bılmem evlılıkle alakası varmı ama askerde cok zorluklar cekıo galıba bunuda sadece bana yansıtabılıyor dıye dusunuyorum ama artık bnm de sabrım tukendıgı ıcın cok fazla altan almıyorum dedıklerını yaptıklarımda var yapmadıklarımda ona kalsa benı carsafa sokar karanlık camsız bı odayada koyar anneme de soler olmıyım dıe sabah aksam ekmek su verdırır bana 15 ay boyunca
inşş devrem sizin dualarınız sayesinde birdaha olmayacakkkkAh canım ya kıyamam sanaAllah sabır versin ikinizede şu dönemi güzelce atlatın inş.
Stresten, özlemden, emir altında olmaktan ne yapacağını şaşırıyorlar :26: Son olsun inş. devrem üzülmeyin artık
''Doğum günüm bana geldiğin gündürr'' şarkısını söyle dur o zaman datlum
tatlımm yaa güldürdünn beni vallahi kendimi sende görüyorummm yani benzerlik olurda hani bukadar da olurmuuu
bizimde kıyafet konusunda klasik yasaklarımız var ya aslında yanımdayken hiçbir sorunum yokta işte oraya gidince artık nasıl bir psikoloji içine girdiysee valla mum tutturuyor burdan bana
bılmem evlılıkle alakası varmı ama askerde cok zorluklar cekıo galıba bunuda sadece bana yansıtabılıyor dıye dusunuyorum ama artık bnm de sabrım tukendıgı ıcın cok fazla altan almıyorum dedıklerını yaptıklarımda var yapmadıklarımda ona kalsa benı carsafa sokar karanlık camsız bı odayada koyar anneme de soler olmıyım dıe sabah aksam ekmek su verdırır bana 15 ay boyunca
Yanımdayken yada uzaktayken hiç farketmiyo devremo çatal görünmeyecek o kadar diyor kendisi... bende tamam kuşum merak etme diyorum napim
Sanırım abazalığın ne boyutta olduğunu diğer erkeklerin neler düşündüğünü orda daha iyi farkına varıyolar bu yüzden sizi sakınıyolar...
hey allahım yaa çok seviyo işte napsın...
Ah canım ya kıyamam sanaAllah sabır versin ikinizede şu dönemi güzelce atlatın inş.
Stresten, özlemden, emir altında olmaktan ne yapacağını şaşırıyorlar :26: Son olsun inş. devrem üzülmeyin artık
''Doğum günüm bana geldiğin gündürr'' şarkısını söyle dur o zaman datlum
inşş devrem sizin dualarınız sayesinde birdaha olmayacakkkk
organiikime bulduğun şarkıda cuk oturdu haniiii
hadii hep birlikteeee doğum günün bana geldiğin gündürrrr llala lalala lalala lalaaa:118::118::118::118::118::118:
günaydın ben geldimmm
Yanımdayken yada uzaktayken hiç farketmiyo devremo çatal görünmeyecek o kadar diyor kendisi... bende tamam kuşum merak etme diyorum napim
Sanırım abazalığın ne boyutta olduğunu diğer erkeklerin neler düşündüğünü orda daha iyi farkına varıyolar bu yüzden sizi sakınıyolar...
hey allahım yaa çok seviyo işte napsın...
günaydın ben geldimmm
inşş devrem sizin dualarınız sayesinde birdaha olmayacakkkk
organiikime bulduğun şarkıda cuk oturdu haniiii
hadii hep birlikteeee doğum günün bana geldiğin gündürrrr llala lalala lalala lalaaa:118::118::118::118::118::118:
günaydın ben geldimmm
hooşşgeldınnn balımmmmbunnlarr benııı duyygulandırrdılarrr yahuuu benımm ıcınn sarkıı soluyolarrr hepınızııı sewıyorummmm sagolunnnnn
benn doggdumm doğalıı şimmdiiii mutluyummmm sagolllllunnn canlarımm benımmm
inşallah cnmm inşallah bnmkıde nısanda gelcek allahın ıznıyle 5 gunlugune bakalım
solemm mıı bee yırıım onuu yirr datlumm amaann kıss ısın espırısıı gelcekk hee acbaa ne gıysemm saclarmıı nasıll ypsamm offf
evet konu tam bu aslında kendilerinin nasıl bir yapıda olduklarını biliyor erkek milletinin ne olduğunu o yüzdende bizi böle gerim gerim geriyolar aslında amaçları bizleri korumak ama bazen kaş yapayım derken göz çıkardıkları oluyor
kızzzımm sneındeee bıseyınnn kalmamıssss kıııı yaa buu çokkk güzelll:122::122::122::122::122::122::122::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
kuzummm benimm yaa kıyamam sana benn bak şimdi bende duygulandımm valla gözlerim dolu deli kız yaaaamann beee hep sıkıntıdanmı ağlıcazz azıcıkta böle güzel şeylerde ağlayalım demiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?