canım benim inş bakalım beklemedeyiz
elimden geleni yapıyorum canım benim güçlü olmaya çalışıyorum sabretmeye çalışıyorum ama yok adam bana başkalarının gazıyla geliyor sayıyor sayıyor fazlasıyla kırıyor al bak şimdi aradı gelmiş çocuk çocuk konuşuyor hala kendini haklı buluyor bazı şeyleri görememesi beni dahada üzüyor Allah'ım sen sabır verem bu herifede bir parça akıl ver başka birşey istemiyorum
evet canım onun yokluğu zaten çok zor bide üstüne bu şekilde gelmesi offf valla demekki henüz yontulmamış hele bir gitsin dağın başına ozaman anlar neyin ne olduğunu şartları bir zorlaşsın Rabbim biliyor aslında kimin nereye gideceğini oysaki biliyor benim ahımın tuttuğunu beni üzdüğü zaman kendisinin bir şekilde süründüğünü ama huylu huyundan vazgeçmiyor işte
canım benim can dostum oldun hatta oldunuz diyeyim tek tek ilgilendiniz benimle Allah herşeyin en güzelini o güzel gönlünüze göre nasip etsin hele bir gelsinde alalım aşşağı bütün kk olaraktan haddini bir bildireliman önce aradı beyefendi konuştuk sanki çocuk oyuncağı ayrıldığını haber veriyor paşam (boşanmak için izne gelecek sanırsam) her neyse o bağırdı ben bağırdım ben bağırdım o bağırdı tmm dedik bitti bende dedim tmm bitti sonra bi baktım bizimki ikide bir gitcem ben varmı başka bir diyeceğin deyip duruyor durdum durdum hee dedim tamam bu adam benden gerçekten ayrılmak istemiyor akıllım bana blöf yapıyor aklı sırada beni cezalandırıyor ( ki valla cezalandırdıda anamdam emdiğim sütü burnumdan getirdi ) dedim ayrılmak istemiyorum ben ondan sonrada hemen bir ses bir daha aynı şey olacakmı yok dedim tamam olmayacak tamam dedi görecem yarın arayıp bakacağım. Ay valla kızlar bugün resmen 10 yaş yaşlandım benim için dua edin emi biran önce düzelsin şu durumum. Nekadar kızsamda bıktım, yoruldum, tükendim desemde ben bu deli kocamı çok seviyorum onsuzluğa ondan ayrılmaya dayanamam
canım aksam bızde tartıstık tel suratıma kapattı artık ben alıstım da neymıs sebebı ısyerındekı patronum bnle zeynelcim dıe nasıl konusurmus nıe cım dermıs fln fln nese ısten cıktım yolda yururken tel konusuoz dıo kıme guluon dıom kmseye gulmuom sana ole gelıo neyse dıokı tmm tmm uzatma ben kapatıprum senı arayamam merak etme dedı kapattı emınım en fazla 2 gun sonra arar neapalım alısıcak artık
napıosun cnm
canım benim biz en başından beri bu konuda senle kaderdaşız benim durumda aynen şu şimdi bizim iş yerine akşamları benim aldığım kalıp ölçülerini yapmak için bir abi geliyor (abi dediğimde 60 yaşlarında var) herneyse canım işte adam geldi biz konuşuyoruz ama beni ona vereceğim kalıplarla ilgili birde bizim başka şubenin kalıbıda var dedimki bu benim kalıbım, buda diğer şubenin kalıbı oda tekrar teyit etti dedi işte sonrada işte dedi senin bana borcun yok ötekilerinin borcu var tamam dedim o sıradada alınan ölçüye baktı komik birşey söyledi bende boş bulundum güldüm ama öyle kahkahalar fln atmadım askerimde o sırada teldeydi işim bitsin diye bekliyordu anam bu bana bir bağırdı bir hakaretler bilmem neler neyse sonrasını biliyorsun zaten. Yarın tekrar bu abinin geldiği saatte arayacakmış bakacakmış ben resmi davranacakmıymışı. Ona görede kesin karar vercek sanırsam
neyapayım canım bugün dert küpü olmuş bir şekilde yazıyorum ha yazıyorum ama iki dakikaya kadar çıkıcam kk'dan öyle bir geçer zamanki başlıyor onu izleyeceğım sen neler yapıyorsun tatlım
h.g cnm nbr
h.g cnm nbr
kızlarr yarın yarimin yanına gidiyorumm dersimin bitanesi iptal olmuş isabet olduu,yoksa cuma günü sürpriz yapıcaktım aşkıma :))) dün aradı aşkım anons seslerini dinliyorum diyor acaba ben gider miyim diye öyle diyince içim parçalandı( yarın sabah cıkıyorum yola öğlen dönerim hafta içi az ya görüş saatii,bir kere mi anons yapılıyor içeriye taburunu söylüyorum dimi canlarım??? daha önce gidemedim de :)))
aynen öyle canım anons yapılıo:) ayy ne güzel inş. istediğiniz gibi olur
sadece bir kere mi anons ediliyor canım? çok önemliii buuu:)) o kadar yol gidicem değsin demi :))
aminnn inşallah sizler de en kısa zamanda görürsünüz askerlerinizii
test çzömekten nefret ediyorum biranönce atanmak evlenmek isitoyrum ya bide askerim artık gelsin istiyorum:97::97::97::97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?