Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

anaammmyakalandımmı yoksammm wallaa bısıı yapmıyorumm yazılanlarıı okuyodumm balımmbenıı boşşverr sen nasılsınn asıll

valla tatlımm galiba şuanda iyiyim hahaha onun bana uyguladığı taktiği ben ona uyguladım aslında pekte taktik sayılmaz naz yaptım küçük çocuklar gibi küstüm ona böle sessiz sessiz tek kelimelikler cvplar verdim ayy sanırım yumuşadı benimki

ayy canım benimmm yaaa işn şu zaman biran önce geçerde kavuşuruz askerlerimize:97:

bennn nededımm kızz sanaa gördünmüü bakkk amann şeytan kulagınaa dıelımmm ohh hepp bölee olunn şekerımm yaa ne güzelll ii oldugunuu duydumm yaa ne güzelll:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119::119:

oyhhh bitanemmm benimmmm yaaa iyiki varsın sennn inş tatlım hep böyle devam eder ayy öyle zor birşeyki bu kavgalar ayrılığın eşiğinden dönmeler Allah'ım sen kimseye yaşatma insanın ömründen ömür gidiyor neyseki bugünüde biz sağsalim atlatık artık göbek atma zamanııı:118::118::118::119::119::124::124:

ayferim canım ne yapıyosun tuanacım sanada tşk ederim eline sağlık tatlım organik tertibim hiç pas vermiyon bakıyomda

bugun sabah gittim kuzumunn yanınaa telef oldum gerçi yollarda dönerken de epey sorun oldu çok yürüdüm ama değdi gördüm aşkımııı 1 saat de olsa değdii,arkadaşlarım sizinle paylaşayım dedimm

ayferim canım ne yapıyosun tuanacım sanada tşk ederim eline sağlık tatlım organik tertibim hiç pas vermiyon bakıyomda

ayyyyyyyyyyyyy canım şu geometri ömrümü yedi 17 senelik öğrecilik haytım boyunca ilk defa geometri gördüm organikten ses yok bu akşam kahve içiyorum gel beraberk içelimmm

vermmemıı mentolumm yaa özel msj attımm sanaa ben yaa canıkommm bıdee 5 dakıkaa cıkımm gelceemm herrkezz burdaa kalsınn cıkmıyınn uleeeyyynnnn yırımm sızıı daahhaa dedııkodu edıvıcezzz üpüryorummm

bende istiyorum artık yaaaaaaaaaa

kuzum üzül diye demedim ama (( lütfeeen bi telaşla gittim acaba alcaklar mı diye diye sonunda nizamiyedeki askere sordum görüş var mı dedim var tabi deyince bi çığlık atmışım yönlendirdi beni askerle çok anlayışlıydı büyük çavuşlar vardı asker dediğim,kayıdımı yaptı kuzeniyim dedim aşkım diye nişanlısıyım deseydin şaşırmış önce yemek alıyordum dedi ismini duyunca bırakmış yemeiği hemen bi saat gördüm ama içim parçalandı çünkü nöbet veriyorlarmış sürekli,ayrıca hasta olmuş uykusuz dizi de ağrıyormuş ameliyalıydı:2: çok üzülerek geldim gerçi ama pzara gene gitmeyi istiyorum sana sarılıp ağlamak istiyorum demez mi bi de zor ttuttum kendimiii offffff(((((((

Son düzenleme:

gitttttt tabi ben gariban böle beklim offfffffffff duygulasa baglandım şimdi ya ama iyi göstermişler canım.askerde kimsenin hastalığını uömursamıyolar ki ztn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…