Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

evet cnm ole yapcaz artık ama bazen cok agır konusuolar ama

oof bızde gecenlerde bı kavgamız oldu bnm eskı manıtalarımla ben neler yasamıs onun bılmedıgı seler varmıs dusunmus dusunmus bunu bulmus benmle bunun yuzunde 1 ay kus kaldı

bence bizim kocaları orada çok boş bırakıyolar bacım boş oldukları içinde can sıkıntısından ne düşünüp kafalarını neye takacaklarını şaşırıyolar

heheh keşke evli olanlar her akşm evlerne qtse sbh yine asker olsalar. valla bn hiç düşünmz evlenirdm

aman bırak kaynanayı yaaa en iyisi 10000 km uzak olsun. askerin seni istedkten sevdikten snra qerisi çokda fifi

hey Allahm yaa çok boş zmnları oluyo bunların oturp saçma saçma şeyler düşünüyolar

dimi bnde aynı seyı dusunuorum sen cok vaktın bellı senaryo bıle yazıo bnmkı ask-ı menmu fatmagul fln dızısı halt etmıs vala

[ı]bence bizim kocaları orada çok boş bırakıyolar bacım boş oldukları içinde can sıkıntısından ne düşünüp kafalarını neye takacaklarını şaşırıyolar [/ı]
haklı valla sizin kocaları boş bırakıolar bak benim aşkım daha fırsat bulamıo aramaya siz günde 5 kere kavga ediosunuz aman aramasın en iyisi böle galiba

evet canım ya çok yoğunum halada bitmedi işlerim:2:

kOLay gelsinn ozmn... çok yorma kendiniiii

işim vardı tatlım onu hallettim geldim
heh söyle kuzum

hmm iyi bakalımm....
Yok bişe özledim seniii:97:

latilokum emeğine sağlık canım..

saol cnmmmm

Neler kaynakttınız ben yokken anlatın çabukkkk :95::95::95::95::95:

Anlatsak roman olurrr

[ı]bence bizim kocaları orada çok boş bırakıyolar bacım boş oldukları içinde can sıkıntısından ne düşünüp kafalarını neye takacaklarını şaşırıyolar [/ı]

aynennnnnnn ben komutan olmalıyım bnmkının basına vala sabah aksam calıstırım

dimi ama bak bız evlıyız ole bısı olsa askerıyenın karsına cadır bıle kurarım

çadır kurarım dedin de aklıma geldi
geçn gün aşkımcımla konuşurken dedim ki bitanem ben asker olsam sen beklermiydin bni yok bklemezdim dedi bn bozuldm ne yanı ayrılcakmydn bnden tuuu yazıklar olsun dedim yok aşkım ne ayrılması askeryenin karşısına çadır kurardm dedi yermmmmmm

düşünmekle kalmasın kaqıda yazsında gelince bi kanala satarsınız .d senarist olur kocan

OLUR VALA BAZEN dusunuom bu kadar seyı ben bıle dusunemem cok hayalperest oldu vala bnmkıne gore her gun bna bır teklıf gelıo herkez bana asık herkez bna laf atıyor ısyerındekıler hepsı benı sevıo parmagıma nal kadar alyans taktık yıne bakarlarmıs

ay vala ne guzel olur dımı ama bız asker olsak bole seler yapmayız :26:

seninkide alemmiş yaa

haklı valla sizin kocaları boş bırakıolar bak benim aşkım daha fırsat bulamıo aramaya siz günde 5 kere kavga ediosunuz aman aramasın en iyisi böle galiba
Valla arasalar bir dert aramasalarda bir dert
aynennnnnnn ben komutan olmalıyım bnmkının basına vala sabah aksam calıstırım
al bendende okadar ayyy ne güzel olurdu yaptıklarının acısını tek tek alırdım

hah işte al birini vur ötekineee bizim herfiler anacım birbirinin aynı tanıştırsak biz bunları %100 çok iyi anlaşırlar valla can dostu olur çıkarlar ortaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…