Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

tuanamm neenn varr guselımm neolduu yınee anlıyamadımmm benn yaa üzülmee neolurrr kıyamm sanaa yaaa bakk bızz varıss bırassdahaa sabretsenn bılıyorumm bızz belkıı usttenn konusuyoruzzz ama yapıcagımızzdaa bukadarr bee güzelimm neeolurr uzmee sıkmaa oo guzell canınıı kankııı:13::13:

bencede öyledir arkadaşım diosunya dağa gidicekler falan belki bunlar psikolojisini bozuodur çok zor yaaa

gerçekten ben bazen düşünüyorumda biz ne olursa olsun evimizdeyiz tmm bizde çok zorlanıyoruz ama onlarınki çok ayrı bişeybenim nişanlım allah nazarlardan saklasın bu güne kadar beni hiç kırmadı askerdeyken ikimizde elimizden geldiğince destek olduk birbirimize

iyiyim canım idare ederiz işte sen nasılsın bakem yaf sende teskere programı varmıydı ne zman teskere alcek benimki bilmiom çizelge yapcez

wallahh yokk oo nee oluyoo canımm bendee bılmıyomm benımm460 var bıı çızelgem hemıdeee 2 denee 2 sinidee çiziyomm vallaa burdann bıılenn vardırr yengece yadaa julıayaa sorunn canımm

tuana yapma güzelim ya lütfen askerlik psikolojisidir o kuzum niye soğusun senden üzme kendini canım geçicek bu günler güçlü olmaya çalış

gene aradı gene konuştuk bacım adam bana resmen diş bilemiş yok böyle bir şey ya düşmanı olmuşumda haberim yok. Bu nasıl bir psikolojidir aklım almıyor

gene aradı gene konuştuk bacım adam bana resmen diş bilemiş yok böyle bir şey ya düşmanı olmuşumda haberim yok. Bu nasıl bir psikolojidir aklım almıyor

cnm bır sey yokken mı bole kavga edıo yoksa bı sorun ustunemı yapıyor ne yapmanı ıstıyor sor sende ne ıstıosun nıe bole yapıosun bna guvenmıomusun fln de sen de uste cık ozman neoluor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…