iş yerinde kim kiminle düşüp kalkıyor belli değil
koskoca müdürün eşi beni arıyor
çalıştığım büyük ve kurumsal bir firmaydı
iş arkadaşım meğer müdürle düşüp kalkıyormuş
adamın karısıda beni arıyor senin bilgin var mı diye
feci rahatsız oldum
böyle ahlıksızlıkların arasında banada çirkef sıçrar ve çıktım
daha söyleyemedim benimkine
1 hafta haber alamamak çok zor olur benim için ooof ya
saol canım
cumhurbaşkanlığı muhafız alayında
baya sertler ufak bir cezayla yırtabileceğini düşünmüyorum
ceza kelimesini bile duymak tüylerimi diken diken ediyor
Allah yardım etsin bize
AAAaaaaaa nasıl insanlarmıiş onlar öyleeee
Ayy işin varmış mis gibi keşke onlar için çıkmasaydın be cnmm.. Neyse hayırlısı olsun.. Umarım bulursun yeni bi iş...
Affedebilirlerde cnmm hemen en kötüsüne odaklanmaa...
Dua et.. Tutanak en ufak şeyde bile tutarlar.. Göz korkutmak içinn...
aynı durumlar bizdede var tatlım seni çok iyi anlıorum bende para biriktiricem o gelene kadar evlenmek için kimisi deli dio bana ama seven insan herşeyi yapar sonuçta beraber kurulucak o yuva allah yardımcımız olsun
ayy çok iyi yapmışsın tatlım işten çıkmakla bu yerde edep kalmamış sen üzülme Allah daha iyi bir iş kapısı açar sana
Hmm demek bayağı disiplinli bir yer ama genede belli olmaz canım benim içinden hiç inanmak geçmiyor askerliğini uzatmaları konusunda. Bir ceza alır evet inş en hafif cezayla atlatırsınız bu durumu
valla lokumum o iş öyle çığrından çıktıki anlatamam
kadın resmen yuvasını yıkacak düzeyde
diğer yosmada benim arkadaşımdı ve cidden hiç beklemeyeceğim tek insandı
onunla arkadaş olduğum için haliyle sabah köründe beni aradı eşi
daha neler neler varda şimdi burdan anlatamam
benimki manyak sıkı bir yerde, cezasız kalacağını sanmıyorum
belki daha yeni diye ufak bir cezayla yırtar ama diskoya kapatırlarsa yandık
inşallah hafif bir ceza olur
kıyamam nasıl morali bozulmuş
hiçbirşey diyemedim tesellide edemedim şaşkınlıkla
umarım akşam ararda güzel haberler verir bana
öle tabi canım valla nasıl olacak nasıl edeceğiz hiç bir fikrim yok herşey ateş pahası ya Allah yardımcımız olsun ee bide tabi eşimin askerden geldikten sonra iş sorunu var, kısacası sorun üstüne sorun Allahtan umudumuzu kesmiyoruz tabi
inşallah hafif bir ceza olur
kıyamam nasıl morali bozulmuş
hiçbirşey diyemedim tesellide edemedim şaşkınlıkla
umarım akşam ararda güzel haberler verir bana
sorma canım o dertler bizdede var iş bulucak eşya ev ıvır zıvır ayy evlenmekten soğuycam gene düşünmiyim en iyisi ben
aynen yaa onlar orda biz burda yapıoz askerliği.....
Kızım madem çocuk git diyo git sende....
Valla benimki çıldırıyo şurya gideyimmi fln diye izi istediğimde ... Yanımda babam dahi olsa izin yok...
Elinden gelse kapıdan çıkartmıcak beniii
Bencede bizim kdr saf ve masumca sevemezlerrr
valla düşünmedende olmuyor canım. Bir yandan buradan size yazıyorum bir yandanda banka kredilerine bakıyorum, kredi çekmek gibi bir niyetim var aklıma yatan birini bulursam, eşyaları nakit parayla alınca çok güzel indirimler oluyor diyorum eşim gelene kadar kredinin bir kısmını bitirmiş olurum falan ama daha karar veremedim çok karışık aklım
canım bence şimdilik birikim yapmaya çalış biraz hemen kredi düşünme derim ben:26:
[ı]valla düşünmedende olmuyor canım. Bir yandan buradan size yazıyorum bir yandanda banka kredilerine bakıyorum, kredi çekmek gibi bir niyetim var aklıma yatan birini bulursam, eşyaları nakit parayla alınca çok güzel indirimler oluyor diyorum eşim gelene kadar kredinin bir kısmını bitirmiş olurum falan ama daha karar veremedim çok karışık aklım [/ı]
paaaaaaaaaaaaaaaas :86:
[ı]hii kuzumm benim göremedik herhalde sen bizim kusurumuza bakma nasılsın tatlımmm[/ı]
ohh süper burcummm...
Bende mutluyumm kız bugünnn
hemen bakayımm cnmm.. Ama bende alamam sadece bakmakla yetinicem bi süreee
niye pas vermiyonuz bnm burcumaaaaa
Buda aklıma yatıyor kredi borcunun altına girmek korkutuyor beni ya bakalım nasıl olacak anacım ev kurmakta kolay iş değilki öff amma çok şey istiyor beyaz eşyasıydı, mobilyalarıydı hele o içine alacağın ıvır zıvırlar yok yemek takımı yok nevresim takımı halı perde ayyyyyy
bacım yardımcı olayım diyeceğim ama bende karar verebilmiş deyilim en ağır yük hangisiyse ondan başlayayım diyorum beyaz eşyarlı almak gibi, sonra duruyorum yada diyorum önce şu ıvır zıvır eşyaları halledeyim mutfak eşyaları, nevresim takımları vsbnde bırseyler ypmak ıstıorum kendı evımız ıcın ama nerden bslamalıyım karar veremedım:26:
iyiyim tatlım tşkr ederimiyiyim canım sen naıslsın?
oyy noldu durduk yerde yaselam kızlar bayadır gelmiyordum nasılsınız?
sıkıntılar dertler üst üste gelirmiş
işden ayrıldım, kuzumun canına okuyorlar
şimdide benimkinin sim kartını yakalamışlar tutanak tutulmuş
üst devreler kesin ceza alırsın askerliğin bile uzayabilir demişler
akşama ne olacağı belli olacak
daha gideli 2 hafta oldu başına gelene bak
şafak 373 (umarım)
nasıl üzülmeyeyim benim sürekli gözümün önünde bu sahnelerayy ağlama modundayım zaten sende böle yazınca kendimle aşkımı gördüm kötü oldum pufff bende öle düşünüorum yaa
duruuummDuyguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
ay o nasıl bir şirketmiş yaiş yerinde kim kiminle düşüp kalkıyor belli değil
koskoca müdürün eşi beni arıyor
çalıştığım büyük ve kurumsal bir firmaydı
iş arkadaşım meğer müdürle düşüp kalkıyormuş
adamın karısıda beni arıyor senin bilgin var mı diye
feci rahatsız oldum
böyle ahlıksızlıkların arasında banada çirkef sıçrar ve çıktım
daha söyleyemedim benimkine
1 hafta haber alamamak çok zor olur benim için ooof ya
ayy valla gene açılıverdi benim musluklar
bizimde bir sinema anımız geldi aklıma offf
çok romantik bir film seçmişti eşim ve koskoca sinema salonunda ikimizden başka kimse yoktu hayatım boyunca yaşadığım en güzel andı.
ya gerçekten çok zor biz arada bakıoduk ölesine herşey ateş pahası ama kredi için erken bence taksit imkanı daha iyi çünkü kredilerin faizi çok dün bir arkadaşımdaydım kredilerini ödeyemedikleri için evlerini satmışlar ağlıodu karı koca ikiside kredi zor iş
ühüben hangi birini anlatayım tatlım sen düşün işte
o yüzden sinemaya gidemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?