ayyyy bayılıyorum onlara yawçok tombişler oluo bazen taşıo yukaradan fln hele bazıları gecelik geinlik alıyo yaw
canımm alıngann oluyolarr kız gıbıı benımkıı nazz bılee yapıyoo bırazz alttan alcann artıkk ben olee yaptımm aamaa yolaa geldıı bırazz sankımmmerakk etmee sımdıı tekk yaa ordaa nazz yapcakk kım var bıtekk senn oyusdenn sana yapıyoo aılesınedee ypmazzz yapamazz uzulurr dıee sanaa yaparr sekerımm bolee napcann al bırınıı vur ötekınıı erkk dıılmıı sıkıya gelemıyolarr iştee benımm minikk kuşumda araamadııı
kızzz dalgaa gecmee bendee tombısıımmmkarsındaa 1.70 boyunda 64 kilo bıı bayann varr dıkkatınıı cekerımm senıın ziilli belımmdee bole kıvrakk
cook zorr oluo ama yaa azımdan ne cıksa alınıo cok üzülüorum
merhabaaa hoşgeldinnnn
ama üst yokmuş canım sende ondan öle dedim üstleri tombiş olanlarda diyebende çubuk gibiyim
cook zorr oluo ama yaa azımdan ne cıksa alınıo cok üzülüorum
canım üzülme oraganiğin dediği gbi bunların hepsi askere gidince pek bi nazlı oluolar gelene kadar idare etceksin gelincede acısını çıkartcaksın:86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86:
oyy negüzelll yahuu baharatlıı çubukumm benımmmne guzell boyundann fazla bellı etmıyorumm amaa herkezz zazyıfsınn normall ne al newerr dıoo
askerdeyykenn opp koklaaa boleegelınceee aynen bolee acımakk yokk buu dersın benıı uzdugun ıcınn buu benıı beklettıgın ıcınn buu benıı genclıgıımıı harcadıgınn yıllaa budaa yıne benımm vee yınee benımm ıcınn
kızzlarrr askıtommm arıyooo bıdakıkaaahemenn dönerimmm
prennseesslerımm hepınızııı optummmıyııı gecelerr yarınn iş varr malummmm ben kacımm hayırlıı gecelerr ee bıı şafakk attırımm demııı şafakk174 allahımm hemen geccsınn artıkk mehtabımm yaklasıyooo yupplyyyy 17 sadeceee 17 optumm tatluu ruyalarr grunn sewdıgınızıı goruuunnn ınsallahhhhhh :97::97::97::98::98::98::98::98::98:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?