Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

anammm bak tabi bacım yaa bak bak öğren sonra resimlerini netten bulup koyarsın bende bakarım uygun fiyatsa ben sana gönderirim parasını sen bana alır kargolarsın demiiii ayyy ne çok zahmet veriyorum sanaaa

nasıl işler bunlar yaa canım dua et üzme kendini fazla

elimden başka birşey gelmiyor zaten

inş tatlım benim inaki senin için dua edicem. Sende iyi şeyler düşünmeye çalışki iyi şeyler olsun çok zor biliyorum ama içini ferah tutmaya çalış. Derdini veren elbet dermanınıda verir

inşallah ama o kadar alıştımki hergün sesini duymaya
şimdi ceza alırsa konuşamayızda, orda bunalır ooof

vallahi canım uyarıyla yırtacağını sanmıyoruz
dedim ya acaip disiplinli feci bir yer
umarım sadece uyarırlar
sözde türkiyenin en kurumsal şirketindeydim
kimkiminle yatıp kalkıyor belli değil
adımda karışınca hemen kaçtım

silvanda canım benimkisii aa seninkidemi orda ne güzel

ayy valla tam olarak bilmiyorum bir tek merkeze yarım saat kadar uzaklıkta bir yerde olduklarını biliyorum ve şuandada hakkariye gitmek için hazırlık yaptıklarını biliyorum ayy akşam ararsa bir sorayım bakayım nerdeymiş

anammm bak tabi bacım yaa bak bak öğren sonra resimlerini netten bulup koyarsın bende bakarım uygun fiyatsa ben sana gönderirim parasını sen bana alır kargolarsın demiiii ayyy ne çok zahmet veriyorum sanaaa

canım ne zahmeti burda herşey ayağımızın altında taş atıp kolumuz yorulmuoki öle bişey olursa ben sana haber veririm resim eklerim beyenirsen yollarım sana bide tanıdıklar baya indirim yapıolar bize yan apartmanda oturuo sahipleri en son taç tan nevresim battaniye takımı aldım herkez hayran kaldı bakim resim varmı varsada yüklemeyi bilmiom ama yapmaya çalışırım

canım sanmıyorum ben ama inşallah öyle bişey olmaz.
Hangi şireketmiş merak ettim doğrusu
terbiyesizliğin de bukadarı yani ya
iyi yapmışsın sonra sana laf gelirdi belki temizle sonra temizleyebilirsen

sor bende merak ettim ben d.bakırda çok kaldım yaklaşık 8 ay kadar acaba neresinde silvanı görmemiştim ama methini çok duydum

ayyy canım benimm yaaaaa nasıl mutlu oldum bilemezsinnnnn anammmm Allah'ım seni tez zamanda askerine kavuşturur inşşşşşş

ayyy canım benimm yaaaaa nasıl mutlu oldum bilemezsinnnnn anammmm Allah'ım seni tez zamanda askerine kavuşturur inşşşşşş

amin canım hepimizi inşallah her durumda yardımcı olurum arkadaşım allah sevdiğime kavuştursun die bir dua etmemeniz yeter bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…