Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Tesekkur ederim canim.. iyiyim nasil olsun.. Evimizle ugrasiyorum.. dun perdeleri falan taktimmmm..
Temizlik yaptim.. bugun tv mobilyami yapicam ve takicam.. bakalim artik..

Sen nasilsin nasil gidiyo cnm? Askerin nasil

Tsk ederim begendigin icin

Allah güle güle oturmayı nasip etsin inşallah Eminim çok güzel olmuştur herşey

İyiyim bende askerimin sesini duydum şimdi daha süper oldum İyi şükürler olsun, keyfi yerinde bi sıkıntımız yok..

rica ederim ne demek

evet cnm cidden çabuk geçio
Helal olsun size canim Süpersiniz..
Tesekkür ederim.. baya guzel oluyo evet..
Cok sevindim canim.. hep super ve iyi olun.. masallah canim

depük istiom bende ama artık yaaa sanırım 15 güne izine de gelcek bnm ki

işte 15,20 gün içinde izin alcam dedi askım kızlar şok şok .şok kazen siteyi bırakmış
Ahhh super ya... bi tam belli olsun, heyecanin baslar..
Evet okumustum kazen siteyi birakmis..
Ne diyelim.. benim fazla umrumda degil.. biri gider biri gelir..
Tanimiyordum zaten kendisini

Ahhh super ya... bi tam belli olsun, heyecanin baslar..
Evet okumustum kazen siteyi birakmis..
Ne diyelim.. benim fazla umrumda degil.. biri gider biri gelir..
Tanimiyordum zaten kendisini

kimse tanımıodu zaten cnm sadece isim olarak belki vardır gerçi tanıyanda :26:

canlarımmm günaydınnnnnnn konuları okudumda öyle gelebildim maşallah bizim kızlar akşammm kaynatmışlar gündüz giremeyince acısını akşam çıkartıyorlar
hemen bir şafak attırayım 362

bidenemmm yazılarının hepsini tek tek okudummmmm bol bol güldürdün benii bebeğimm öpüyorum seni sen geldiğinde bol bol kaynatarızı

''tuana_lalin'' devremmm alttan alttan bakıyosunn günaydın yokmuu :26:

devremm yazılanları anca okuyup bitirebildim ve hemenn geldim seni görüpte günaydın dememek olurmu hiççç günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

GÜNAYDIN devrem nasılsın bakalımm

iyi diyelim iyi olalım devrem malum iki günde bir ayrılma kararı alıp benim yalvarış yakarışlarımla geri vazgeçiyoruz bugün herşeye yeniden başladığımız bir gün inşşş bundan sonra kavga etmeyizz anam valla bıktım her seferinde kötü kötü duygular yaşamaktannnn öfffff azıcık böleee:118::118::122::122::119::119: hoplayı zıplamak istiyorummmmmmmmmmm

sen nasılsın devremmmm

canım arkadasım ben sana ne dedım bunlara rahat batıyor vala :) neysekı bız dun ıyı konustuk ılkten bıraz yıne ben snn calıssmanı ıstemıorum fln dedı sonra bıan ben duygusala bagladım basladım aglamaya baktım bu askım bıtanem aglama ben senı cok sevıorum sabret bıraz daha demeye basladı kapatırken bıle soz ver aglaama ben senn bı gozyasına olurum dedı sen de carsıya cıkınca bıraz duygusala bagla fln duzelır bnm yenı taktık nasıl

ayyy canım valla sizin böyle iyi olmanıza çok sevindim. Bakalım dün bizde baya konuştuk paşam beni çok sevdiğini söyledi söyledi ardındanda hemen ayrılalım dedi ben seni mutlu edemiyorum çok sıkıyorum fln dedi neyse sonra ben yalvar yakar zar zor ikna ettim valla sonra artık kontrolden çıkmaya başladım ağlamaya başladım tamam sen ağlama durumu bizdede oldu yarına mutlu birşekilde başlayalım dedi inşş bundan sonra bir sorunumuz olmaz canım valla elimden geleni yapıcammm kavga etmeyelim diye en ufak bir açık bile vermeyeceğim kendisine çooookkk dikkatli olmam lazım çoooooookkkk

Günaydınlaarrrr
Yihuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Sonunda Cumaaa
Hayırlı Cumlara bu aradaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…