Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

[ı]gene aradı gene konuştuk bacım adam bana resmen diş bilemiş yok böyle bir şey ya düşmanı olmuşumda haberim yok. Bu nasıl bir psikolojidir aklım almıyor[/ı]

haklısın sen canım ama biraz sabret lütfen gel bana anlat özelden telde valla rahatlatmaya çalışırım elimden geldiğince ama oda zor durumdadır emin ol isteyer yapmıodur seni özlemiştir hakkariye gidicek o yüzden zor geliodur ona biraz sabret canım

cnm bır sey yokken mı bole kavga edıo yoksa bı sorun ustunemı yapıyor ne yapmanı ıstıyor sor sende ne ıstıosun nıe bole yapıosun bna guvenmıomusun fln de sen de uste cık ozman neoluor

üstüne qiderse daha kötü olmazmı. ben üstüne qttim de noldu

slm kızlar

latilokumum eline sağlık canım..
yalnız benim şafağım 65 olcak..düzeltir misin?

aglama cnm aglama sakın sabır et dua et duzelır :26:
bidenem benim ediyorum ediyorum başka yapabileceğim bir şey yok zaten
sadece sabır dua et bol bol ikiniz için kötü şeyler düşünme
canım benim çok saol elimden geleni yapacağım düşünmemeye çalışacağım
asker sonuçta onunda belki sana söyleyemediği problemleri vardır
düşünüyorum düşünüyorum bana söylemeyecekse kime söyleyecekki canım hem problemi varsada bu bizi bu hale getirmesinin nedeni olamazki
bencede öyledir arkadaşım diosunya dağa gidicekler falan belki bunlar psikolojisini bozuodur çok zor yaaa
orasıda öle tabi ama ne bileyim bacım yaa çok kırıyor beni

sizler iyiki varsınız canım yaa sizde olmazsanız halim ne olurdu hiç bilmiyorum sabretmekten başka negelirki elimden sizlerin desteğiyle ayakta durmaya çalışacağım işte ne olduğunu bende anlamıyorum tatlım diyorum herşeyden nem kapıyor ve büyük sorunlar yaratıyor ne zaman düzelecek bu durumu hiç bilmiyorum kendi psikolojisini bozduğu yetmiyormuş gibi benimkinide bozuyor

slm kızlar

Latilokumum eline sağlık canım..
Yalnız benim şafağım 65 olcak..düzeltir misin?

a.slm canım hoşgeldin canım sende teskere programı varmı ya bende oda yok indiremedimde pc kastı bendeki programlar çok olduğndan bakabilrmisin 23 şubat sülüs tarihi 25 şubat teslim tarihi

canım benim çok çok çok ama çok sağol valla hakkını ödeyemem şu desteğin yokmu öyle iyisinki Allah yüzünü hep güldürsün sabredicem bakalım Allah sonumuzu hayır etsin

üstüne qiderse daha kötü olmazmı. ben üstüne qttim de noldu

sızde kustunuz oof ya bu askerlık yapmıo bız yapıoz cıdden bnde cok sık kavga edrım ayrılıp barısırım ama altan aldıkca bnmkı zıvanadan cıkıo bnde artık onn taktıgı uyguluyom yoktan yere kıskanclık krızıne grıorum neapım ama hala adam olmadı

canım oyle bır gıyersınkı sonucta snn askerının bu ılk evlılıgı deılmı o ıstemezmı senı gelınlıkle gormek o yuzden bole dusunme

o çok istio canım zaten ilkinde giymedim sayılır o yüzden çok istio giymemi bakalım kısmet artık

yapma cnm yaa bende alttan almıcam artık dedm kavqa ettık kaza yapmış kıyamadıqm
qelince sorcam hepsinin hesabını. şimdi alttan almadıqm içn vicdan azabı cekıyrm kesşke alttan alsaydm yine

o çok istio canım zaten ilkinde giymedim sayılır o yüzden çok istio giymemi bakalım kısmet artık

bak snde ılkınde gıymıs sayılmıomusuun onu da kendını uzme bole selerdn dolayı hem senn ıcınde bı udte kalmaz hem askerının ıcınde emın ol aradan yıllarda gecse esın sana ne dıycek bılıomusun senı gelınlıkle goremedım ve bu zor bır durum herkezın haalınde vardır bır gelınlık emın ol erkeklerınde evlenıcegı kadını ole gormek ıster

yapma cnm yaa bende alttan almıcam artık dedm kavqa ettık kaza yapmış kıyamadıqm
qelince sorcam hepsinin hesabını. şimdi alttan almadıqm içn vicdan azabı cekıyrm kesşke alttan alsaydm yine

ooooooof cnm gecmıs olsun suan bnmkıde dagda egıtımdeler 1 ay boyunca bızde kavga etık aksamın da bnm koca ast subayından emre ıtatsızlıkte dayak yedı ben duyunca mahvoldum ıkı gun haber alamadım her gun oldum meraktan ama bızde bıryere sabredıoruz dımı ama

ayy bak heycan yaptım gene beyaz elbise bile giysem dalıo uzaklara gözlerini alamıo gelin gibisin aşkım benim gelinim olcan dio ayy gene geldi o günler aklıma

canım benim virüslüymüş bu program o yzden sana gönderemiyorum sinir oldum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…