Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

birincisi evet sabit hat oluyor canım ikincisi de bence bu ne kadar süre konusabildiğinize bağlı çok konuşamıyosanız eger gerekli değil ayda 55 liraya günde sırf 5 10 dk konuşmak için fazla ama konuşabiliosanız bence geç faturalıya

Izmir Narlidere Istihk. Ok. & Eg. Mrk. Kmtnligi..

doğuda değilmiş en azından canım inşallah ustada da iyi bir yere çıkar

Valla canim anlasam yardm ederm ama bn almanyada oturuorm anlamam bu islerden kbkma cnm ya

doğuda değilmiş en azından canım inşallah ustada da iyi bir yere çıkar

evet en azndan ii byerde oldugunu bliorm ama belli olmazki asker ocagi bu..
Insallah canm ya cok dua ediorm Rabbime insallah..
Dün arams bni duymadm 2kere arams hemde.. bugnde hic aramadi acaba kizdi diyemi dayisi ariyo mesgul caliyomus hep cuma günü diye sira coktur dedi off..

yani biz konuştuğumuz zaman bir saate yakın konuşuyoruz günde beni 3 kez arıyor etti sana 3 saat yani 3 belki çok oldu 2 saat diyelim biz ama şimdi yeni gideceği yerde bir müddet konuşamayacağız bir haftamız var şuan hmm galiba acele etmesem iyi olacak yeni yerine gitmesini bekleyeyim duruma göre faturalı hatta geçeyim

Valla canim anlasam yardm ederm ama bn almanyada oturuorm anlamam bu islerden kbkma cnm ya

yok tatlım hiç bakarmıyım kusuruna sen gönlünü ferah tut

Canım ben kontörlü hattımı faturalıya bi çevirdim çevirdiğime pişman odum,geri dönmek içinde 6 ay geçmesi gerekiyor. Söyledikleri sabit fatura miktarının hep fazlasını ödedim.
Sen 55 tl yi aşıyor musun peki kontörlü kullanımda.
Ben 30 tl yüklüyorum 150 tl ye çeviriyorum,bide geç tarifeliyim,üstüne 4,5 saat her yöne bedavası eklenince çoook rahat yetiyor.Akşamlarıda 7 den sonra ev telefonları bedava zaten,çok kullanışlı oluyor.Hem ben hiç az kullanmıyorum telefonu.

canım ben birtek telefonu eşim için kullanıyorum hani başka türlü kimseyi aradığım yoktur benim benim tarifimde sanırım cep özgür evet akşam 7 kampanyası çok güzel ama mart sonu bitiyor ya ondan biraz endişelendim kontörlü kulladığım zamanda hiç aştığım olmadı 55 tlyi

orası öyle komutana göre değişio gittiği yerin durumu ama batıda yinede..
benim kuzumda beni bir kere aradığında ikinci çalışta duymuştum demediği kalmadı eğer kızdıysa bile sen üzülmemeye çalış canım normal yani bunlar hafta sonu eğitim daha az oluo yarın arar herhalde

bencede cnm gidiceği yerin durumuna göre karar verirsin

evt cnm sabit hat oluyor bende ablamın faturalısından konuşuyorum mükemmel bişey saatlerce bedava konuşuyoruz

Bence mart sonunda bitmez o kampanya uzatırlar yine,geçen yılda mart nisan mayıs derken sonunda yıl boyunca dediler;yine öyle olur bence.
Operatör adı veremiyoruz burada galiba ama şu dediğim 30 tl verip 150 tl yi alınca her yöne oluyor o.
Bende günde en az 2-3 saat konuşuyorum.
Sen bu hafta idare et bakalım,oradaki konuşma düzenine göre karar verirsin artık.

evt cnm sabit hat oluyor bende ablamın faturalısından konuşuyorum mükemmel bişey saatlerce bedava konuşuyoruz

ya ne güzel saatlerce konuşabiliosunuz demek biz bi tek bugün yarım saat konuşabildik onun dışında hep 10 15 dk

ya ne güzel saatlerce konuşabiliosunuz demek biz bi tek bugün yarım saat konuşabildik onun dışında hep 10 15 dk

cnm senin yeni galiba daha askerliğiniz ondan olabilir başlarda kimse pek rahat konuşamıyo eminim zamanla rahatlıcaktır daha çok konuşursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…