anaammmyakalandımmı yoksammm wallaa bısıı yapmıyorumm yazılanlarıı okuyodumm balımm benıı boşşverr sen nasılsınn asıll
kızlar kızlar ne yapıyosunzzzz canım sıkıldı be offffff askerimin denetlemeleri var o yüzden çok sıkı şimdi ne msjlaşabilyoruzzzz nede konuşabiliyoruz doğru düzgünnn bunada şükürr dün aradı bi 5 dk duydum ya sesini özlem tavan yaptı yahuuu 5 aydr görmüyrum iznde yok daha bi 5 ayda göremeyeceğim malesef aman içşm karardı valla biz askermle bi acemi birlğinde kavga ettik bidaha tövbe sanki ben askerim garibim o teselli ediyoo beni az kaldı yazın sıcağında kollarındayım diyooo bnde mutlu oluyorummm
valla tatlımm galiba şuanda iyiyim hahaha onun bana uyguladığı taktiği ben ona uyguladım aslında pekte taktik sayılmaz naz yaptım küçük çocuklar gibi küstüm ona böle sessiz sessiz tek kelimelikler cvplar verdim ayy sanırım yumuşadı benimki
bennn nededımm kızz sanaa gördünmüü bakkkamann şeytan kulagınaa dıelımmm ohh hepp bölee olunn şekerımm yaa ne güzelll ii oldugunuu duydumm yaa ne güzelll:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119::119:
hanımlarrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmm
ayferim canım ne yapıyosun tuanacım sanada tşk ederim eline sağlık tatlım organik tertibim hiç pas vermiyon bakıyomda
bugun sabah gittim kuzumunn yanınaa telef oldum gerçi yollardadönerken de epey sorun oldu çok yürüdüm ama değdi gördüm aşkımııı 1 saat de olsa değdii,arkadaşlarım sizinle paylaşayım dedimm
ayferim canım ne yapıyosun tuanacım sanada tşk ederim eline sağlık tatlım organik tertibim hiç pas vermiyon bakıyomda
bende istiyorum artık yaaaaaaaaaa
kuzum üzül diye demedim ama(( lütfeeen bi telaşla gittim acaba alcaklar mı diye diye sonunda nizamiyedeki askere sordum görüş var mı dedim var tabi deyince bi çığlık atmışım yönlendirdi beni askerle çok anlayışlıydı büyük çavuşlar vardı asker dediğim,kayıdımı yaptı kuzeniyim dedim aşkım diye nişanlısıyım deseydin şaşırmış önce yemek alıyordum dedi ismini duyunca bırakmış yemeiği hemen bi saat gördüm ama içim parçalandı çünkü nöbet veriyorlarmış sürekli,ayrıca hasta olmuş uykusuz dizi de ağrıyormuş ameliyalıydı:2: çok üzülerek geldim gerçi ama pzara gene gitmeyi istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?