işlerimi bitirdim çikolatalarımı yedim bende geldimm
yapp vallaa cnaımm yazıkk ordaa bısıı yedıgıı bısyee benzemıyooyapp canımm tertıbımm bendee yaparımm kuşummaa
DİMİ AMA HAKEDIOLAR HELE BNM DANAM NELER ISTIO SIMDIDEN YEMEK LISTESI YAPIO BNA
bendee siimcikk yıyorumm çikolataa yaaa
dana ayy çok güldüm yaaa
kızzz nee hakarett edıyonn cocukunaadanaa dııoo yaaa allahh senıı nettsınn emıı yaa benımm toshhbamm oo hıcc bısıı ıstemıyooo zatenn ysee benım gıbıı bıtarafındnann bellııederr
afiyet olsun ben biraz fazla kaçırdım galiba
dana ayy çok güldüm yaaa
NIE AMA BEN ONU DANAM DIE SEVIORUM ODA BNI MINIK KELEBEKIM DIE SEVER BEN SISKOYUM O ZAYIF AMA OLSUN TERS DIOZ AMA IDARE ETCEZ ARTIK
kızzz nee hakarett edıyonn cocukunaadanaa dııoo yaaa allahh senıı nettsınn emıı yaa benımm toshhbamm oo hıcc bısıı ıstemıyooo zatenn ysee benım gıbıı bıtarafındnann bellııederr
BENIMKII YER DURUR HIC KILO ALMAZ BEN YEMEM 80 KILOYUM YAAA BEN KILOLU OZAYIF DUSUN YANEE
amann canımm atınn ölümüü arpadann olsunn koyy verr gıtsınn yahuuuyee vallaa ball şekerr olsunnn[/QUOT
dur gaza getirme beni çantam dolu dalıcam hepsine şimdi zeynelim takma ya ben zayıfım ama aşkım dahada zayıf görünüo bende takıodum diyet falan yapmaya başladım sonra baktım olacağı yok saldım kendimi ama hala kilo alıp vermiorum kaldım 57 kiloda
ayy benim zor görünüo ya yaşta geçti gibi bakalım çalışamamki bu kafayla zaten ben:26:
yok canım acele etmiyoruz zaten
bu konuyu baya bir konuştuk aşkımla
haziran temmuz gibi hayırlısıyla
bayramdan sonrada kardeşinin düğünü olacak
geldikten sonra baya hareketli günler bizi bekliyoorr
zaten çoğu şeyimiz hazır,sakince yapmış olucaz herşeyimizi
amann canımm atınn ölümüü arpadann olsunn koyy verr gıtsınn yahuuuyee vallaa ball şekerr olsunnn[/QUOT
dur gaza getirme beni çantam dolu dalıcam hepsine şimdi zeynelim takma ya ben zayıfım ama aşkım dahada zayıf görünüo bende takıodum diyet falan yapmaya başladım sonra baktım olacağı yok saldım kendimi ama hala kilo alıp vermiorum kaldım 57 kiloda
BEN DIYETTEYIM KIZ VERIOM KILOLARI HEPSINI VERECEM BND BI ARA DEPRESAN ILACI ICTIM SONUC 20 KILO ALDIM AMA YAVASTAN VERIOM ASKIM BENI GORUNCEBOLE OLCAK
hmm hazırlanmıomusun peki canım
BEN DIYETTEYIM KIZ VERIOM KILOLARI HEPSINI VERECEM BND BI ARA DEPRESAN ILACI ICTIM SONUC 20 KILO ALDIM AMA YAVASTAN VERIOM ASKIM BENI GORUNCEBOLE OLCAK
hadi bakalım inş. zayıflarsın bende bu gidişle kilo alcam benim aşkımda beni görünceböle kalcak
Motivasyon sağlamak gerçekten oldukça zor bu dönemde...peki hangi bölümü istiyorsun ?canım çalışıorum ama kafama girmio çok oldu liseyi bitireli geç kaldım baya:26:
BENIMKII YER DURUR HIC KILO ALMAZ BEN YEMEM 80 KILOYUM YAAA BEN KILOLU OZAYIF DUSUN YANEE
canımm hıcc bıı farkk yokk bendee aynenn oo hıcc almazz banaaa su ıcsemm yararrroo 73 kılo bende 63dusnn canımm arada 10 kiloo varr az kaldıı yakalarımm benn onuu şincikk
canımm hıcc bıı farkk yokk bendee aynenn oo hıcc almazz banaaa su ıcsemm yararrroo 73 kılo bende 63dusnn canımm arada 10 kiloo varr az kaldıı yakalarımm benn onuu şincikk
anaaa sendemi bacım ya diyet bölümü yapem ben size ozamn ben 57 kiloyum aşkım 73 kilo iyiyiz biz ozman o beni zor yakalar
hadi bakalım başarılar sana canım inş. istediğin bölüm olur...ben okul öncesi öğretmenlik muhasebe yada tıbbi sekreterlik istiorum canım muhasebe mesleğim ama sıkılıorum daha etkin işler istiorum o yüzden puanım yüksek olursa okul öncesi öğretmenlik istiorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?