Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

mentolüm benim tatlım çok sağol desteğin için. İnş dediğin gibi olur canım sabretcez artık napalım
ayy bir çizelge yapmayı beceremedim deli oldum beeee
oy kuzum benim sen hala onun çabasınımı veriyorsun kıyamam sen bana askerinin tezkere alacağı tarihi ve benimkininki gibi üste ve alta yazacağın yazıyı yaz ben yapayım sonrada sana göndereyim gerisinide gönderince anlatırım

kıskançlıktan canım orada düşenecek başka birşeyleri olmayınca akşama kadar bizleri düşünüp kafalarında kurup kurup sonra patlıyolar :97:

hee o orda sen burdasn die kiskanclk krizinemi kaplms aaii..
hak ver ama ya ne kadar zordur gerci sacma biraz ama sabretceksn yapcak bse yok.. :)
benimde basima gelcekmiki ya zaten cabuk sinirlenio..

hee o orda sen burdasn die kiskanclk krizinemi kaplms aaii..
hak ver ama ya ne kadar zordur gerci sacma biraz ama sabretceksn yapcak bse yok.. :)
benimde basima gelcekmiki ya zaten cabuk sinirlenio..

aman gelmesin tatlım valla umarım siz rahat bir askerlik süreci yaşarsınız gerçi genellemeye bakınca herkes sıkıntılı geçiriyor ama bir ihtimal piyango size vurmaz

aman gelmesin tatlım valla umarım siz rahat bir askerlik süreci yaşarsınız gerçi genellemeye bakınca herkes sıkıntılı geçiriyor ama bir ihtimal piyango size vurmaz

Insallah ya.. sizn aranzda düzelir ins ya kiyamam..
Bana olur ya sinrili zaten dünde dedi nette fazla takilma dedi ama dayisiyla konusuoduk napim cikamadim olsun artik sabrederiz sonunda sag salim gelsinde..

Son düzenleme:
tuana lalin su asadaki sey nasil yapiliodu bnde yapim bari hani günleri sayiyo ya
tatlım Daisypath - Free Wedding, Anniversary and Vacation tickers bu siteye gir buradan nasıl bir şey istediğini seç ben wedding bölümünden yaptım en son işlemin bittikten sonra for websites yazan yerden ımage url yazısına tıkla aşşağıda oluşan linki kopyala kk'ya gel profilini düzenleme kısmına gir sayfanın aşşağılarına doğru in çizelge yazan kısma bu kopyaladığın linki yapıştır ve kaydet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…