Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

İzinden sonra 3 haftada kendime gelemedim ben...
Daha yeni acemiye göndermiş gibi oluyo insan izin dönüşü

Noldu yine incimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Barışırsınız kuzum sizz..
Ahh ahh askerlik bitiyo dertleri bitmiyo şu erkeklerin
Noldu hele anlat bakimm

ayrılıkmı:44::44::44:

aaaa neden cnm anlatmak istermisin ?

Elime bi odun alıp kafasında parçalayasım var şuanda.. Face yüzünden kavga ettik.. Faceye kız arkadaşlarını eklemiş kızlar..Tamam eklesin ama bana sormadan söylemeden ve kendi eklio.. Daha önceki kavgamızda bu resmini tek yapmıştı bende öle yapmıştım sonra barışınca bu düzeltti ben düzeltmedim.. Yeni bi resim eklemiş.. Yeni çektiği bi resim.. Bende erkek arkadaşlarımı ekledim yeni bi resim ekledim.. Parmaklarını makineye kaptıran bi arkadaşım ar onada geçmiş olsun diye yazdım faceden.. İşte ayrılık sebebimiz bu.. Kendi herşeyi yapsın bana gelince dur orda.. Yok öyle bişey.. Hemen bitirdi beyefendi.. İstediği yere gitsin..

Son düzenleme:

hay allah şu face başa bela ya hele askerlik döneminde daha da tehlikeli oluyo..
senin yapmanı istemediği şeyleri zaten o yapmış şimdi kalkıp sana neden bişey dio anlamadım kaldı ki yanlış bişey yapmamışsın ama işte her zaman ki gibi askerlik psikolojisi buna sığınarak istediklerini yapıolar canım sen hiç üzülme eminim barışırsınız hatasını anladımı tıpış tıpış geri döner

hay allah şu face başa bela ya hele askerlik döneminde daha da tehlikeli oluyo..
senin yapmanı istemediği şeyleri zaten o yapmış şimdi kalkıp sana neden bişey dio anlamadım kaldı ki yanlış bişey yapmamışsın ama işte her zaman ki gibi askerlik psikolojisi buna sığınarak istediklerini yapıolar canım sen hiç üzülme eminim barışırsınız hatasını anladımı tıpış tıpış geri döner

ayy kaç kere yollamışım aynı mesajı yanlışlıklaa

Son düzenleyen: Moderatör:

Valla bu face daha nelere sebep olucak bakalım...
İnş. barışırsınız incimm... ki barışırsınızz... bu sizin olağan tartışmalarınızdannn
Sonrada kapatın faceleri rahat edin...
Valla biz kullanmıyoruz.. Hiç kullanmadık .. Hevesimizde yok açıkçası...
Ohh kafamız rahat...

bizimde vardı 2 sene önce kapatık canım gereksiz yere tartışma çıkıo yoksa

İzinden sonra 3 haftada kendime gelemedim ben...
Daha yeni acemiye göndermiş gibi oluyo insan izin dönüşü

ammaann deme kısss olee tertıpp özledımm benn... benımmdee olucagımm oo aglıycamm hattaa amaa napımm bb ıı gorıımm oo gazz baanaa yetıcekk ınsallahh:90::90::90:yanınmdaa olunn ama aglımıyımm benn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…