Az kaldi canim benim 2 ay kaldi... havalar guzel oldugunda seninki gelecek ne guzel iste pozitif kal canim.. plakalar cabuk geciyiooooodaha bnm 75 günüm var ya
Az kaldi canim benim 2 ay kaldi... havalar guzel oldugunda seninki gelecek ne guzel iste pozitif kal canim.. plakalar cabuk geciyiooooo
Tesekkur ederim canim.. iyiyim nasil olsun.. Evimizle ugrasiyorum.. dun perdeleri falan taktimmmm..
Temizlik yaptim.. bugun tv mobilyami yapicam ve takicam.. bakalim artik..
Sen nasilsin nasil gidiyo cnm? Askerin nasil
Tsk ederim begendigin icin
Helal olsun size canimevet cnm cidden çabuk geçio
Tesekkür ederim.. baya guzel oluyo evet..Allah güle güle oturmayı nasip etsin inşallahEminim çok güzel olmuştur herşey
İyiyim bende askerimin sesini duydum şimdi daha süper oldumİyi şükürler olsun, keyfi yerinde bi sıkıntımız yok..
rica ederim ne demek
Hadiii ya canim.. nezaman???depük istiom bende ama artık yaaa sanırım 15 güne izine de gelcek bnm ki
daha bnm 75 günüm var ya
Tesekkür ederim.. baya guzel oluyo evet..
Cok sevindim canim.. hep super ve iyi olun.. masallah canim
Hadiii ya canim.. nezaman???
Ahhh super ya... bi tam belli olsun, heyecanin baslar..işte 15,20 gün içinde izin alcam dedi askımkızlar şok şok .şok kazen siteyi bırakmış
Ahhh super ya... bi tam belli olsun, heyecanin baslar..
Evet okumustum kazen siteyi birakmis..
Ne diyelim.. benim fazla umrumda degil.. biri gider biri gelir..
Tanimiyordum zaten kendisini
işte 15,20 gün içinde izin alcam dedi askımkızlar şok şok .şok kazen siteyi bırakmış
bidenemmm yazılarının hepsini tek tek okudummmmm bol bol güldürdün benii bebeğimm öpüyorum seni sen geldiğinde bol bol kaynatarızıheyyyttt benn geldımm bugunn gıremedımm aklımm kaldıı vallaaamaa ınanınn benn bolee bıı günn bılmemm askitomunn telınıı bılee açamadım 5 keree aramişş yawwrumm:18::18: ee nasılsınızz bakalımm hepınızee slmm getırdımm askerlerınızınnn sızıı cokkkmuu çokkk össlemişlerrr kocişşlerınızzz:123: nasılsınızz hele bıı cvp verınn.. tuanamm canıkomm bbendee optumm senııı affetmekk aallahaa masusss canımm nedmekk benn olee dılımmdee iştee hemnn nasıll yumusadugımıı bılıyoonn demıı çakalll gözlerimm araa olduu
''tuana_lalin'' devremmm alttan alttan bakıyosunngünaydın yokmuu :26:
devremm yazılanları anca okuyup bitirebildim ve hemenn geldim seni görüpte günaydın dememek olurmu hiçççgünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
işte 15,20 gün içinde izin alcam dedi askımkızlar şok şok .şok kazen siteyi bırakmış
G Ü N A Y D I N devrem nasılsın bakalımm
benimkinin gene damarı tuttu bacım ortada hiç birşey yok bu seferde ben seni mutlu edemiyorum üzüyorum ben seni mutlu edemiyorsam ayrılalım ayy bu herifte herşeyde ayrılıyor valla birgün çatır çatır boşiycem o olacak
şimdi teli kapatırken hafta sonu çarşı iznine çıkıcam ozamana kadar düşün bende düşüneyim sonrada nette konuşalım karar verelim iyi dedim tamam
bide ekliyor paşam hafta sonuna kadar özgürsün seni özgür bırakıyorum ayyy bu heriften sadece bana bukadar sert olmamasını istediğimi söyleye söyleye dilimde tüy bitti ama benim herif hala anlamamakta ısrarlı gene ne olacak hiç bir fikrim yok
neeeeeniye niçin ne zman nasıl
günaydın bu arada hatunlar
canım arkadasım ben sana ne dedım bunlara rahat batıyor vala :) neysekı bız dun ıyı konustuk ılkten bıraz yıne ben snn calıssmanı ıstemıorum fln dedı sonra bıan ben duygusala bagladım basladım aglamaya baktım bu askım bıtanem aglama ben senı cok sevıorum sabret bıraz daha demeye basladı kapatırken bıle soz ver aglaama ben senn bı gozyasına olurum dedısen de carsıya cıkınca bıraz duygusala bagla fln duzelır bnm yenı taktık nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?