- 17 Nisan 2009
- 6.795
- 2.193
- 373
onda bu gavur inadı varken hayatta aramaz aramazsa aramasın yeter ya sıkıldım valla hergün azar hergün kavga insanız canım bizde anladık askerler tamam bizde elimizden geleni zaten yapıyoruz ama hergün hergünde olmazki orada ikitane dangalak bulmuş geri kafalı cahil adamlar onlarla konuşuyor ediyor sonra onların gazına gelip bana çatıyor ya ben senin karınım arkadaş sen milletin lafıyla dolup dolupta niye gelip bana çatıyorsun sen beni tanımıyormusun valla aklıma hiçte hoş şeyler gelmiyor sabır sabırda nereye kadar yoruldum yemin ederim ömrümden ömür gitti ama bana ettiklerini çekiyor farkında değil düştü işte dağın başına yılanların akreplerin arasına gitsinde görsün anasının nikahını sürünsün bakalım ozaman hatırlar karısının kıymetini
canım ya sabret lütfen herşey düzelicek yaptığı yanlış evet o belki kendi kafasınca ben burda askerim o sivil kafası rahat die düşünüodur ama senin sabretmen gerek o ne dese duymamazlıktan gel fazla takmamaya çalış biliorum zor ama tıka kulaklarını lütfen
cözemeıdgındenn yaa konusmuyolaarr yadaa yokk solee bolee amaann bacımm takmaa kafanııbanaa goree cokk ılımlısınnn
kızss senn ıstanbulunn nırıısındennsınnn terttiişşşş
deneyeceğim canım bakalım tabi beyefendi lütfedipte ararsa açıkçası hiç umudum yok neyse canım benim şimdi çıkıyorum sonra görüşürüz kib
deneyeceğim canım bakalım tabi beyefendi lütfedipte ararsa açıkçası hiç umudum yok neyse canım benim şimdi çıkıyorum sonra görüşürüz kib
kozyatagında calısıom
karşıda sanırım ben duymadım avrupa yakası deel dimi ben güngörende oturuom ordada çalışıom
onda bu gavur inadı varken hayatta aramaz aramazsa aramasın yeter ya sıkıldım valla hergün azar hergün kavga insanız canım bizde anladık askerler tamam bizde elimizden geleni zaten yapıyoruz ama hergün hergünde olmazki orada ikitane dangalak bulmuş geri kafalı cahil adamlar onlarla konuşuyor ediyor sonra onların gazına gelip bana çatıyor ya ben senin karınım arkadaş sen milletin lafıyla dolup dolupta niye gelip bana çatıyorsun sen beni tanımıyormusun valla aklıma hiçte hoş şeyler gelmiyor sabır sabırda nereye kadar yoruldum yemin ederim ömrümden ömür gitti ama bana ettiklerini çekiyor farkında değil düştü işte dağın başına yılanların akreplerin arasına gitsinde görsün anasının nikahını sürünsün bakalım ozaman hatırlar karısının kıymetini
kozyatagında calısıom
öleyim bacım bence sizde ölesiniz aman çevremde bikaç kişi var geri kalanıda pek takmıorum zaten banane kıskanıolar beni çekemiolar diorum çokta tınnn
sagoll ama acıkcasıı senın bıkaccksııı benıımm kıssmemm yokk sızdenn basskaaa:13: emınn olunn bııdee kusumm varr tabıı unutmadannhemenn hıssederde oyuzdenn onudaa andımm cocukk 7 hissii ılee mesurrr
ne güzel hismiş yok benim bikaç arkadaşım var ama onlarda pek anlamaz beni burdakiler anlıo nede olsa hepimiz asker yolu gözlüoruz anlıoruz birbirimzi
canım benim inş bakalım beklemedeyizallaha emanet ol canım inş arar anlar hatasını görüşürüz
elimden geleni yapıyorum canım benim güçlü olmaya çalışıyorum sabretmeye çalışıyorum ama yok adam bana başkalarının gazıyla geliyor sayıyor sayıyor fazlasıyla kırıyor al bak şimdi aradı gelmiş çocuk çocuk konuşuyor hala kendini haklı buluyor bazı şeyleri görememesi beni dahada üzüyor Allah'ım sen sabır verem bu herifede bir parça akıl ver başka birşey istemiyorumtuana cım bılıosun bende cok kavga edıorum daha dur yolun basındasın daha cok uzun bı yol var onunde sımdıden pes edersen ılerde hıc dayanamazsın ona gorebosver konussun konussun dursunlar sen ve ben kendımızı bılıoz onlar bos konusuo sen hıc takma kafana bana neler soluo esı omama ragmen bız sımdılık altan alalım gelınce alırız hesabını
evet canım onun yokluğu zaten çok zor bide üstüne bu şekilde gelmesi offf valla demekki henüz yontulmamış hele bir gitsin dağın başına ozaman anlar neyin ne olduğunu şartları bir zorlaşsın Rabbim biliyor aslında kimin nereye gideceğini oysaki biliyor benim ahımın tuttuğunu beni üzdüğü zaman kendisinin bir şekilde süründüğünü ama huylu huyundan vazgeçmiyor iştecanımm anlıyorumm uzuldumm senınn adınaa bırazz zamnn tanıı baklaımm haklısınn ıstee nedıyımmkıı canımm :18::18:cokk sınırrlısınn hemm onunn yokluguu hemm bolee konussmasıı ama dahaa yenıı ılk baslarrdaa bolee olurr senn durr bırazdahaaa dursunn oo askerdee ozamnn anlarr anyayıı dahaa bellıkıı yontmamısslarr canımm bırazzdahaa klasınn sannaa duzzgunn gelırr benımkıı yontulduuu canıkommmsenn uzulmee kıyammm sanaa
tuanacımmm neolursunn takmaa kafayıı bakk tamm alırızzz asagıı gelınncee:13:senn meraklanmaa cadıı kazanımm sanada ıyıı aksamlaarrr optumm sızlerııı canlarımm bugunudee bıtrrdıkk beraberr yasasınnn ıyıı aksamlarrr kızzlarrr
:2
aanaamm nırde nırdee bendee sahrayı cedıtteyımm hee haberınn olee tertııppcıkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?