Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

canım aksam bızde tartıstık tel suratıma kapattı artık ben alıstım da neymıs sebebı ısyerındekı patronum bnle zeynelcim dıe nasıl konusurmus nıe cım dermıs fln fln nese ısten cıktım yolda yururken tel konusuoz dıo kıme guluon dıom kmseye gulmuom sana ole gelıo neyse dıokı tmm tmm uzatma ben kapatıprum senı arayamam merak etme dedı kapattı emınım en fazla 2 gun sonra arar neapalım alısıcak artık

canım benim biz en başından beri bu konuda senle kaderdaşız benim durumda aynen şu şimdi bizim iş yerine akşamları benim aldığım kalıp ölçülerini yapmak için bir abi geliyor (abi dediğimde 60 yaşlarında var) herneyse canım işte adam geldi biz konuşuyoruz ama beni ona vereceğim kalıplarla ilgili birde bizim başka şubenin kalıbıda var dedimki bu benim kalıbım, buda diğer şubenin kalıbı oda tekrar teyit etti dedi işte sonrada işte dedi senin bana borcun yok ötekilerinin borcu var tamam dedim o sıradada alınan ölçüye baktı komik birşey söyledi bende boş bulundum güldüm ama öyle kahkahalar fln atmadım askerimde o sırada teldeydi işim bitsin diye bekliyordu anam bu bana bir bağırdı bir hakaretler bilmem neler neyse sonrasını biliyorsun zaten. Yarın tekrar bu abinin geldiği saatte arayacakmış bakacakmış ben resmi davranacakmıymışı. Ona görede kesin karar vercek sanırsam

vala guluorum cnm bence evlı oldumuz ıcın kıskanıolar bu kadar korkuolar ve o yuzden bole yapıolar bnmkı ıyıken dıokı senı kaybetmekten korktum ıcın bole oluo yoksa ben guvenıorum fln fln ben sabaha kadar agladımı bılıorum bnn yuzunden neler yaptım bı blsen ne cahıllıkller nelere goguz gerdım nelere katlandım ama sımdı hıcbısey gozune gelmıo hepsını unutmus sadece kızıo kotu seler fln soluo ve bu benı cok yıpratıyo

neyapayım canım bugün dert küpü olmuş bir şekilde yazıyorum ha yazıyorum ama iki dakikaya kadar çıkıcam kk'dan öyle bir geçer zamanki başlıyor onu izleyeceğım sen neler yapıyorsun tatlım

aynen bende onu izliorum cnm

kızlarr yarın yarimin yanına gidiyorumm dersimin bitanesi iptal olmuş isabet olduu,yoksa cuma günü sürpriz yapıcaktım aşkıma :))) dün aradı aşkım anons seslerini dinliyorum diyor acaba ben gider miyim diye öyle diyince içim parçalandı ( yarın sabah cıkıyorum yola öğlen dönerim hafta içi az ya görüş saatii,bir kere mi anons yapılıyor içeriye taburunu söylüyorum dimi canlarım??? daha önce gidemedim de :)))

aynen öyle canım anons yapılıo:) ayy ne güzel inş. istediğiniz gibi olur

aynen öyle canım anons yapılıo:) ayy ne güzel inş. istediğiniz gibi olur

sadece bir kere mi anons ediliyor canım? çok önemliii buuu:)) o kadar yol gidicem değsin demi :))

aminnn inşallah sizler de en kısa zamanda görürsünüz askerlerinizii

Son düzenleme:
sadece bir kere mi anons ediliyor canım? çok önemliii buuu:)) o kadar yol gidicem değsin demi :))

aminnn inşallah sizler de en kısa zamanda görürsünüz askerlerinizii

bi kere söyleniyo duymazma bi kaç kere daha söyleniyo olmassa koğuşu fln aryıolar:) amin inş. canım 57 günüm kaldı ztn .darısın hepinizin başına. ama beni zor almışlardı içeri soyad tutmadığı için bende teyze kızıyım demiştim

yaaaa süpermişşşş ben de bişey uydurmam lazımmmmmm offf yalan da söyleyemem kii D

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…