hoşgeldin canım nasılsnKızlarrrr ben geldimmmmmmmmm
mentolüm benim tatlım çok sağol desteğin için. İnş dediğin gibi olur canım sabretcez artık napalımkk nın güzel bayanları iyi akşamlar geçmişi okudumda geldim
dıptıscım ya canım benim askerimde yakalattı tlfnu hemde kameralı falan öyle olnca ceza falan alcaksa daha fzla oluyo neyse bir daha görmeyeceksniz dedi aldı kaldırdı yani ceza flan almadı üst devreler korkutmuştur bence onu inşallah hayırlı haberlerini alırsın iş konusundada en iyisini yapmışşsın sna iş mi yok be güzelim
tuana lalin canım siz evlisiniz sana daha çok geçiyor nazı olsun sabret sen gelince çıkar acısı herşeyin üzme kendini biraz alıştıktan sonra özlem dha başlarına vurur sakinleşirler sen takma kafana tatlım
kardelencim o ticker bende istiorum sana zahmet olmazsa canım ya
organiğim ister evden ister işten özel msjıma cvp bekliyorum çok ihmal ettin beni çookkk
oy kuzum benim sen hala onun çabasınımı veriyorsun kıyamam sen bana askerinin tezkere alacağı tarihi ve benimkininki gibi üste ve alta yazacağın yazıyı yaz ben yapayım sonrada sana göndereyim gerisinide gönderince anlatırımayy bir çizelge yapmayı beceremedim deli oldum beeee
ii aksamlar güllermmm
hoş geldin tatlımm sanada iyi akşamlar nasılsın
hsb :)
daha iyiyim ya dün aradi konustuk iyiyms onu duydum ya smdi iim iste.. :)
Sen nasilsin ?
ohh ohh çok sevindim senin adına
bende idare ediyorum tatlım kocişle aramız kötü ama bakalım bana alttan almak ve sabretmek düşüyor
:)
hayirdir neden ya
kıskançlıktan canım orada düşenecek başka birşeyleri olmayınca akşama kadar bizleri düşünüp kafalarında kurup kurup sonra patlıyolar :97:
hee o orda sen burdasn die kiskanclk krizinemi kaplmsaaii..
hak ver ama ya ne kadar zordur gerci sacma biraz ama sabretceksn yapcak bse yok.. :)
benimde basima gelcekmiki ya zaten cabuk sinirlenio..
aman gelmesin tatlım valla umarım siz rahat bir askerlik süreci yaşarsınız gerçi genellemeye bakınca herkes sıkıntılı geçiriyor ama bir ihtimal piyango size vurmaz
Selam Kızlar :80::80:
öyle tatlım sabretmekten başka bir çaremiz yokInsallah ya.. sizn aranzda düzelir ins yakiyamam..
Bana olur ya sinrili zaten dünde dedi nette fazla takilma dedi ama dayisiyla konusuoduk napim cikamadimolsun artik sabrederiz sonunda sag salim gelsinde..
Selam Kızlar :80::80:
öyle tatlım sabretmekten başka bir çaremiz yok
Aleykümselam :)
juliammm hoşgeldin canımmm
merhaba cnm öncelikle hayırlı teskereler diliorum cnm saanainşallah günler su gibi akıp geçer
tatlım Daisypath - Free Wedding, Anniversary and Vacation tickers bu siteye gir buradan nasıl bir şey istediğini seç ben wedding bölümünden yaptım en son işlemin bittikten sonra for websites yazan yerden ımage url yazısına tıkla aşşağıda oluşan linki kopyala kk'ya gel profilini düzenleme kısmına gir sayfanın aşşağılarına doğru in çizelge yazan kısma bu kopyaladığın linki yapıştır ve kaydettuana lalin su asadaki sey nasil yapiliodu bnde yapim barihani günleri sayiyo ya
h.b fıstıkım nbr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?