Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

seninkide alemmiş yaa

dıom ya ben neler le ugrasıom bak dunku muhabbetımız bu ben ısten cıkıorum patronum dedıkı eslem cim iyi aksamlar buda tel bunu duydu neymıs adam nıe cımlı konusuomus neyse bunu atlatıık yolda yuruom hava soguk buz gıbı nefes alıp vermemı gulme olarak duyuyo bana dıokı kıme guluon yolun ortasında sen bn dıom kımseye bellı utanmasan kahkaha atıcan dıo bnaa yaaa dusun yane nelerle ugrasıom ben

ama sevdiğinden yapıyo kıskanıyo işte

Kızlar benim mesai bugünde bitti ben evime gider şimdi benim paranoyak kocamın tuttuğu saatte evde olmazsam kimbilir ne gibi senaryolar yazar zaten çok sinirliyim ona karşı herhalde boğazını sıkıvermek hakkarinin yollarını tutarım. Canlarım hepinizi tek tek öpüyorum çok iyi bakın kendinize

görüşürz cnmm sıkma canını

allaha emanet ol canım k.i.b fazla takma öpüldünn muahhhhh

ay bole kıskanclık olmaz olsun kız

biz daha yeniyiz diye bnmki çok skmıyo sadece arkadaşlarıma karşıyo biraz oda genelde arkadaşlarımız ortak kimin ne olduğunu bnden iyi biliyo onunla takılma iyi değil fln diyo bide oje sürmeme takmış kafayı sürme diyo bitek parlatıcı sürüyrm

ben cıkıorum kızlar optum hepınızı kendınıze ii bakın askerlerınızle saatlerce konuusun ınsaalah

kk nın güzel bayanları iyi akşamlar geçmişi okudumda geldim
dıptıscım ya canım benim askerimde yakalattı tlfnu hemde kameralı falan öyle olnca ceza falan alcaksa daha fzla oluyo neyse bir daha görmeyeceksniz dedi aldı kaldırdı yani ceza flan almadı üst devreler korkutmuştur bence onu inşallah hayırlı haberlerini alırsın iş konusundada en iyisini yapmışşsın sna iş mi yok be güzelim
tuana lalin canım siz evlisiniz sana daha çok geçiyor nazı olsun sabret sen gelince çıkar acısı herşeyin üzme kendini biraz alıştıktan sonra özlem dha başlarına vurur sakinleşirler sen takma kafana tatlım
kardelencim o ticker bende istiorum sana zahmet olmazsa canım ya
organiğim ister evden ister işten özel msjıma cvp bekliyorum çok ihmal ettin beni çookkk

mentoll şekerım benımm kızmaa datlumm yaa ınann musaıtt dıılm yoksaa bılıyosunn benıı donucemm sanaa aksamm donusumm muhteşemm bunuu untmaa sakınn canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…