üç bin olmuşuzzz bu arada kutlamak gerekkkk
Herkeze benden çayyyy
seninkide alemmiş yaa
dıom ya ben neler le ugrasıom bak dunku muhabbetımız bu ben ısten cıkıorum patronum dedıkı eslem cim iyi aksamlar buda tel bunu duydu neymıs adam nıe cımlı konusuomus neyse bunu atlatıık yolda yuruom hava soguk buz gıbı nefes alıp vermemı gulme olarak duyuyo bana dıokı kıme guluon yolun ortasında sen bn dıom kımseye bellı utanmasan kahkaha atıcan dıo bnaa yaaa dusun yane nelerle ugrasıom ben
ımmmmhh üşümüştm iyi geldi çay saqol şekermm
Kızlar benim mesai bugünde bitti ben evime gider şimdi benim paranoyak kocamın tuttuğu saatte evde olmazsam kimbilir ne gibi senaryolar yazar zaten çok sinirliyim ona karşı herhalde boğazını sıkıvermek hakkarinin yollarını tutarım. Canlarım hepinizi tek tek öpüyorum çok iyi bakın kendinize
[ı]kızlar benim mesai bugünde bitti ben evime gider şimdi benim paranoyak kocamın tuttuğu saatte evde olmazsam kimbilir ne gibi senaryolar yazar zaten çok sinirliyim ona karşı herhalde boğazını sıkıvermek hakkarinin yollarını tutarım. Canlarım hepinizi tek tek öpüyorum çok iyi bakın kendinize [/ı]
eminim ozmnda alttan alan biz olurduk neden mi 'bzi özlüyolar kendilerini ynlız hissediyolar o yuzden byle yapıyolar sabıırr ' derdik yinee
evet derdık vala bıde onlara uzulurduk dısarda yanlızlar dıe
ama sevdiğinden yapıyo kıskanıyo işte
aynen yaa niye böyleyiz biz bilmem ki. sevdiğimizden heralde
ay bole kıskanclık olmaz olsun kız
ahh bı bılsem bunlar sevmıomu acep bızı :44:
ne biliyim yaa
kk nın güzel bayanları iyi akşamlar geçmişi okudumda geldim
dıptıscım ya canım benim askerimde yakalattı tlfnu hemde kameralı falan öyle olnca ceza falan alcaksa daha fzla oluyo neyse bir daha görmeyeceksniz dedi aldı kaldırdı yani ceza flan almadı üst devreler korkutmuştur bence onu inşallah hayırlı haberlerini alırsın iş konusundada en iyisini yapmışşsın sna iş mi yok be güzelim
tuana lalin canım siz evlisiniz sana daha çok geçiyor nazı olsun sabret sen gelince çıkar acısı herşeyin üzme kendini biraz alıştıktan sonra özlem dha başlarına vurur sakinleşirler sen takma kafana tatlım
kardelencim o ticker bende istiorum sana zahmet olmazsa canım ya
organiğim ister evden ister işten özel msjıma cvp bekliyorum çok ihmal ettin beni çookkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?