bende istiyorum artık yaaaaaaaaaa
gitttttt tabi ben gariban böle beklim offfffffffff duygulasa baglandım şimdi yaama iyi göstermişler canım.askerde kimsenin hastalığını uömursamıyolar ki ztn
merhabaa kızlarr benn geldiimmburaya girmeyeli yeni asker yarenleri gelmis hosgelmis:80:
çok soğuk oluyor dedii,bana sarılıp ağlamak istedi gözleri doldu,nasıl kötü oldu anlatamam canımama ağlamadım destek olma zamanı...sizin de cok az kaldı canım lütfen güçlü olalım emi,
uyuyordum ben akşamüstü aradı beni aşkım da yolculuk nasıldı seni merak ettim diyee,yaa çok kötüydü diyiverdim,uyku sersemi ayıp olmamıştır demi kızlar gene de tşk etti garibim
ahhh ahhh değerin anlamaya başlamıştır artık şimdi:90::90::90: geçmi canım artık ya valla zor gelmeye başladı artık bana:78::78::78::78:
eee mutlu olmuştur morali düzelmiştir :90:
eveet sanırımmbi yandan da üzülüyorum,bi yandan da üzmez belki diye kendimi avutuyorum
heehehhesen de üzülme demicem ama hobi edin canım takınca geçmiyor günler,gerçi gitmeden ben hep arıyordum onu o beni aramıyordu,şimdi pişman oldu
hobi edin o da kalbinin bi köşesinde dursun ama
offf kıyamam sana yaaaa((( seni anlayabiliyorumm canımmm çünküü biz de ayrı şehirlerdeyizzz ama sizin kadar ayrı kalmadık hiççç allahım yardımcınız olsunnn
Sizn askerler nerde yapiyoo ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?