- 17 Nisan 2009
- 6.795
- 2.193
- 373
[ı]gene aradı gene konuştuk bacım adam bana resmen diş bilemiş yok böyle bir şey ya düşmanı olmuşumda haberim yok. Bu nasıl bir psikolojidir aklım almıyor[/ı]
cnm bır sey yokken mı bole kavga edıo yoksa bı sorun ustunemı yapıyor ne yapmanı ıstıyor sor sende ne ıstıosun nıe bole yapıosun bna guvenmıomusun fln de sen de uste cık ozman neoluor
amin canım saol
bidenem benim ediyorum ediyorum başka yapabileceğim bir şey yok zatenaglama cnm aglama sakın sabır et dua et duzelır :26:
canım benim çok saol elimden geleni yapacağım düşünmemeye çalışacağımsadece sabır dua et bol bol ikiniz içinkötü şeyler düşünme
düşünüyorum düşünüyorum bana söylemeyecekse kime söyleyecekki canım hem problemi varsada bu bizi bu hale getirmesinin nedeni olamazkiasker sonuçta onunda belki sana söyleyemediği problemleri vardır
orasıda öle tabi ama ne bileyim bacım yaa çok kırıyor benibencede öyledir arkadaşım diosunya dağa gidicekler falan belki bunlar psikolojisini bozuodur çok zor yaaa
tuanamm neenn varr guselımm neolduu yınee anlıyamadımmm benn yaa üzülmee neolurrr kıyamm sanaa yaaa bakk bızz varıss bırassdahaa sabretsenn bılıyorumm bızz belkıı usttenn konusuyoruzzz ama yapıcagımızzdaa bukadarr bee güzelimm neeolurr uzmee sıkmaa oo guzell canınıı kankııı:13::13:
slm kızlar
Latilokumum eline sağlık canım..
Yalnız benim şafağım 65 olcak..düzeltir misin?
haklısın sen canım ama biraz sabret lütfen gel bana anlat özelden telde valla rahatlatmaya çalışırım elimden geldiğince ama oda zor durumdadır emin ol isteyer yapmıodur seni özlemiştir hakkariye gidicek o yüzden zor geliodur ona biraz sabret canım
üstüne qiderse daha kötü olmazmı. ben üstüne qttim de noldu
canım oyle bır gıyersınkı sonucta snn askerının bu ılk evlılıgı deılmı o ıstemezmı senı gelınlıkle gormek o yuzden bole dusunme
a.slm canım hoşgeldin canım sende teskere programı varmı ya bende oda yok indiremedimde pc kastı bendeki programlar çok olduğndan bakabilrmisin 23 şubat sülüs tarihi 25 şubat teslim tarihi
sızde kustunuz oof ya bu askerlık yapmıo bız yapıoz cıdden bnde cok sık kavga edrım ayrılıp barısırım ama altan aldıkca bnmkı zıvanadan cıkıo bnde artık onn taktıgı uyguluyom yoktan yere kıskanclık krızıne grıorum neapım ama hala adam olmadı
[ı]canım benim çok çok çok ama çok sağol valla hakkını ödeyemem şu desteğin yokmu öyle iyisinki allah yüzünü hep güldürsün sabredicem bakalım allah sonumuzu hayır etsin[/ı]
o çok istio canım zaten ilkinde giymedim sayılır o yüzden çok istio giymemi bakalım kısmet artık
o çok istio canım zaten ilkinde giymedim sayılır o yüzden çok istio giymemi bakalım kısmet artık
canım senin şafak 448 :)
yapma cnm yaa bende alttan almıcam artık dedm kavqa ettık kaza yapmış kıyamadıqm
qelince sorcam hepsinin hesabını. şimdi alttan almadıqm içn vicdan azabı cekıyrm kesşke alttan alsaydm yine
bak snde ılkınde gıymıs sayılmıomusuun onu da kendını uzme bole selerdn dolayı hem senn ıcınde bı udte kalmaz hem askerının ıcınde emın ol aradan yıllarda gecse esın sana ne dıycek bılıomusun senı gelınlıkle goremedım ve bu zor bır durum herkezın haalınde vardır bır gelınlık emın ol erkeklerınde evlenıcegı kadını ole gormek ıster
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?