canım bu mazeret izni nasıl oluo yani neye göre izin veriolar bide 3 gün en fazla dimi ? ay çok soru sordum kusura bakma
inşallah canım arkadaşın için hayırlısı olsun
canımm valaa gecenn ızınee geldıgındee aılesıı dawetıyee yolladıı şekerımm dugun dıyeee şimdikınedeee havaa degısımıı dıyee gelıcekk yadaa sahtee dawetıyee hazırlıycazz çaktırmaaa:82::82::82::82::82: tatlımm ama neyee goree werdıklerıınıı bılmıyorumm şekerr yardımcıı oalamadımm özürr dılerımmm ama ızınıı en az 7 günn canıkommm
canımm valaa gecenn ızınee geldıgındee aılesıı dawetıyee yolladıı şekerımm dugun dıyeee şimdikınedeee havaa degısımıı dıyee gelıcekk yadaa sahtee dawetıyee hazırlıycazz çaktırmaaa:82::82::82::82::82: tatlımm ama neyee goree werdıklerıınıı bılmıyorumm şekerr yardımcıı oalamadımm özürr dılerımmm ama ızınıı en az 7 günn canıkommm
oldun canım oldunbende mazeret iznini 3 gün die biliodum bu yedi gün normal izinden düşmüo ozaman dimi canım bende hemen davetiye yollıyım ozaman aşkıma
benımmdee olucagımm oo canımm benımm gonderıncee üzülcemm ama benn bıı gorumm 9 günnlee 155gündahaa sayarımm dıee kendımıı avutuyorumm cnıım benımtabıı sııznledee burdaa desteklee atlatcazz iinnşallahh.. ii oldugunuzaa sewındımm lukumuumm allahh yardımcısıı olsunn vallaa zorr buu askerrlıkk amann ii plsunlardaa
Naber Kızlar bugün size ayrılık haberi getirdim....
AYRILDIK
AYRILDIK
20 günn sonraa burdaa aşşkitomm çokk heyecanlıyımm benn yaa:119::119::119::124::124::124::124::124::124::124::127:[/QUOTE
senın adınaa cok sevındım canım belkım bnm kocada mazaret ıznıne gelcekmıs nısan ayındaaa
ANAMM TERBIMM canımm benımm sennlee buralardaa partıı neyynn verekk kızzz ozamnn allahhh:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::122::122::122::122::122::122::122::122:senıınn adınada sewındımm cnmm benımmm
ANAMM TERBIMM canımm benımm sennlee buralardaa partıı neyynn verekk kızzz ozamnn allahhh:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::122::122::122::122::122::122::122::122:senıınn adınada sewındımm cnmm benımmm
Benim devreler KOP muşşşşş
AYRILDIK
Noldu yine incimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Barışırsınız kuzum sizz..
Ahh ahh askerlik bitiyo dertleri bitmiyo şu erkeklerin
Noldu hele anlat bakimm
ayrılıkmı:44::44::44:
aaaa neden cnm anlatmak istermisin ?
Elime bi odun alıp kafasında parçalayasım var şuanda.. Face yüzünden kavga ettik.. Faceye kız arkadaşlarını eklemiş kızlar..Tamam eklesin ama bana sormadan söylemeden ve kendi eklio.. Daha önceki kavgamızda bu resmini tek yapmıştı bende öle yapmıştım sonra barışınca bu düzeltti ben düzeltmedim.. Yeni bi resim eklemiş.. Yeni çektiği bi resim.. Bende arakdaşlarımı ekledim yeni bi resdim ekledim.. Parmaklarını makineye kağtıran bi arkadaşım ar onada geçmiş olsun diye yazdım faceden.. İşte ayrılık sebebimiz bu.. Kendi herşeyi yapsın bana gelince dur orda.. Yok öyle bişey.. Hemen bitirdi beyefendi.. İstediği yere gitsin..
Elime bi odun alıp kafasında parçalayasım var şuanda.. Face yüzünden kavga ettik.. Faceye kız arkadaşlarını eklemiş kızlar..Tamam eklesin ama bana sormadan söylemeden ve kendi eklio.. Daha önceki kavgamızda bu resmini tek yapmıştı bende öle yapmıştım sonra barışınca bu düzeltti ben düzeltmedim.. Yeni bi resim eklemiş.. Yeni çektiği bi resim.. Bende arakdaşlarımı ekledim yeni bi resdim ekledim.. Parmaklarını makineye kağtıran bi arkadaşım ar onada geçmiş olsun diye yazdım faceden.. İşte ayrılık sebebimiz bu.. Kendi herşeyi yapsın bana gelince dur orda.. Yok öyle bişey.. Hemen bitirdi beyefendi.. İstediği yere gitsin..
Elime bi odun alıp kafasında parçalayasım var şuanda.. Face yüzünden kavga ettik.. Faceye kız arkadaşlarını eklemiş kızlar..Tamam eklesin ama bana sormadan söylemeden ve kendi eklio.. Daha önceki kavgamızda bu resmini tek yapmıştı bende öle yapmıştım sonra barışınca bu düzeltti ben düzeltmedim.. Yeni bi resim eklemiş.. Yeni çektiği bi resim.. Bende erkek arkadaşlarımı ekledim yeni bi resim ekledim.. Parmaklarını makineye kaptıran bi arkadaşım ar onada geçmiş olsun diye yazdım faceden.. İşte ayrılık sebebimiz bu.. Kendi herşeyi yapsın bana gelince dur orda.. Yok öyle bişey.. Hemen bitirdi beyefendi.. İstediği yere gitsin..
Valla bu face daha nelere sebep olucak bakalım...
İnş. barışırsınız incimm... ki barışırsınızz... bu sizin olağan tartışmalarınızdannn
Sonrada kapatın faceleri rahat edin...
Valla biz kullanmıyoruz.. Hiç kullanmadık .. Hevesimizde yok açıkçası...
Ohh kafamız rahat...
ayy kaç kere yollamışım aynı mesajı yanlışlıklaa
canım bu mazeret izni nasıl oluo yani neye göre izin veriolar bide 3 gün en fazla dimi ? ay çok soru sordum kusura bakma
inşallah canım arkadaşın için hayırlısı olsun
EVET CNM 3 GUN 2 GUN YOL 5 GUN
İzinden sonra 3 haftada kendime gelemedim ben...
Daha yeni acemiye göndermiş gibi oluyo insan izin dönüşü
naber kızlar bugün size ayrılık haberi getirdim....
Ayrıldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?