bende bendeyas kac cnm
bi kere söyleniyo duymazma bi kaç kere daha söyleniyo olmassa koğuşu fln aryıolar:) amin inş. canım 57 günüm kaldı ztn .darısın hepinizin başına. ama beni zor almışlardı içeri soyad tutmadığı için bende teyze kızıyım demiştim
yaaaa süpermişşşşben de bişey uydurmam lazımmmmmm offf yalan da söyleyemem kii D
bende gitmedim tatlım hiçkızlarr yarın yarimin yanına gidiyorumm dersimin bitanesi iptal olmuş isabet olduu,yoksa cuma günü sürpriz yapıcaktım aşkıma :))) dün aradı aşkım anons seslerini dinliyorum diyor acaba ben gider miyim diye öyle diyince içim parçalandı( yarın sabah cıkıyorum yola öğlen dönerim hafta içi az ya görüş saatii,bir kere mi anons yapılıyor içeriye taburunu söylüyorum dimi canlarım??? daha önce gidemedim de :)))
oyy nasıl özledim gerçi bir hafta bile olmadı ayrılalıııilla da gelir dimi canım :))) ayy çok az kalmışşş,tez zamanda inş...darısı başımızaa canım cok sağol yaa,uyuyamazdım ben bu soruyla
ayy:))) peki canım seni bunaltmazsam bişey daha sorabilir miyimmecbur söyledim:) uzaktan geldim dedim biletimi feln gösterdim ilk baş geri gönderdi çıkardı komutan sonra sayanamadı geri çağırdı:90::90::90::90::90:
bende gitmedim tatlım hiç
ayy:))) peki canım seni bunaltmazsam bişey daha sorabilir miyim
önemli değil canım
ne demek canım bildiğim sürece cevaplarım safağın kaç senin. canım biz 9 aydır izin kullanmadık en son dağıtımda görüştük bir gün o kdar beklyiruz iste sabırlagelir gelir ama pes etme diren komutana:90::90::90::90::90:
sor canım :):)
23 canım sen:):78::78::78:
nisan sonu 22 bitck bnm de cnm :97::97: evlenme zamanımız geldi kız
oyy benim aşkum da diyor izin kullanmayım da hemen geleyimm:))bilmem ki canım geçen cuma teslim oldu bitanem daha yenii yanii :)))
nerdeki şimdi. yep yenisin sen ya tazecikya baya zor oluyo kkullanmadan ama benimki telfon kullnabiliyo konuşabiliyo mesjlaşabiliyoruz en azından o sıkıntımız yok.bide izinden dönince çok koyuyomuş arkadaşları hep öyle söylemiş dayanamam diye istemedi yeni geldi diye zorlarla sakın nişanlıyım fln deme gıcık kaparlar daha zor olur
ayy ben de 22 ye girdim bir ay öncee:)) sorulmadı ama ayıp ettim hehehe
hehehehee:76: ben izmirdeyim o da manisa da merkez de canım
ayyyahh aşkıma yakın olsam acele etmem ama evler çok uzak 12 saat var arada dayanamam bne öle artık :78::78::78::78::78::78:
ayyyahh aşkıma yakın olsam acele etmem ama evler çok uzak 12 saat var arada dayanamam bne öle artık :78::78::78::78::78::78:
benimkide izmir bucadaydı sonra manisa kırkağça gitti ordanda kars. bende manisa gitmiştim inş. gösterirler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?