ooooooof cnm gecmıs olsun suan bnmkıde dagda egıtımdeler 1 ay boyunca bızde kavga etık aksamın da bnm koca ast subayından emre ıtatsızlıkte dayak yedı ben duyunca mahvoldum ıkı gun haber alamadım her gun oldum meraktan ama bızde bıryere sabredıoruz dımı ama
cnm bır sey yokken mı bole kavga edıo yoksa bı sorun ustunemı yapıyor ne yapmanı ıstıyor sor sende ne ıstıosun nıe bole yapıosun bna guvenmıomusun fln de sen de uste cık ozman neoluor
ay bumuydu yaa bende kaçmayı düşünüyosunz ondan qiyemicn sandım
giy tabi askerinde istiyosa giy içinde kalmasın prensesler qbi ol nie qiymickmişin
kuzum onu biliom teskere tarihi gerek çizelge için sen nerelerdesin bakınıom kayıpspn sende program vardı ama sen yoktun
ayy bak heycan yaptım gene beyaz elbise bile giysem dalıo uzaklara gözlerini alamıo gelin gibisin aşkım benim gelinim olcan dio ayy gene geldi o günler aklıma
slm kızlar
latilokumum eline sağlık canım..
yalnız benim şafağım 65 olcak..düzeltir misin?
Durum eline sağlııkkk
Şafak Atarsa BATMAN
Ben geldimmmmmmm :82:
Cok guldum kız ben kaccam bohacamı alıp ama askerıyeye bnm askerın kogusuna kaccam bı gelcem yatagın ıcınde ben dusunsenıze ole bır sey oluo bnmkı bnı gorunce ılk halı bole olur Sonrada benı sopayla kovalar vala senn bu kadar erkegın ıcınde ne ısın var dıe
bazen aynı sorun üstüne günlerce tartışıyoruz bazende yeni bir sorun mutlaka buluyor. Dediklerini tatlım çok kez söyledim laf aynen şu " Ben sana güveniyorum dışarıdakilere güvenmiyorum"
cok guldum kız ben kaccam bohacamı alıp ama askerıyeye bnm askerın kogusuna kaccam bı gelcem yatagın ıcınde ben dusunsenıze ole bır sey oluo bnmkı bnı gorunce ılk halı bole olur sonrada benı sopayla kovalar vala senn bu kadar erkegın ıcınde ne ısın var dıe
ayy benide güldürdünüz yaa bende aşkımı kaçırıcam çuvala koyup anası isterse almasın beni ozman ben alcam oğlnu pis kaynana
cadikazaniiiiii :)) başka bir program var onu gönderdimmm :))) bi bak istersennn
TMM CNM DÜZELTİYORUMMM
Yırttım kendimi duyguşş diyeee.. nerdesinn seennnn
Hoşgeldinn cnmm....
Hayırdır yoğun musun bu aralar?
napm aklma bşka bşe gelidi
ayy çok komik oluuurrr ben bazen evdekilere sinirlenince kaçıcam aşkım sana kaçıcam diyorum gel bitanem hep beraber uyurz diyo dalqa qeçiyo bnmle hain. ama öyle ibşe olsa düşünsene yatağa bi bakıyo süpriiiiizzzz ben gldimmm şok olur inme iner çocuqa
Yırttım kendimi duyguşş diyeee.. nerdesinn seennnn
ayy benide güldürdünüz yaa bende aşkımı kaçırıcam çuvala koyup anası isterse almasın beni ozman ben alcam oğlnu pis kaynana
oof bızde gecenlerde bı kavgamız oldu bnm eskı manıtalarımla ben neler yasamıs onun bılmedıgı seler varmıs dusunmus dusunmus bunu bulmus benmle bunun yuzunde 1 ay kus kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?