Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

sonunda biz de plakalara düştük, 76 Iğdırdaydık bugün

oyy nasıl özledim gerçi bir hafta bile olmadı ayrılalııı illa da gelir dimi canım :))) ayy çok az kalmışşş,tez zamanda inş...darısı başımızaa canım cok sağol yaa,uyuyamazdım ben bu soruyla

bende gitmedim tatlım hiç

ne demek canım bildiğim sürece cevaplarım safağın kaç senin. canım biz 9 aydır izin kullanmadık en son dağıtımda görüştük bir gün o kdar beklyiruz iste sabırla gelir gelir ama pes etme diren komutana:90::90::90::90::90:

oyy benim aşkum da diyor izin kullanmayım da hemen geleyimm:))bilmem ki canım geçen cuma teslim oldu bitanem daha yenii yanii :)))

oyy benim aşkum da diyor izin kullanmayım da hemen geleyimm:))bilmem ki canım geçen cuma teslim oldu bitanem daha yenii yanii :)))

nerdeki şimdi. yep yenisin sen ya tazecik ya baya zor oluyo kkullanmadan ama benimki telfon kullnabiliyo konuşabiliyo mesjlaşabiliyoruz en azından o sıkıntımız yok.bide izinden dönince çok koyuyomuş arkadaşları hep öyle söylemiş dayanamam diye istemedi yeni geldi diye zorlarla sakın nişanlıyım fln deme gıcık kaparlar daha zor olur

hehehehee:76: ben izmirdeyim o da manisa da merkez de canım

benimkide izmir bucadaydı sonra manisa kırkağça gitti ordanda kars. bende manisa gitmiştim inş. gösterirler canım

canım benim görüş varmış,geçen hafta babasıyla amcası falan gitti,gerçi yarın gideceğimden haberi yok umarım girebilirim yaa(( keşke fazladan görebilsem izin vermezler sanırım... orası rahattır bence biraz daha dişinizi sıkcanız bitiyor canım:81::81:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…