Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

bende istiyorum artık yaaaaaaaaaa

gitttttt tabi ben gariban böle beklim offfffffffff duygulasa baglandım şimdi ya ama iyi göstermişler canım.askerde kimsenin hastalığını uömursamıyolar ki ztn

çok soğuk oluyor dedii,bana sarılıp ağlamak istedi gözleri doldu,nasıl kötü oldu anlatamam canım ama ağlamadım destek olma zamanı...sizin de cok az kaldı canım lütfen güçlü olalım emi,

bi de aptal gibi o moral bozukluğuna son oturduğumuz cafeye gittim...düşündüm düşündüm offff sonra napıyorum ben dedim yaaa saçma sapan şeyler yapıyorum sanırım.

çok soğuk oluyor dedii,bana sarılıp ağlamak istedi gözleri doldu,nasıl kötü oldu anlatamam canım ama ağlamadım destek olma zamanı...sizin de cok az kaldı canım lütfen güçlü olalım emi,

ahhh ahhh değerin anlamaya başlamıştır artık şimdi:90::90::90: geçmi canım artık ya valla zor gelmeye başladı artık bana:78::78::78::78:

uyuyordum ben akşamüstü aradı beni aşkım da yolculuk nasıldı seni merak ettim diyee,yaa çok kötüydü diyiverdim,uyku sersemi ayıp olmamıştır demi kızlar gene de tşk etti garibim

eveet sanırımm bi yandan da üzülüyorum,bi yandan da üzmez belki diye kendimi avutuyorum

benim ki bi değişti biiiiii değişti vallla kıvamında oldu 3 sene uğraştım böle olmamıştıı şimdi acayip bişey oldu ya ama çokkkkkkkkkkkkkk özledimmmmmm yaaaaaaaaaa:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

heehehhe sen de üzülme demicem ama hobi edin canım takınca geçmiyor günler,gerçi gitmeden ben hep arıyordum onu o beni aramıyordu,şimdi pişman oldu

hobi edin o da kalbinin bi köşesinde dursun ama

ahhhhhh ahhhhh hobi çokkkkkk sabahları öğleye kadar dersane sonra birz resim yapıyorum biraz yeğenimi seviyorum sonra akşam oluo ders çalşıyorum.ama aşkımı özlüyorum olmuo yani

offf kıyamam sana yaaaa ((( seni anlayabiliyorumm canımmm çünküü biz de ayrı şehirlerdeyizzz ama sizin kadar ayrı kalmadık hiççç allahım yardımcınız olsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…