Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

neeeee niye niçin ne zman nasıl
günaydın bu arada hatunlar

Günaydınlar cicim hoşgeldinn

çocuk oyuncağımı bu devrem yaa ayrılmakta neymişş:26rtada elle tutulur gözle görülür bişey olmadıktan sonra ayrılıktan bahsedilmesi çok üzücü
Ay inşallah tatlım yaa son olsun... bidaha yaşamayın kötü şeyler..

hopla zıpla o zmn devrem :119::118::122:

vala cnm ne kadar dıkkat edersek edelım bnmkı bırsey buluyor oyuzden ben artık hııc takmıorum ıstedıgımı gıyom makyajda yapıom ojede suruom banane oylede kavga edıoz boylede en ıyısı yapıyımda azarı hakkettım dıyım dımı ama

babyke ben senın gelınlıgını goremedım cok uzuldum ya :84::84::84::84::84:

anam ocenle makyajına laf ediomu kızzz :26:

herkezeee hayırıı cumalarrr arkadaslarrr vee gunaydınlarrrr gununuzz aydınn olsunnn dostlarımmm herann cıkabılırımm sızıı sewıyorumm gunaydınn demedenn yapammm 17 günn sonraaa askımm yanımaaa gelıyoo yahuuu 8 gün görücemm ama olsunn oodaa yeterrr bıı gorıımmmdeee uyuyaa kalmısımm ısee gec kaldımm zatii:82::82::82::82:

etmezmi ooo daha nelere laf edıo gorseeen aahh ahhh bnm koca odun anacım odun o burdayken rahattımda askere gdınce bır manyadıkı sorma

ahh canııım allah sabır versin sanaa :26: ben yatıp kalkıp şükredeyim melake gibi çocuk valla benimki

Hayırlı cumalar datluuummm, Günaydınlar olsunn... gözün aydın olsun 8 günde olsa çok iyi gelir eminim...

sükret vala cnm 4 , 5 senedır hayatımda :18: ama ben bunun bu halıne asıgım sevıorum kıskanclıgını abrtmadıkca

öyle canım benim canımdan can gidiyor resmen onun ağzından ayrılık lafı çıktığı zaman oda ne yaptığının farkında ama kafası karışık engelleyemiyor kendini hep şu askerlik yüzündenn tek dileğim şu dönemi sağsalim atlatmakkk inşş devrem inşş bidaha yaşamayızz

Hayır en ufak birşey olduğundada hep ona denk geliyor bu sefer benim bugüne kadar çabaladığım herşeyide çöpe atıyor. Kız valla ben hiç çıkmıyorum sözünden hani saçına toka takma dese onu bile takmam ama bulunuyor işte bir şekilde kavga sebebi

oyhhh bidenemmmm benimmm sanada günaydın ve hayırlı cumalarr bizde seni çok seviyoruz tatlımmmm. Mehtabında şafağında su gibi akıp geçsin canım askerine kavuş hemencecikkk

etmezmi ooo daha nelere laf edıo gorseeen aahh ahhh bnm koca odun anacım odun o burdayken rahattımda askere gdınce bır manyadıkı sorma

hahhh işteee bak benim kocanın tarifide aynen bu valla yanımdayken bende çok rahattım hiç birşeyime karışmazdı çok iyi anlaşırdık ama askere bi gitti dengemiz bozuldu herşey tersine döndüüü ayyy biran önce bitsin şu kabus dolu günlerrrr

sagolll bıdenemm ewett ınnsallaah yaa cokk heyxanlıyımm amaa yahuu hemdee dogumm gunumee burdaa 2 kereee dogucamm sankiimmm

tuana cım herkez gıbı sende bnde alnımızın akıyla su gunlerı bıtırız ınsallah :2:

sükret vala cnm 4 , 5 senedır hayatımda :18: ama ben bunun bu halıne asıgım sevıorum kıskanclıgını abrtmadıkca

Canım evliyken daha farklı oluyordur belki...
10 Şubat 2008 yılından beri hayatımda aşkım... Kıskanç bir insandır (ki benim hoşuma gidiyor kıskanç olması güzel bişey bu dediğin gibi abartmadığı sürece) kendisi ama oje yada makyajım için hiç bişey söylemedi şimdiye kadar, Tabi giyim konusunda her zaman uyardığı ama benim ısrarla farkında olmadan tekrar ettiğim tek bişey var; dekolte konusu çatal görünmeyecekmiş mümkünse yaz kışş boğazlı giy diyor askere gitmeden bikaç söz istedi benden biri buydu

canımmm benımm yaaa sagoll hemencıkk gecsınn tabee yaaa bıtrcemm yıcemmm şuu askerlıgıı cokk acıktımmm valllaasanada nazar degmesınn allahımm hepp bolee mutluu etsınn :81::81:

cok sevındıım kız senn adına d.gununde ynnda olcak vay ne guzel tesadüf

öncedenn ayarlamıss kızz tamm 26 benımm dogum gunumm ozamn olucaktıı bıkacc gun oncedenn gelmekk komutanınaa baglıı olduu uyuzz ızınee cıkıyomuss odaa oyusdenn erkenn gelımm yoksaa hıcc gelemm dıdıı 5 gün öncedenn gelcekk şekerımm ısteee bii bukadardaha beklıcemm tamamenn gelıcekk ınsallahh

bılmem evlılıkle alakası varmı ama askerde cok zorluklar cekıo galıba bunuda sadece bana yansıtabılıyor dıye dusunuyorum ama artık bnm de sabrım tukendıgı ıcın cok fazla altan almıyorum dedıklerını yaptıklarımda var yapmadıklarımda ona kalsa benı carsafa sokar karanlık camsız bı odayada koyar anneme de soler olmıyım dıe sabah aksam ekmek su verdırır bana 15 ay boyunca

tuana cım herkez gıbı sende bnde alnımızın akıyla su gunlerı bıtırız ınsallah :2:
ayyy inşş bacımm inşşşşş ne zor bir şekilde geçiriyoruz şu dönemi seninki gene benimkinden az tatlım Allah'ın izniyle önce sen kurtulacaksınnn

bizimde kıyafet konusunda klasik yasaklarımız var ya aslında yanımdayken hiçbir sorunum yokta işte oraya gidince artık nasıl bir psikoloji içine girdiysee valla mum tutturuyor burdan bana

canımmm benımm yaaa sagoll hemencıkk gecsınn tabee yaaa bıtrcemm yıcemmm şuu askerlıgıı cokk acıktımmm valllaasanada nazar degmesınn allahımm hepp bolee mutluu etsınn :81::81:

aminnn canımmm aminnnnnn inşş bundan sonra bir daha kavga etmeyeceğiz

Ah canım ya kıyamam sana Allah sabır versin ikinizede şu dönemi güzelce atlatın inş.
Stresten, özlemden, emir altında olmaktan ne yapacağını şaşırıyorlar :26: Son olsun inş. devrem üzülmeyin artık

sagolll bıdenemm ewett ınnsallaah yaa cokk heyxanlıyımm amaa yahuu hemdee dogumm gunumee burdaa 2 kereee dogucamm sankiimmm

''Doğum günüm bana geldiğin gündürr'' şarkısını söyle dur o zaman datlum

inşallah cnmm inşallah bnmkıde nısanda gelcek allahın ıznıyle 5 gunlugune bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…