Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

saqol canım. sanada geçmiş olsun 216 gün daha sabredicez başka çaremiz yok o yne beni düşünp söylemedi kaza yaptıqını hmn sonra bn üstüne qdnce herşeyi düşünüysn bnm asker olduğum aklına gelmiyo dimi kaza yaptım mahkemeye çıkcam rahatmısn şimdi dedi okdr üzüldm ki anlatamam.. biraz daha sabretcez söyledklerini duymcaz napalımm

Son düzenleme:
cnm bır sey yokken mı bole kavga edıo yoksa bı sorun ustunemı yapıyor ne yapmanı ıstıyor sor sende ne ıstıosun nıe bole yapıosun bna guvenmıomusun fln de sen de uste cık ozman neoluor

bazen aynı sorun üstüne günlerce tartışıyoruz bazende yeni bir sorun mutlaka buluyor. Dediklerini tatlım çok kez söyledim laf aynen şu " Ben sana güveniyorum dışarıdakilere güvenmiyorum"

ay bumuydu yaa bende kaçmayı düşünüyosunz ondan qiyemicn sandım

giy tabi askerinde istiyosa giy içinde kalmasın prensesler qbi ol nie qiymickmişin

cok guldum kız ben kaccam bohacamı alıp ama askerıyeye bnm askerın kogusuna kaccam bı gelcem yatagın ıcınde ben dusunsenıze ole bır sey oluo bnmkı bnı gorunce ılk halı bole olur sonrada benı sopayla kovalar vala senn bu kadar erkegın ıcınde ne ısın var dıe

ayy bak heycan yaptım gene beyaz elbise bile giysem dalıo uzaklara gözlerini alamıo gelin gibisin aşkım benim gelinim olcan dio ayy gene geldi o günler aklıma

ayyy canm yaa bak ne guzel ıste yaa sakın ole bısı yapma gıymelısın o gelınlıgı cocuga yazık bee gunah nekadar cok ıstıo baksana

ayy benide güldürdünüz yaa bende aşkımı kaçırıcam çuvala koyup anası isterse almasın beni ozman ben alcam oğlnu pis kaynana

cadikazaniiiiii :)) başka bir program var onu gönderdimmm :))) bi bak istersennn

bazen aynı sorun üstüne günlerce tartışıyoruz bazende yeni bir sorun mutlaka buluyor. Dediklerini tatlım çok kez söyledim laf aynen şu " Ben sana güveniyorum dışarıdakilere güvenmiyorum"

oof bızde gecenlerde bı kavgamız oldu bnm eskı manıtalarımla ben neler yasamıs onun bılmedıgı seler varmıs dusunmus dusunmus bunu bulmus benmle bunun yuzunde 1 ay kus kaldı

napm aklma bşka bşe gelidi
ayy çok komik oluuurrr ben bazen evdekilere sinirlenince kaçıcam aşkım sana kaçıcam diyorum gel bitanem hep beraber uyurz diyo dalqa qeçiyo bnmle hain. ama öyle ibşe olsa düşünsene yatağa bi bakıyo süpriiiiizzzz ben gldimmm şok olur inme iner çocuqa

BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK VE O GÜN BİZİM GÜNÜMÜZ OLACAK...

tutku03 - Şafak 4 - AĞRI'ya selam :80:
HejaR12 - Şafak 14 - BOLU'ya selam:80:
susu_ - Şafak 39 - KIRKLARELİ'ye selam:80:
askimiozledimcok- Şafak 57- SİNOP'a selam:80:
kardelen44 - Şafak 65 VAN'a selam :80:
mavimavimavi - Şafak 72- BATMAN'a selam:80:
Duygu.C - Şafak 73 ŞIRNAK'a selam :80:
cigdemduzgun- Şafak 76 IĞDIR'a selam :80:
Julia- Şafak 77 YALOVA'ya selam :80:
yegec123 - Şafak 77 YALOVA'ya selam :80:
Grimsi_ - Şafak 78 KARABÜK'e selam :80:
wakeupcall - Şafak 80 OSMANİYE'ye selam :80:
nuran07 - Şafak 81 DÜZCE'ye selam
:80:

burchecan - Şafak 85
eftelyaecrin - Şafak 89
maviye_sevdali - Şafak 91
Brokoli - Şafak 125
nefesim - Şafak 128
saysaybitmiyor - Şafak 134
kelebek1238 - Şafak 161
ChoqSeqeR - Şafak 167
SiYaHinCiM -Şafak 173
miracle07 -Şafak 173
wbluebluew - Şafak 173
TepkiseLmi - Şafak 173
thetis - Şafak 173
organiik- Şafak 176
rcd - Şafak 177
qizz - Şafak 178
Latilokum - Şafak 199
zeynelim - Şafak 216
eLf-34 -216
pissy - Şafak 217
lady_cici - Şafak 217

cagla22 - Şafak 284
sevgilim_benim - Şafak 284
_kvsr_ - Şafak 284
umursuna - Şafak 284
mesutugba - Şafak 284
mmeerraall - Şafak 284
tgc_18 - Şafak 284

sinopluum- Şafak 361
ftmgl06 - Şafak 362
daisygirl - Şafak 362
10_nefise_10 - Şafak 364
minnne - Şafak 364
AswangCullen - Şafak 365
subat10- Şafak - 366
tuana_lalin - Şafak - 366
*SeA* - Şafak 368
merdiyet - Şafak 369
DIPTISDIPTIS- Şafak 379

ecm- Şafak 407
AYSIZGoKYuZu - 446
cadikazani23- 448

BİR GÜN GELECE0K BİR GÜN KALACAK VE O GÜN BİZİM GÜNÜMÜZ OLACAK
...
[/QUOTE]

ayy benide güldürdünüz yaa bende aşkımı kaçırıcam çuvala koyup anası isterse almasın beni ozman ben alcam oğlnu pis kaynana

dimi kız bnm kaynanada bnı hıc sevmez elınden gelse vurur ama bnm koca hep o bm karım ıster sev ıster sevme sen evlenmedın der onu ıstemıosan bnıde unut der askıım

hemde ne ınme ıner vala 2 gun kala kalır gecen gun bızdede aynı muhabbet tabı ben yıne dıom askım bnı bı bavula koy ben kogusta saklanırım oda dıokı vala askım bnde cok dıger askerler senı yer dıo zaten hepsının basına vurmus senı gorunce hepsı bole bakar dıo sonra ben serı katıl olurum dıo

aman bırak kaynanayı yaaa en iyisi 10000 km uzak olsun. askerin seni istedkten sevdikten snra qerisi çokda fifi

oof bızde gecenlerde bı kavgamız oldu bnm eskı manıtalarımla ben neler yasamıs onun bılmedıgı seler varmıs dusunmus dusunmus bunu bulmus benmle bunun yuzunde 1 ay kus kaldı

hey Allahm yaa çok boş zmnları oluyo bunların oturp saçma saçma şeyler düşünüyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…