Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Allahım hepsini korusun...
Sağsalimm sevdiklerine bekleyenlerine kavuştursun İnşallahhhh

Hımm...
anladım cnmm....
Allah kavuştursunnn? Ne zaman gitti askerin.. silüsü kaç?

şu durumu belli etmemek öyle zorki duyunca kitlendim kaldım telefonda ama elimden geleni yapıyorum da oda herşeyin farkında gülmeye çalışıyor ama yalandan olduğu hemen anlaşılıyor

bu mubarek cuma gününde Allah'a düa et Rabbim sevenlerin duasını geri çevirmez. Sana sabırlı olmak ve bool bol dua etmek kalıyo inş. inş. kavuşursun askerinee

dua et bol bolll aklına kötü şeyler getirmee

korkma canım hmn aklına kötü şeyler getirme

üzülmüyosun oturuyosun bol bol dua ediyosunn imkanı olduğunda o seni arıcak:86:82:

üzme o tatli canini ya bisey olmaz insallah dedikleri gibi dua et sakin olmaya calis bse olmamistir merak etme :)

Ya üşenmeyip yazan elleriniz dert görmesin,Allah razı olsun hepinizden.
Gecen günlerde kovaladığı bir hırsız silahla yaraladı.Ondan beri çok tedirginim.
Ama sizin bu desteğiniz beni çok mutlu etti.
Yorum yazan herkese çok teşekkür ederim.

Ya canım sen benim içimi parçaladın,Allah sana sabır eşinede o zor durumlar için güç versin.
Rabbim hepsini korusun inşallah.

canım benimkide siirtin bi ilçesinde..çarşımız yok..
çok şükür terör bölgesi değil ama ne bileyim her an herşey olabilir..
dediğin gibi tatlım terör bölgesinde değil ya çok şükür hemde hiç olmazsa telefonunuz vardır bizim o bile şuan için yok olma ihtimalide çok düşük
Ya canım sen benim içimi parçaladın,Allah sana sabır eşinede o zor durumlar için güç versin.
Rabbim hepsini korusun inşallah.

canım benim amacım üzmek değil bir parça içinizi rahatlatmaktı
ilgin için çok teşekkür ederim ve amin diyorum canım Allah cümlemize sabır ve güç versin

ne demek canim ya.. Allahin izniyle kavuscaksiniz insallah :)

tuanacımmm eşin aradı mıı dünki eşinden eser var mı

tuanacımmm eşin aradı mıı dünki eşinden eser var mı

tatlım dün eşim aradı evet önce beni ne kadar çok sevdiğini anlattı dedimki tamam barıştık sonra çat diye ama ayrılalım dedi dondum kaldım olduğum yerde sonra tabi ben iki gözü iki çeşme bende onu sevdiğimi söyledim felan oda sevdiğini söyledi ama seni çok sıkıyorum mutsuzsun felan muhabbetti yaptık neyseki zar zor ikna ettim eşimi de barıştık ama tabiki insan fazlasıyla etkileniyor daha doğrusu anladımki onun kafası çok karışık gideceği yeri az önce yazdım ondan dolayı ne yapacağını bilmiyor ona hak veriyorum zor şeyler yaşıyor daha önce tam anlamıyla onu anlayabildiğim söylenemezdi ama şimdi anlıyorum

kızlar benim mesaim bitti şimdilik gidiyorum kendinize çok çok iyi bakın askerlerimiz içinde bol bol dua edin benim ve askerimin buna çok ihtiyacı var sizleri çok seviyorum görüşürüz

ne demek canim ya.. Allahin izniyle kavuscaksiniz insallah :)

Allah hepimize hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin inşallah canım.

canım benim amacım üzmek değil bir parça içinizi rahatlatmaktı
ilgin için çok teşekkür ederim ve amin diyorum canım Allah cümlemize sabır ve güç versin

Seninkini okuyunca kendimi unuttum,zaten dün yazdıklarınada üzülmüştüm.
Allah hem hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin, hem de yuvana huzur versin.

kızlar benim mesaim bitti şimdilik gidiyorum kendinize çok çok iyi bakın askerlerimiz içinde bol bol dua edin benim ve askerimin buna çok ihtiyacı var sizleri çok seviyorum görüşürüz

iyi aksamlar canim ya snin askern icnde dua ederm hepsi icin aslnda..
allah korusun onu kavusrsnz insallah gülüm ya allah sabirlk versn..

eşin çok fazlasıyla etkilenmişşş umarım bu durum seni daha kötüye götürmez .daha yolun başınayken bu kadar kafa karışıklığı ii değil canım..
Nereye düştüydü nese pazartesi konuşuruz bende çıkıyorum
hepinize ii haftasonlarııı ii akşamlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…