Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

iççindee senn olmalıydınn ben ısterdımm ama oo elbısee buyukk gögüsü kaldırırrr bendee yokkk offf oyusdeen gelınlıgımmdee guzell durmıycakkkk:26::26: offf
ben mi canım bende de yok ki ondanüzülme aman bence büyük olanlarda güzel durmuyo asıl taşıo sanki yanlardan faln düğünde hoplar zıplarken frikik veririsin bide

iyi olmaya calısıorum en ufak seye alınıo askerim morelim bozuk aramadıda bugün

canımm alıngann oluyolarr kız gıbıı benımkıı nazz bılee yapıyoo bırazz alttan alcann artıkk ben olee yaptımm aamaa yolaa geldıı bırazz sankımmmerakk etmee sımdıı tekk yaa ordaa nazz yapcakk kım var bıtekk senn oyusdenn sana yapıyoo aılesınedee ypmazzz yapamazz uzulurr dıee sanaa yaparr sekerımm bolee napcann al bırınıı vur ötekınıı erkk dıılmıı sıkıya gelemıyolarr iştee benımm minikk kuşumda araamadııı

küçüklerde kibar duruyo zarif duruyo:86::86::86::86::86:bi yabancı kanalda var gelinleğe evet diye bi program hiç izledin mi bilemem onda süper gelinlikler oluooo yaw

izledımm tabıı guzellerr masaalahh bılıyomm bıara kılolu bayanlarda tanıtmsıtıı hatta olee islemıstım canmm ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…