Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ayy çok iyi yapmışsın tatlım işten çıkmakla bu yerde edep kalmamış sen üzülme Allah daha iyi bir iş kapısı açar sana
Hmm demek bayağı disiplinli bir yer ama genede belli olmaz canım benim içinden hiç inanmak geçmiyor askerliğini uzatmaları konusunda. Bir ceza alır evet inş en hafif cezayla atlatırsınız bu durumu

valla lokumum o iş öyle çığrından çıktıki anlatamam
kadın resmen yuvasını yıkacak düzeyde
diğer yosmada benim arkadaşımdı ve cidden hiç beklemeyeceğim tek insandı
onunla arkadaş olduğum için haliyle sabah köründe beni aradı eşi
daha neler neler varda şimdi burdan anlatamam
benimki manyak sıkı bir yerde, cezasız kalacağını sanmıyorum
belki daha yeni diye ufak bir cezayla yırtar ama diskoya kapatırlarsa yandık

Son düzenleyen: Moderatör:
aynı durumlar bizdede var tatlım seni çok iyi anlıorum bende para biriktiricem o gelene kadar evlenmek için kimisi deli dio bana ama seven insan herşeyi yapar sonuçta beraber kurulucak o yuva allah yardımcımız olsun

öle tabi canım valla nasıl olacak nasıl edeceğiz hiç bir fikrim yok herşey ateş pahası ya Allah yardımcımız olsun ee bide tabi eşimin askerden geldikten sonra iş sorunu var, kısacası sorun üstüne sorun Allahtan umudumuzu kesmiyoruz tabi

inşallah hafif bir ceza olur
kıyamam nasıl morali bozulmuş
hiçbirşey diyemedim tesellide edemedim şaşkınlıkla
umarım akşam ararda güzel haberler verir bana

nasıl işler bunlar yaa canım dua et üzme kendini fazla

inşallah hafif bir ceza olur
kıyamam nasıl morali bozulmuş
hiçbirşey diyemedim tesellide edemedim şaşkınlıkla
umarım akşam ararda güzel haberler verir bana

inş tatlım benim inaki senin için dua edicem. Sende iyi şeyler düşünmeye çalışki iyi şeyler olsun çok zor biliyorum ama içini ferah tutmaya çalış. Derdini veren elbet dermanınıda verir

sorma canım o dertler bizdede var iş bulucak eşya ev ıvır zıvır ayy evlenmekten soğuycam gene düşünmiyim en iyisi ben

sorma canım o dertler bizdede var iş bulucak eşya ev ıvır zıvır ayy evlenmekten soğuycam gene düşünmiyim en iyisi ben

valla düşünmedende olmuyor canım. Bir yandan buradan size yazıyorum bir yandanda banka kredilerine bakıyorum, kredi çekmek gibi bir niyetim var aklıma yatan birini bulursam, eşyaları nakit parayla alınca çok güzel indirimler oluyor diyorum eşim gelene kadar kredinin bir kısmını bitirmiş olurum falan ama daha karar veremedim çok karışık aklım

Son düzenleme:

vala ben erkek olmatı bu yuzden cok ısterdım erkek cok rahatlar bız kapı dısarı cıkmoz sayelerınde yaa

canım bence şimdilik birikim yapmaya çalış biraz hemen kredi düşünme derim ben:26:

canım bence şimdilik birikim yapmaya çalış biraz hemen kredi düşünme derim ben:26:

Buda aklıma yatıyor kredi borcunun altına girmek korkutuyor beni ya bakalım nasıl olacak anacım ev kurmakta kolay iş değilki öff amma çok şey istiyor beyaz eşyasıydı, mobilyalarıydı hele o içine alacağın ıvır zıvırlar yok yemek takımı yok nevresim takımı halı perde ayyyyyy

bnde bırseyler ypmak ıstıorum kendı evımız ıcın ama nerden bslamalıyım karar veremedım :26:

paaaaaaaaaaaaaaaas :86:

hahahah duygumm

[ı]hii kuzumm benim göremedik herhalde sen bizim kusurumuza bakma nasılsın tatlımmm[/ı]

iyiyim canım sen naıslsın?

ohh süper burcummm...
Bende mutluyumm kız bugünnn

hemen bakayımm cnmm.. Ama bende alamam sadece bakmakla yetinicem bi süreee

niye pas vermiyonuz bnm burcumaaaaa

100lere düştün artık ohh yokuş aşağı iniyorsun artık duurem...bak bak harika şeyler varrr

ya gerçekten çok zor biz arada bakıoduk ölesine herşey ateş pahası ama kredi için erken bence taksit imkanı daha iyi çünkü kredilerin faizi çok dün bir arkadaşımdaydım kredilerini ödeyemedikleri için evlerini satmışlar ağlıodu karı koca ikiside kredi zor iş

bnde bırseyler ypmak ıstıorum kendı evımız ıcın ama nerden bslamalıyım karar veremedım :26:
bacım yardımcı olayım diyeceğim ama bende karar verebilmiş deyilim en ağır yük hangisiyse ondan başlayayım diyorum beyaz eşyarlı almak gibi, sonra duruyorum yada diyorum önce şu ıvır zıvır eşyaları halledeyim mutfak eşyaları, nevresim takımları vs
iyiyim canım sen naıslsın?
iyiyim tatlım tşkr ederim

oyy noldu durduk yerde ya
geçmiş olsun canım
ama sanmıyorum askerliğinin uzayacağını
uyarırlar ama vermezler
ayy ağlama modundayım zaten sende böle yazınca kendimle aşkımı gördüm kötü oldum pufff bende öle düşünüorum yaa
nasıl üzülmeyeyim benim sürekli gözümün önünde bu sahneler
Duyguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
duruuumm
ay o nasıl bir şirketmiş ya
iyi yapmışsın canım hayır mı gelir öyle yerden ya
terbiyesizler yuh artık

Amann yaaa çok özledim bennnn:84::84:

ühü ben hangi birini anlatayım tatlım sen düşün işte
o yüzden sinemaya gidemiyorum

hmm ozaman en güzeli taksitle ufak tefek eşyaları almaya başlamak beyaz eşyalala, mobilyalarıda eşim gelince halletmek

ühü ben hangi birini anlatayım tatlım sen düşün işte
o yüzden sinemaya gidemiyorum

çok iyi anlıyorum canım seni en basit örneği ben eşimin en çok sevdiği yemekleri yiyemiyorum boğazımdan geçmiyor onun sevmediği şeyleri yemeye özen gösteriyorum ancak içim ozaman rahat ediyor ne bileyim diğer türlü çok suçlu hissediyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…