Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

tatlımm yaa güldürdünn beni vallahi kendimi sende görüyorummm yani benzerlik olurda hani bukadar da olurmuuu

inşş devrem sizin dualarınız sayesinde birdaha olmayacakkkk
organiikime bulduğun şarkıda cuk oturdu haniiii
hadii hep birlikteeee doğum günün bana geldiğin gündürrrr llala lalala lalala lalaaa:118::118::118::118::118::118:

Son düzenleme:
bizimde kıyafet konusunda klasik yasaklarımız var ya aslında yanımdayken hiçbir sorunum yokta işte oraya gidince artık nasıl bir psikoloji içine girdiysee valla mum tutturuyor burdan bana

Yanımdayken yada uzaktayken hiç farketmiyo devrem o çatal görünmeyecek o kadar diyor kendisi... bende tamam kuşum merak etme diyorum napim

Sanırım abazalığın ne boyutta olduğunu diğer erkeklerin neler düşündüğünü orda daha iyi farkına varıyolar bu yüzden bizi sakınıyorlar etraftan...

hey allahım yaa çok seviyo işte napsın...

Son düzenleme:

solemm mıı bee yırıım onuu yirr datlumm amaann kıss ısın espırısıı gelcekk hee acbaa ne gıysemm saclarmıı nasıll ypsamm offf

evet konu tam bu aslında kendilerinin nasıl bir yapıda olduklarını biliyor erkek milletinin ne olduğunu o yüzdende bizi böle gerim gerim geriyolar aslında amaçları bizleri korumak ama bazen kaş yapayım derken göz çıkardıkları oluyor

günaydın ben geldimmm

hoşgeldinnnn tatlımmmmmmmm

benn doggdumm doğalıı şimmdiiii mutluyummmm sagolllllunnn canlarımm benımmm

benn doggdumm doğalıı şimmdiiii mutluyummmm sagolllllunnn canlarımm benımmm

kuzummm benimm yaa kıyamam sana benn bak şimdi bende duygulandımm valla gözlerim dolu deli kız yaaa amann beee hep sıkıntıdanmı ağlıcazz azıcıkta böle güzel şeylerde ağlayalım demiiii

solemm mıı bee yırıım onuu yirr datlumm amaann kıss ısın espırısıı gelcekk hee acbaa ne gıysemm saclarmıı nasıll ypsamm offf

ayy o da ayrı bi telaş zati

yanımızda değiller bizi koruyamayacakları için bu göz çıkarma durumu

burda noluoki kim niye ağlıo ben kimim burası neresi biri yardımcı olsada bende anlasam

kuzummm benimm yaa kıyamam sana benn bak şimdi bende duygulandımm valla gözlerim dolu deli kız yaaa amann beee hep sıkıntıdanmı ağlıcazz azıcıkta böle güzel şeylerde ağlayalım demiiii

yerımm senıı senn aglama kıyammm sanaa canıımm tamm bıttıı aglammmkkk yokkkkk gülmekk varrr uzulmeyelımmm gözzlerımızeee yazıkkk dımıı ama tuannaaaamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…