herkese göre heryer zor sevdiklerimizi gönderdiğimiz için ama ben yazayımda asıl zorluğu göründe sizlerin içi bir nebze olsun rahatlasın az önce konuştum askerimle gideceği yerden çok kez zaten bahsetmiştim şuanda Diyarbakırda Hakkari çukurca hantepe için hazırlık yapıyorlar bir aydır ve haftaya yolcular bugün onları uğurlamak için organizasyonlar düzenlenmiş gittiği yerle ilgili yeni bilgiler gelmiş ve hemen yazıyorum
2 metre kar varmış ve çadırda yatıp kalkacaklar 10 ay orada görev yapacaklar ve kendi taburlarından başka tabur yok
gittikleri yer iran ve ırak sınırı
sürekli çatışma olacakmış ve silahla yatıp silahla kalkacaklarmış
çadırlarının olduğu bölgeye roket atarak hepsini havaya uçurmaları çok yüksek bir ihtimalmiş
yatıp kalktıkları yer akrep,yılan vb haşeratlarla doluymuş
yemekleri konserve veya kendileri pişirecekler
telefon düzeneği kurulmaya çalışıyormuş ama olmazsa ayda bir belki arayabilirmiş
kısaca deniliyormuşki oraya %50 ölü gidiyorsunuz sevdiklerinizle vedalaşın
bundan daha zoru ne olabilir gerçekten merak ediyorum. Allah oraya giden bütün askerlerimizin yardımcısı olsun dönerlerse bile nasıl bir psikolojiyle dönecekler bilemiyorum ve benim eşimde oraya gidenlerden
slm kızlar
tuana canım Allah yardımcısı olsun eşinin,çok dua et..Rabbim esirgesin..çok zor ya..benim askerimde doğuda..
yok ya sinav fln olsa söylerdi bana alakasi yok nereye gtcegni ögrendiginde öle yazmisdi
izmir narlidere is. ok. ve egtm mrk. k-ligi yedek subay
bnm bildgme göre uni ögrencileri mi ne yedek subay oluomus ama netde o muayenede ii olanlarda oluomuymus ne bilmiom karisdim bende caktigim yokki -.-
15ay snra gelcek ama 25mayis 2012 teskereyi alcakms dedi abisi
şu durumu belli etmemek öyle zorki duyunca kitlendim kaldım telefonda ama elimden geleni yapıyorum da oda herşeyin farkında gülmeye çalışıyor ama yalandan olduğu hemen anlaşılıyor
Hımm...
anladım cnmm....
Allah kavuştursunnn? Ne zaman gitti askerin.. silüsü kaç?
dua et bol bolll aklına kötü şeyler getirmee
korkma canım hmn aklına kötü şeyler getirme
üzülmüyosun oturuyosun bol bol dua ediyosunnimkanı olduğunda o seni arıcak :86:82:
üzme o tatli canini ya bisey olmaz insallah dedikleri gibi dua et sakin olmaya calis bse olmamistir merak etme :)
aminn canımm edicem bol bol dua edicem. senin askerin nerede canım
Allahım hepsini korusun...
Sağsalimm sevdiklerine bekleyenlerine kavuştursun İnşallahhhh
herkese göre heryer zor sevdiklerimizi gönderdiğimiz için ama ben yazayımda asıl zorluğu göründe sizlerin içi bir nebze olsun rahatlasın az önce konuştum askerimle gideceği yerden çok kez zaten bahsetmiştim şuanda Diyarbakırda Hakkari çukurca hantepe için hazırlık yapıyorlar bir aydır ve haftaya yolcular bugün onları uğurlamak için organizasyonlar düzenlenmiş gittiği yerle ilgili yeni bilgiler gelmiş ve hemen yazıyorum
2 metre kar varmış ve çadırda yatıp kalkacaklar 10 ay orada görev yapacaklar ve kendi taburlarından başka tabur yok
gittikleri yer iran ve ırak sınırı
sürekli çatışma olacakmış ve silahla yatıp silahla kalkacaklarmış
çadırlarının olduğu bölgeye roket atarak hepsini havaya uçurmaları çok yüksek bir ihtimalmiş
yatıp kalktıkları yer akrep,yılan vb haşeratlarla doluymuş
yemekleri konserve veya kendileri pişirecekler
telefon düzeneği kurulmaya çalışıyormuş ama olmazsa ayda bir belki arayabilirmiş
kısaca deniliyormuşki oraya %50 ölü gidiyorsunuz sevdiklerinizle vedalaşın
bundan daha zoru ne olabilir gerçekten merak ediyorum. Allah oraya giden bütün askerlerimizin yardımcısı olsun dönerlerse bile nasıl bir psikolojiyle dönecekler bilemiyorum ve benim eşimde oraya gidenlerden
valla ben bse anlamadim dogrusucok karisik bse ya ..
amin saol cnm.. :)
27snde teslm oldu 24ms sülüsü..
dediğin gibi tatlım terör bölgesinde değil ya çok şükür hemde hiç olmazsa telefonunuz vardır bizim o bile şuan için yok olma ihtimalide çok düşükcanım benimkide siirtin bi ilçesinde..çarşımız yok..
çok şükür terör bölgesi değil ama ne bileyim her an herşey olabilir..
Ya canım sen benim içimi parçaladın,Allah sana sabır eşinede o zor durumlar için güç versin.
Rabbim hepsini korusun inşallah.
Ya üşenmeyip yazan elleriniz dert görmesin,Allah razı olsun hepinizden.
Gecen günlerde kovaladığı bir hırsız silahla yaraladı.Ondan beri çok tedirginim.
Ama sizin bu desteğiniz beni çok mutlu etti.
Yorum yazan herkese çok teşekkür ederim.
ayyyy çok yeniymiş dahaaa....
91/1 b falanmı oluyo sizin devre
tuanacımmm eşin aradı mıı dünki eşinden eser var mı
ne demek canim ya.. Allahin izniyle kavuscaksiniz insallah :)
canım benim amacım üzmek değil bir parça içinizi rahatlatmaktı
ilgin için çok teşekkür ederim ve amin diyorum canım Allah cümlemize sabır ve güç versin
kızlar benim mesaim bitti şimdilik gidiyorum kendinize çok çok iyi bakın askerlerimiz içinde bol bol dua edin benim ve askerimin buna çok ihtiyacı var sizleri çok seviyorum görüşürüz
Allah hepimize hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin inşallah canım.
.
[ı]tatlım dün eşim aradı evet önce beni ne kadar çok sevdiğini anlattı dedimki tamam barıştık sonra çat diye ama ayrılalım dedi dondum kaldım olduğum yerde sonra tabi ben iki gözü iki çeşme bende onu sevdiğimi söyledim felan oda sevdiğini söyledi ama seni çok sıkıyorum mutsuzsun felan muhabbetti yaptık neyseki zar zor ikna ettim eşimi de barıştık ama tabiki insan fazlasıyla etkileniyor daha doğrusu anladımki onun kafası çok karışık gideceği yeri az önce yazdım ondan dolayı ne yapacağını bilmiyor ona hak veriyorum zor şeyler yaşıyor daha önce tam anlamıyla onu anlayabildiğim söylenemezdi ama şimdi anlıyorum[/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?