evett kızlarr geldim ben hemen sormak istediğimi sormaya başlıyorum
1-) ankesörlü telefonlar sabit hat olmuş oluyor değilmi?
2-) eğer öyleyse askerim bana çağrı atıyor onu ben arıyorum hattım eski tabirle kontörlü ve ben faturalıya çevirsem mi diye düşünüyorum bir oparatörün kendi içerisinde ve sabit hatlara limitsiz aylık 55 tl sabit fiyat kampanyası var sizce faturalı hatta geçmek mantıklımı sırf askerimi arayabilmek için istiyorum
Izmir Narlidere Istihk. Ok. & Eg. Mrk. Kmtnligi..
2-) eğer öyleyse askerim bana çağrı atıyor onu ben arıyorum hattım eski tabirle kontörlü ve ben faturalıya çevirsem mi diye düşünüyorum bir oparatörün kendi içerisinde ve sabit hatlara limitsiz aylık 55 tl sabit fiyat kampanyası var sizce faturalı hatta geçmek mantıklımı sırf askerimi arayabilmek için istiyorum
doğuda değilmiş en azından canım inşallah ustada da iyi bir yere çıkar
yani biz konuştuğumuz zaman bir saate yakın konuşuyoruz günde beni 3 kez arıyor etti sana 3 saat yani 3 belki çok oldu 2 saat diyelim biz ama şimdi yeni gideceği yerde bir müddet konuşamayacağız bir haftamız var şuan hmm galiba acele etmesem iyi olacak yeni yerine gitmesini bekleyeyim duruma göre faturalı hatta geçeyimbirincisi evet sabit hat oluyor canım ikincisi de bence bu ne kadar süre konusabildiğinize bağlı çok konuşamıyosanız eger gerekli değil ayda 55 liraya günde sırf 5 10 dk konuşmak için fazla ama konuşabiliosanız bence geç faturalıya
Valla canim anlasam yardm ederm ama bn almanyada oturuorm anlamam bu islerden kbkma cnm ya
yok tatlım hiç bakarmıyım kusuruna sen gönlünü ferah tut
Canım ben kontörlü hattımı faturalıya bi çevirdim çevirdiğime pişman odum,geri dönmek içinde 6 ay geçmesi gerekiyor. Söyledikleri sabit fatura miktarının hep fazlasını ödedim.
Sen 55 tl yi aşıyor musun peki kontörlü kullanımda.
Ben 30 tl yüklüyorum 150 tl ye çeviriyorum,bide geç tarifeliyim,üstüne 4,5 saat her yöne bedavası eklenince çoook rahat yetiyor.Akşamlarıda 7 den sonra ev telefonları bedava zaten,çok kullanışlı oluyor.Hem ben hiç az kullanmıyorum telefonu.
orası öyle komutana göre değişio gittiği yerin durumu ama batıda yinede..
evet en azndan ii byerde oldugunu bliorm ama belli olmazki asker ocagi bu..
Insallah canm ya cok dua ediorm Rabbime insallah..
Dün arams bni duymadm 2kere arams hemde.. bugnde hic aramadi acaba kizdi diyemidayisi ariyo mesgul caliyomus hep cuma günü diye sira coktur dedi off..
yani biz konuştuğumuz zaman bir saate yakın konuşuyoruz günde beni 3 kez arıyor etti sana 3 saat yani 3 belki çok oldu 2 saat diyelim biz ama şimdi yeni gideceği yerde bir müddet konuşamayacağız bir haftamız var şuan hmm galiba acele etmesem iyi olacak yeni yerine gitmesini bekleyeyim duruma göre faturalı hatta geçeyim
bencede cnm gidiceği yerin durumuna göre karar verirsin
teşekkürler kızlarrrr
ne demek yardımcı olabildik inşallah
canım ben birtek telefonu eşim için kullanıyorum hani başka türlü kimseyi aradığım yoktur benim benim tarifimde sanırım cep özgür evet akşam 7 kampanyası çok güzel ama mart sonu bitiyor ya ondan biraz endişelendim kontörlü kulladığım zamanda hiç aştığım olmadı 55 tlyi
evt cnm sabit hat oluyor bende ablamın faturalısından konuşuyorum mükemmel bişey saatlerce bedava konuşuyoruz
selam kızlar
atarsa şafak 73
ya ne güzel saatlerce konuşabiliosunuz demek biz bi tek bugün yarım saat konuşabildik onun dışında hep 10 15 dk
Selam canım,şafağınada maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?