hoşgeldinn canımmm. Anammm sende benim devre oluyorsun 90/4 gitti askerin diyarbakırda nerde benimkide şuan diyarbakırda ama merkezde değil
ürün nitelikli siteleri yokmuş ya ama kampanyaları varmış koltuk takımları 1200tl falan dio nevresim takımlarıda inmiş dio kız akşam gidip bakıcam taç ürünleri satıolar çok uygun kaliteli oluo ayy heycan yaptım
nasıl işler bunlar yaa canım dua et üzme kendini fazla
inş tatlım benim inaki senin için dua edicem. Sende iyi şeyler düşünmeye çalışki iyi şeyler olsun çok zor biliyorum ama içini ferah tutmaya çalış. Derdini veren elbet dermanınıda verir
oyy noldu durduk yerde ya
geçmiş olsun canım
ama sanmıyorum askerliğinin uzayacağını
uyarırlar ama vermezler
ay o nasıl bir şirketmiş ya
iyi yapmışsın canım hayır mı gelir öyle yerden ya
terbiyesizler yuh artık
silvanda canım benimkisii aa seninkidemi orda ne güzel
merhaba kızlarrr:80::80: safak --->365 diyarbakır<3<3
anammm bak tabi bacım yaa bak bak öğren sonra resimlerini netten bulup koyarsın bende bakarımuygun fiyatsa ben sana gönderirim parasını sen bana alır kargolarsın demiiii ayyy ne çok zahmet veriyorum sanaaa
canım sanmıyorum ben ama inşallah öyle bişey olmaz.vallahi canım uyarıyla yırtacağını sanmıyoruz
dedim ya acaip disiplinli feci bir yer
umarım sadece uyarırlar
sözde türkiyenin en kurumsal şirketindeydim
kimkiminle yatıp kalkıyor belli değil
adımda karışınca hemen kaçtım
ayy valla tam olarak bilmiyorum bir tek merkeze yarım saat kadar uzaklıkta bir yerde olduklarını biliyorum ve şuandada hakkariye gitmek için hazırlık yaptıklarını biliyorum ayy akşam ararsa bir sorayım bakayım nerdeymiş
ayy valla tam olarak bilmiyorum bir tek merkeze yarım saat kadar uzaklıkta bir yerde olduklarını biliyorum ve şuandada hakkariye gitmek için hazırlık yaptıklarını biliyorum ayy akşam ararsa bir sorayım bakayım nerdeymiş
canım ne zahmeti burda herşey ayağımızın altında taş atıp kolumuz yorulmuoki öle bişey olursa ben sana haber veririm resim eklerim beyenirsen yollarım sana bide tanıdıklar baya indirim yapıolar bize yan apartmanda oturuo sahipleri en son taç tan nevresim battaniye takımı aldım herkez hayran kaldı bakim resim varmı varsada yüklemeyi bilmiom ama yapmaya çalışırım
evettt 90/4 gittikızz seninki 90/4 mü gitti
sor bende merak ettim ben d.bakırda çok kaldım yaklaşık 8 ay kadar acaba neresinde silvanı görmemiştim ama methini çok duydum
yeni isimler eklenmiş listeye gelmeyeliiii
kızlar şafağım 367 oldune çabuuk :97: :98:
evettt 90/4 gitti
sor bende merak ettim ben d.bakırda çok kaldım yaklaşık 8 ay kadar acaba neresinde silvanı görmemiştim ama methini çok duydum
ee benimkide 90/4 gitti benim cizelgedemi bir sorun var senin cizelgedemi kafam karıstı
ayyy canım benimm yaaaaa nasıl mutlu oldum bilemezsinnnnnanammmm Allah'ım seni tez zamanda askerine kavuşturur inşşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?