Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

hmm ozaman en güzeli taksitle ufak tefek eşyaları almaya başlamak beyaz eşyalala, mobilyalarıda eşim gelince halletmek

bencede ölesi daha mantıklı canım geçen ay bizim burda bir mağaza kampanya yapmıştı benim param yoktu taksitte yapmak işime gelmedi buzdolabı bile 670 civarıydı fiyatlar çok çok düşüktü ama olmadı öle fırsatlar çıkar karşına ozman daha kolay olur

ayy hadi yaaa ne güze bir kampanyaymış o öle. Ay valla çok sağol cadım benim fikirlerimi biraz olsun netleştirdin ahh artık birlikte başlarız ufaktan ufaktan almaya yeni yeni şeyler duyarsan haber ver bana bende sana buradakileri haber veririm bakarız bir hal çaresine

dayanıyorm şimdilik byle olması gerekiyodu ikimizn de ihtiyacı vardı buna umarm en hayrlısı olr
sanırım sizde telefonda hergün hergün kavga edenlerdensiniz canım, tıpkı bizim gibi ama yok biz hergün yesekte birbirimizi en fazla ikinci günün akşamına kadar çok uzun sürdümü dayanamıyoruz

tabi canım ya ne demek sen avrupa yakasındamısın öleyse çok var böle indirim yapan yerler ozman bulunca haber veririm bakarsın bizim burası biraz uygun oluo beyaz eşya olsun mobilya olsn istediğin zaman yardımcı olurum

ahh tatlım ahhh ben sana baya bir uzağım başka şehirdeyim canım ben ama kampayanlarıda bilmek isterim tabikinede bakarsın yolumuz düşer

ahh tatlım ahhh ben sana baya bir uzağım başka şehirdeyim canım ben ama kampayanlarıda bilmek isterim tabikinede bakarsın yolumuz düşer

anaaaa bende burdasın sanıodum neyse ama genede olduğunda haber ederim bakarsın kargo neyim gönderirler be 1 adamın aynı caddede tam 5 mağazası var

yok benim ayaklarım gitmiyor
ayrıca gidince ne yapıcam, kimin kucağına yatıp izlicem filmi
duygusal sahnelerde nasıl ağlicam onun omzu olmadan
he söler misin
korktuğumda kim kapatıcak gözlerimi

biran önce film bitsin diye göz göz bakıyosun zaten. bende duygusallara gitmiyorum. bi tek aşk tesadüfleri sever filmine gittim işte
off içimi bi duygusallık kapladı bugün. cuma gibi hissediyorum bugünü :26:

anaaaa bende burdasın sanıodum neyse ama genede olduğunda haber ederim bakarsın kargo neyim gönderirler be 1 adamın aynı caddede tam 5 mağazası var

büyük şehirlerde olmak çok avantajlı ya rakip firma çok olunca yada kendi firması çok olunca her türlü indirim ve kampanyaları yapıyorlar bizim buralar her konuda çok pahalı canım

biran önce film bitsin diye göz göz bakıyosun zaten. bende duygusallara gitmiyorum. bi tek aşk tesadüfleri sever filmine gittim işte
off içimi bi duygusallık kapladı bugün. cuma gibi hissediyorum bugünü :26:

işte bende o eziyeti yaşaak istemediğim için gitmiyorum

büyük şehirlerde olmak çok avantajlı ya rakip firma çok olunca yada kendi firması çok olunca her türlü indirim ve kampanyaları yapıyorlar bizim buralar her konuda çok pahalı canım

evet canım valla fiyatlara ben bile şok olmuştum belki hala devam ediodur dur bir bakim nette siteleri varsa haber veriyim sana sende bak:44:

ürün nitelikli siteleri yokmuş ya ama kampanyaları varmış koltuk takımları 1200tl falan dio nevresim takımlarıda inmiş dio kız akşam gidip bakıcam taç ürünleri satıolar çok uygun kaliteli oluo ayy heycan yaptım

evet canım valla fiyatlara ben bile şok olmuştum belki hala devam ediodur dur bir bakim nette siteleri varsa haber veriyim sana sende bak:44:
ayyy varsa öle siteleri fln valla çok sevindirik olurum canım
merhaba kızlarrr:80::80: safak --->365 diyarbakır<3<3

hoşgeldinn canımmm. Anammm sende benim devre oluyorsun 90/4 gitti askerin diyarbakırda nerde benimkide şuan diyarbakırda ama merkezde değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…