saqol canım. sanada geçmiş olsun 216 gün daha sabredicez başka çaremiz yoko yne beni düşünp söylemedi kaza yaptıqını hmn sonra bn üstüne qdnce herşeyi düşünüysn bnm asker olduğum aklına gelmiyo dimi kaza yaptım mahkemeye çıkcam rahatmısn şimdi dedi okdr üzüldm ki anlatamam.. biraz daha sabretcez söyledklerini duymcaz napalımm
oof bızde gecenlerde bı kavgamız oldu bnm eskı manıtalarımla ben neler yasamıs onun bılmedıgı seler varmıs dusunmus dusunmus bunu bulmus benmle bunun yuzunde 1 ay kus kaldı
hemde ne ınme ıner vala 2 gun kala kalır gecen gun bızdede aynı muhabbet tabı ben yıne dıom askım bnı bı bavula koy ben kogusta saklanırım oda dıokı vala askım bnde cok dıger askerler senı yer dıo zaten hepsının basına vurmus senı gorunce hepsı bole bakar dıosonra ben serı katıl olurum dıo
aman bırak kaynanayı yaaa en iyisi 10000 km uzak olsun. askerin seni istedkten sevdikten snra qerisi çokda fifi
hey Allahm yaa çok boş zmnları oluyo bunların oturp saçma saçma şeyler düşünüyolar
evet cnm ole yapcaz artık ama bazen cok agır konusuolar ama
haklı valla sizin kocaları boş bırakıolar bak benim aşkım daha fırsat bulamıo aramaya siz günde 5 kere kavga ediosunuz aman aramasın en iyisi böle galiba[ı]bence bizim kocaları orada çok boş bırakıyolar bacım boş oldukları içinde can sıkıntısından ne düşünüp kafalarını neye takacaklarını şaşırıyolar [/ı]
evet canım ya çok yoğunum halada bitmedi işlerim:2:
işim vardı tatlım onu hallettim geldim
heh söyle kuzum
latilokum emeğine sağlık canım..
Neler kaynakttınız ben yokken anlatın çabukkkk :95::95::95::95::95:
heheh keşke evli olanlar her akşm evlerne qtse sbh yine asker olsalar. Valla bn hiç düşünmz evlenirdm
dimi bnde aynı seyı dusunuorum sen cok vaktın bellı senaryo bıle yazıo bnmkı ask-ı menmu fatmagul fln dızısı halt etmıs vala
[ı]bence bizim kocaları orada çok boş bırakıyolar bacım boş oldukları içinde can sıkıntısından ne düşünüp kafalarını neye takacaklarını şaşırıyolar [/ı]
kOLay gelsinn ozmn... çok yorma kendiniiii
hmm iyi bakalımm....
Yok bişe özledim seniii:97:
saol cnmmmm
Anlatsak roman olurrr
uuuvvhmm iyi bakalımm....
Yok bişe özledim seniii:97:
dimi ama bak bız evlıyız ole bısı olsa askerıyenın karsına cadır bıle kurarım
düşünmekle kalmasın kaqıda yazsında gelince bi kanala satarsınız .d senarist olur kocan
çadır kurarım dedin de aklıma geldi
geçn gün aşkımcımla konuşurken dedim ki bitanem ben asker olsam sen beklermiydin bni yok bklemezdim dedi bn bozuldm ne yanı ayrılcakmydn bnden tuuu yazıklar olsun dedim yok aşkım ne ayrılması askeryenin karşısına çadır kurardm dediyermmmmmm
OLUR VALA BAZEN dusunuom bu kadar seyı ben bıle dusunemem cok hayalperest oldu vala bnmkıne gore her gun bna bır teklıf gelıo herkez bana asık herkez bna laf atıyor ısyerındekıler hepsı benı sevıo parmagıma nal kadar alyans taktık yıne bakarlarmıs
ay vala ne guzel olur dımı ama bız asker olsak bole seler yapmayız :26:
Valla arasalar bir dert aramasalarda bir derthaklı valla sizin kocaları boş bırakıolar bak benim aşkım daha fırsat bulamıo aramaya siz günde 5 kere kavga ediosunuz aman aramasın en iyisi böle galiba
al bendende okadar ayyy ne güzel olurdu yaptıklarının acısını tek tek alırdımaynennnnnnn ben komutan olmalıyım bnmkının basına vala sabah aksam calıstırım
OLUR VALA BAZEN dusunuom bu kadar seyı ben bıle dusunemem cok hayalperest oldu vala bnmkıne gore her gun bna bır teklıf gelıo herkez bana asık herkez bna laf atıyor ısyerındekıler hepsı benı sevıo parmagıma nal kadar alyans taktık yıne bakarlarmıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?