neeeeeniye niçin ne zman nasıl
günaydın bu arada hatunlar
iyi diyelim iyi olalım devrem malum iki günde bir ayrılma kararı alıp benim yalvarış yakarışlarımla geri vazgeçiyoruz bugün herşeye yeniden başladığımız bir gün inşşş bundan sonra kavga etmeyizz anam valla bıktım her seferinde kötü kötü duygular yaşamaktannnn öfffff azıcık böleee:118::118::122::122::119::119: hoplayı zıplamak istiyorummmmmmmmmmm
sen nasılsın devremmmm
Günaydınlaarrrr
Yihuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Sonunda Cumaaa
Hayırlı Cumlara bu aradaaaaaaa
ayyy canım valla sizin böyle iyi olmanıza çok sevindim. Bakalım dün bizde baya konuştuk paşam beni çok sevdiğini söyledi söyledi ardındanda hemen ayrılalım dedi ben seni mutlu edemiyorum çok sıkıyorum fln dedi neyse sonra ben yalvar yakar zar zor ikna ettim valla sonra artık kontrolden çıkmaya başladım ağlamaya başladım tamam sen ağlama durumu bizdede oldu yarına mutlu birşekilde başlayalım dedi inşş bundan sonra bir sorunumuz olmaz canım valla elimden geleni yapıcammm kavga etmeyelim diye en ufak bir açık bile vermeyeceğim kendisine çooookkk dikkatli olmam lazım çoooooookkkk
vala cnm ne kadar dıkkat edersek edelım bnmkı bırsey buluyor oyuzden ben artık hııc takmıorum ıstedıgımı gıyom makyajda yapıom ojede suruom bananeoylede kavga edıoz boylede en ıyısı yapıyımda azarı hakkettım dıyım dımı ama
anam ocenle makyajına laf ediomu kızzz :26:
etmezmi ooo daha nelere laf edıo gorseeen aahh ahhh bnm koca odun anacım odun o burdayken rahattımda askere gdınce bır manyadıkı sorma
herkezeee hayırıı cumalarrr arkadaslarrr vee gunaydınlarrrr gununuzz aydınn olsunnn dostlarımmm herann cıkabılırımm sızıı sewıyorumm gunaydınn demedenn yapammm17 günn sonraaa askımm yanımaaa gelıyoo yahuuu 8 gün görücemm ama olsunn oodaa yeterrr bıı gorıımmmdeee uyuyaa kalmısımm ısee gec kaldımm zatii:82::82::82::82:
ahh canııım allah sabır versin sanaa :26: ben yatıp kalkıp şükredeyim melake gibi çocuk valla benimki
Hayırlı cumalar datluuummm, Günaydınlar olsunn...gözün aydın olsun 8 günde olsa çok iyi gelir eminim...
çocuk oyuncağımı bu devrem yaa ayrılmakta neymişş:26rtada elle tutulur gözle görülür bişey olmadıktan sonra ayrılıktan bahsedilmesi çok üzücü
Ay inşallah tatlım yaa son olsun... bidaha yaşamayın kötü şeyler..
hopla zıpla o zmn devrem:119::118::122:
vala cnm ne kadar dıkkat edersek edelım bnmkı bırsey buluyor oyuzden ben artık hııc takmıorum ıstedıgımı gıyom makyajda yapıom ojede suruom bananeoylede kavga edıoz boylede en ıyısı yapıyımda azarı hakkettım dıyım dımı ama
oyhhh bidenemmmm benimmm sanada günaydın ve hayırlı cumalarr bizde seni çok seviyoruz tatlımmmm. Mehtabında şafağında su gibi akıp geçsin canım askerine kavuş hemencecikkkherkezeee hayırıı cumalarrr arkadaslarrr vee gunaydınlarrrr gununuzz aydınn olsunnn dostlarımmm herann cıkabılırımm sızıı sewıyorumm gunaydınn demedenn yapammm17 günn sonraaa askımm yanımaaa gelıyoo yahuuu 8 gün görücemm ama olsunn oodaa yeterrr bıı gorıımmmdeee uyuyaa kalmısımm ısee gec kaldımm zatii:82::82::82::82:
etmezmi ooo daha nelere laf edıo gorseeen aahh ahhh bnm koca odun anacım odun o burdayken rahattımda askere gdınce bır manyadıkı sorma
ahh canııım allah sabır versin sanaa :26: ben yatıp kalkıp şükredeyim melake gibi çocuk valla benimki
Hayırlı cumalar datluuummm, Günaydınlar olsunn...gözün aydın olsun 8 günde olsa çok iyi gelir eminim...
öyle canım benim canımdan can gidiyor resmen onun ağzından ayrılık lafı çıktığı zaman oda ne yaptığının farkında ama kafası karışık engelleyemiyor kendini hep şu askerlik yüzündenn tek dileğim şu dönemi sağsalim atlatmakkk inşş devrem inşş bidaha yaşamayızz
Hayır en ufak birşey olduğundada hep ona denk geliyor bu sefer benim bugüne kadar çabaladığım herşeyide çöpe atıyor. Kız valla ben hiç çıkmıyorum sözünden hani saçına toka takma dese onu bile takmam ama bulunuyor işte bir şekilde kavga sebebi
oyhhh bidenemmmm benimmm sanada günaydın ve hayırlı cumalarr bizde seni çok seviyoruz tatlımmmm. Mehtabında şafağında su gibi akıp geçsin canım askerine kavuş hemencecikkk
hahhh işteee bak benim kocanın tarifide aynen bu valla yanımdayken bende çok rahattım hiç birşeyime karışmazdı çok iyi anlaşırdık ama askere bi gitti dengemiz bozuldu herşey tersine döndüüü ayyy biran önce bitsin şu kabus dolu günlerrrr
sükret vala cnm 4 , 5 senedır hayatımda :18: ama ben bunun bu halıne asıgım sevıorum kıskanclıgını abrtmadıkca
öyle canım benim canımdan can gidiyor resmen onun ağzından ayrılık lafı çıktığı zaman oda ne yaptığının farkında ama kafası karışık engelleyemiyor kendini hep şu askerlik yüzündenn tek dileğim şu dönemi sağsalim atlatmakkk inşş devrem inşş bidaha yaşamayızz
Hayır en ufak birşey olduğundada hep ona denk geliyor bu sefer benim bugüne kadar çabaladığım herşeyide çöpe atıyor. Kız valla ben hiç çıkmıyorum sözünden hani saçına toka takma dese onu bile takmam ama bulunuyor işte bir şekilde kavga sebebi
oyhhh bidenemmmm benimmm sanada günaydın ve hayırlı cumalarr bizde seni çok seviyoruz tatlımmmm. Mehtabında şafağında su gibi akıp geçsin canım askerine kavuş hemencecikkk
hahhh işteee bak benim kocanın tarifide aynen bu valla yanımdayken bende çok rahattım hiç birşeyime karışmazdı çok iyi anlaşırdık ama askere bi gitti dengemiz bozuldu herşey tersine döndüüü ayyy biran önce bitsin şu kabus dolu günlerrrr
sagolll bıdenemm ewett ınnsallaah yaa cokk heyxanlıyımm amaa yahuu hemdee dogumm gunumee burdaa 2 kereee dogucamm sankiimmm
cok sevındıım kız senn adına d.gununde ynnda olcak vay ne guzel tesadüf
Canım evliyken daha farklı oluyordur belki...
10 Şubat 2008 yılından beri hayatımda aşkım... Kıskanç bir insandır (ki benim hoşuma gidiyor kıskanç olması güzel bişey bu dediğin gibi abartmadığı sürece) kendisi ama oje yada makyajım için hiç bişey söylemedi şimdiye kadar, Tabi giyim konusunda her zaman uyardığı ama benim ısrarla farkında olmadan tekrar ettiğim tek bişey var; dekolte konusuçatal görünmeyecekmiş mümkünse yaz kışş boğazlı giy diyor askere gitmeden bikaç söz istedi benden biri buydu
ayyy inşş bacımm inşşşşş ne zor bir şekilde geçiriyoruz şu dönemi seninki gene benimkinden az tatlım Allah'ın izniyle önce sen kurtulacaksınnntuana cım herkez gıbı sende bnde alnımızın akıyla su gunlerı bıtırız ınsallah :2:
Canım evliyken daha farklı oluyordur belki...
10 Şubat 2008 yılından beri hayatımda aşkım... Kıskanç bir insandır (ki benim hoşuma gidiyor kıskanç olması güzel bişey bu dediğin gibi abartmadığı sürece) kendisi ama oje yada makyajım için hiç bişey söylemedi şimdiye kadar, Tabi giyim konusunda her zaman uyardığı ama benim ısrarla farkında olmadan tekrar ettiğim tek bişey var; dekolte konusuçatal görünmeyecekmiş mümkünse yaz kışş boğazlı giy diyor askere gitmeden bikaç söz istedi benden biri buydu
canımmm benımm yaaa sagollhemencıkk gecsınn tabee yaaa bıtrcemm yıcemmm şuu askerlıgıı cokk acıktımmm valllaa sanada nazar degmesınn allahımm hepp bolee mutluu etsınn :81::81:
sagolll bıdenemm ewett ınnsallaah yaa cokk heyxanlıyımm amaa yahuu hemdee dogumm gunumee burdaa 2 kereee dogucamm sankiimmm
öncedenn ayarlamıss kızz tamm 26 benımm dogum gunumm ozamn olucaktıı bıkacc gun oncedenn gelmekk komutanınaa baglıı olduu uyuzz ızınee cıkıyomuss odaa oyusdenn erkenn gelımm yoksaa hıcc gelemm dıdıı 5 gün öncedenn gelcekk şekerımm ısteeebii bukadardaha beklıcemm tamamenn gelıcekk ınsallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?