benimki de bana "benimle birlikte yaptın sende askerliği" diyoral benden de okadar duyguşşş
bende ne sinema ne dışarda yemek hiçbi sosyal aktivitem yok...
Valla insan sevince böyle oluyo cnm... Onsuz tebessüm bile edince sanki ona yanlış yapıyormuşun gibi hissediyo insan....
Valla biz kızlar böyleyiz ama erkekler bu kdr ayrıntılı düşünebilirlermi bilemicem
aman allah korusun canım ya benimkide arıo ama dertlerini anlatıo yemekler kötü falan die sürekli aynı şeyleri soruo sorun yok dimi yemin et falan die plak gibi her zaman aradığında aynı şeyleri konuşuoruz çok gülüorum kapadıktan sonra
yok benim ayaklarım gitmiyor
bende aynen şunu diyorum kendime "ulen ne kadar seviyormuşum ben bu çocuğu ya" :78:
halime tavrıma yaptıklarıma şaştığım anlar oluyor secdiğim askere gittinden beri.
ama sinemaya gidiyorum ben onu ertelemedim :76:
aynen canım aynen benimkinin konuşma direk şu " Alo napıyorsun? Bugün işler nasıldı çok gelen giden varmı? Erkekler mi daha çok geldi kadınlar mı? Erkeklerle konuşmadın demi sert bir ses tonuyla sadece işinle ilgili şeyleri söyledin? Bir sıkıntı yok demi? Bugün ne giydin? Makyaj yaptın mı? Tırnakların kısa mı? Oje sürmedin demi? İyi tamam öyle olacaksın tabi, akıllı davrancaksın yoksa ikimizde üzülürüz bilirsin. Aman ha en ufak bir hata dahi istemiyorum çok dikkat et kendine hata affedecek durumda değilim" hergün bunları konuşuyoruz ve mutlakada bana kızacak bir neden buluyor
benimki de bana "benimle birlikte yaptın sende askerliği" diyor
o bana hep diyor git istdeğin filme akşam da gel bana anlat mutlu olurum çok diyor
zaten sen izlediysen ben izlemiş kadar olurum diyor
ama benim içimden gelmyior
olmuyor gidemiyorum
bilmiyorum tatlım bence erkekler bu kadar ayrıntılara takılmazlar gibime geliyor
aynen canım aynen benimkinin konuşma direk şu " Alo napıyorsun? Bugün işler nasıldı çok gelen giden varmı? Erkekler mi daha çok geldi kadınlar mı? Erkeklerle konuşmadın demi sert bir ses tonuyla sadece işinle ilgili şeyleri söyledin? Bir sıkıntı yok demi? Bugün ne giydin? Makyaj yaptın mı? Tırnakların kısa mı? Oje sürmedin demi? İyi tamam öyle olacaksın tabi, akıllı davrancaksın yoksa ikimizde üzülürüz bilirsin. Aman ha en ufak bir hata dahi istemiyorum çok dikkat et kendine hata affedecek durumda değilim" hergün bunları konuşuyoruz ve mutlakada bana kızacak bir neden buluyor
bende aynen şunu diyorum kendime "ulen ne kadar seviyormuşum ben bu çocuğu ya" :78:
halime tavrıma yaptıklarıma şaştığım anlar oluyor secdiğim askere gittinden beri.
ama sinemaya gidiyorum ben onu ertelemedim :76:
selam kızlar bayadır gelmiyordum nasılsınız?
sıkıntılar dertler üst üste gelirmiş
işden ayrıldım, kuzumun canına okuyorlar
şimdide benimkinin sim kartını yakalamışlar tutanak tutulmuş
üst devreler kesin ceza alırsın askerliğin bile uzayabilir demişler
akşama ne olacağı belli olacak
daha gideli 2 hafta oldu başına gelene bak
şafak 373 (umarım)
ayrıca gidince ne yapıcam, kimin kucağına yatıp izlicem filmi
duygusal sahnelerde nasıl ağlicam onun omzu olmadan
he söler misin
korktuğumda kim kapatıcak gözlerimi
anlamadığım sahneleri kim anlatıcak bana
film çıkışında kime yorum yapıcam ben
kiminle inatlaşıcaz biz
kim cipsleri bitiricek bende kızıcamsöler misin
selam kızlar bayadır gelmiyordum nasılsınız?
sıkıntılar dertler üst üste gelirmiş
işden ayrıldım, kuzumun canına okuyorlar
şimdide benimkinin sim kartını yakalamışlar tutanak tutulmuş
üst devreler kesin ceza alırsın askerliğin bile uzayabilir demişler
akşama ne olacağı belli olacak
daha gideli 2 hafta oldu başına gelene bak
şafak 373 (umarım)
he söler misin
kiminle inatlaşıcaz biz
ayy bu erkeklerin hamurunda var galiba bide benimki her aradığında iş yerindesin dimi dio sanki nerde olcaksam iş yeri harici çok alemler yaaa daha benimki okadar soru sormuo şanslıyım şu ara
benim bu saydıkların sadece çeyreği okadar çok varki yani gene ben iyi dayanıyorum kızlar valla kendi orada askerlik yapıyor ama banada burada askerlik yaptırıyor yemin ederim o benden daha rahattır
Offf hemşoo neler olmuş böyleeee
Üzme kendiniii....
Yerine, yakayan komutana göre değişiyor ama belki affedebilir. Yada 1hafta disko... oda askerlikten sayılıyo... Uzamıyo yani...
İçini ferah tut.. Dua ett.
İşten ndn çıktınn:26:
ahh tatlım benim yaa üzüldüm canım ya
hepsi dediğin gibi üst üste gelmiş
canım benim ceza alır belki ama askerliğini uzatmayabilirler ne bileyim okadarını yapmazlar herhalde tatlım inanki çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun sen dua et bol bol elimizden gelen tek şey bu bunuda eksik etmeyelim
dıptıs arkadaşım hoşgeldin ama daha erken deilmi nie hat falan sokmuş canım inşallah uzmaz askerliği yaa
ayy valla gene açılıverdi benim musluklar
he söler misin
kiminle inatlaşıcaz biz
ayy allahım yaaaaçarşafta giy o gelene kadar camdan bile bakma sen boşver işi gücü
iş yerinde kim kiminle düşüp kalkıyor belli değil
koskoca müdürün eşi beni arıyor
çalıştığım büyük ve kurumsal bir firmaydı
iş arkadaşım meğer müdürle düşüp kalkıyormuş
adamın karısıda beni arıyor senin bilgin var mı diye
feci rahatsız oldum
böyle ahlıksızlıkların arasında banada çirkef sıçrar ve çıktım
daha söyleyemedim benimkine
ayy valla gene açılıverdi benim musluklar
bizimde bir sinema anımız geldi aklıma offf
çok romantik bir film seçmişti eşim ve koskoca sinema salonunda ikimizden başka kimse yoktu hayatım boyunca yaşadığım en güzel andı.
Amann yaaa çok özledim bennnn:84::84:
Valla acayip mutlu olur. Ama yapacak bir şey yok çalışmak zorundayım askerden gelince kendi evimize çıkacağızz ee haliyle para lazım paraa ne onun ailesinden nede benim ailemden bize fayda yok bizim işimiz çok zor çoooookkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?