediyse ben hiç bişey demiyorumm.. haa öle her istediğini yapıp bana gelince sen yapamazsın lafları söyleyemez.. çok mu yapmak istio kapı orda defolur gider istediği haltı yerhay allah şu face başa bela ya hele askerlik döneminde daha da tehlikeli oluyo..
senin yapmanı istemediği şeyleri zaten o yapmış şimdi kalkıp sana neden bişey dio anlamadım kaldı ki yanlış bişey yapmamışsın ama işte her zaman ki gibi askerlik psikolojisi buna sığınarak istediklerini yapıolar canım sen hiç üzülme eminim barışırsınız hatasını anladımı tıpış tıpış geri döner
Valla bu face daha nelere sebep olucak bakalım...
İnş. barışırsınız incimm... ki barışırsınızz... bu sizin olağan tartışmalarınızdannn
Sonrada kapatın faceleri rahat edin...
Valla biz kullanmıyoruz.. Hiç kullanmadık .. Hevesimizde yok açıkçası...
Ohh kafamız rahat...
ANAMM TERBIMM canımm benımm sennlee buralardaa partıı neyynn verekk kızzz ozamnn allahhh:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::122::122::122::122::122::122::122::122:senıınn adınada sewındımm cnmm benımmm
OOH VALA GELSINLERDE BEN TAM PARTI VERCEM OZAMAN 217 GUN SONRA:87::87::87::87::87::87:
tatlım bu öküzün askerliği biteli 3 ay oldu hala kendine gelemediyse ben hiç bişey demiyorumm.. haa öle her istediğini yapıp bana gelince sen yapamazsın lafları söyleyemez.. çok mu yapmak istio kapı orda defolur gider istediği haltı yer
en güzeli tatlım yaaa.. ohh ne rahat vallaaa
öyleymiş cnm askerden gelmiş meğerse bende askerde die böle yaptı sandım senin yapmanı istemiosa oda yapmıcak tabiki olurmu öyle çifte standart ama inşallah hatasını anlar da biran önce barışırsınız
İnan artık umrumda değil tatlım... Bu kadar kolay vazgeçebiliosa artık bu ilişkiyide benide gözden çıkarmışsa oturup gözyaşı bile dökemem onun için
Benim devreler KOP muşşşşş
wallaa kopptumm derwmm artıkk geççmiyorrr günlerrr dıım sana kısacaaa attıı sartellerrr
OOH VALA GELSINLERDE BEN TAM PARTI VERCEM OZAMAN 217 GUN SONRA:87::87::87::87::87::87:
bendee hellvaa kavurcamm hellvacıı hellvaaaolcekk ozamnnn
bendee hellvaa kavurcamm hellvacıı hellvaaaolcekk ozamnnn
AHHH AHH GELSIN BI OO BEN NE ISTERSE ONU YAPCAM
işlerimi bitirdim çikolatalarımı yedim bende geldimm
hosgeldıın
selaaammm :79::79: ben geldim :82:
AHHH AHH GELSIN BI OO BEN NE ISTERSE ONU YAPCAM
yapp vallaa cnaımm yazıkk ordaa bısıı yedıgıı bısyee benzemıyooyapp canımm tertıbımm bendee yaparımm kuşummaa
allahh yasaadıı desenee sneınnkıı dokturcenn sımdıııAHHH AHH GELSIN BI OO BEN NE ISTERSE ONU YAPCAMbenn dokturcemm gelsınn helee bıı kuşuumm benımm ordaa yedıgıı bısıyee benzemıyoo kılooda aldırıırım ben onaa
hoşbuldukk ayy sınav demeyin ya bana bende bu kafayla ygs ye giricem :26:
bizde gircez bakalım bu kafayla napıcazartık derslere ağırlık verme ve bol bol tekrar zamanı geldi... hiç vakit kaybetmemeliyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?