Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

bende onu dicektim... sayfa msjlarında doldu kızzz
Bu arada incimin aşkı asker değel .. Baya oldu geleli.. Hürgenerel oluyo oo

aaa hadi ya bende askerde sanıorum bak şimdi kızdım ozaman yazık değilmi kıza neden böle yapmış

tatlım bu öküzün askerliği biteli 3 ay oldu hala kendine gelemediyse ben hiç bişey demiyorumm.. haa öle her istediğini yapıp bana gelince sen yapamazsın lafları söyleyemez.. çok mu yapmak istio kapı orda defolur gider istediği haltı yer

en güzeli tatlım yaaa.. ohh ne rahat vallaaa

öyleymiş cnm askerden gelmiş meğerse bende askerde die böle yaptı sandım senin yapmanı istemiosa oda yapmıcak tabiki olurmu öyle çifte standart ama inşallah hatasını anlar da biran önce barışırsınız

İnan artık umrumda değil tatlım... Bu kadar kolay vazgeçebiliosa artık bu ilişkiyide benide gözden çıkarmışsa oturup gözyaşı bile dökemem onun için

İnan artık umrumda değil tatlım... Bu kadar kolay vazgeçebiliosa artık bu ilişkiyide benide gözden çıkarmışsa oturup gözyaşı bile dökemem onun için

çok sinirlisin şimdi ondan böyle diosun canım ama bak bu kadar emek vermişsin 15 ay beklemişsin böyle saçma bi sebepten ayrılıcak değilsiniz ya

sınava sadece 31 gün kala :18::18::18::18::18::18::18::18:

çok çalışmam lazım çok :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…