Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

cnm senin yeni galiba daha askerliğiniz ondan olabilir başlarda kimse pek rahat konuşamıyo eminim zamanla rahatlıcaktır daha çok konuşursunuz

evet canım ustaya gideli 2 hafta oldu bugün inşallah dediğin gibi olur yazıcı seçilmiş ama komutanın odasında artık dahamı rahat olucak dahamı zor bilmiorum zamanla görücez :)

evet canım ustaya gideli 2 hafta oldu bugün inşallah dediğin gibi olur yazıcı seçilmiş ama komutanın odasında artık dahamı rahat olucak dahamı zor bilmiorum zamanla görücez :)

benim nişanlımda yazıcı olarak yapıyo cnm gündüz pek boş zamanı olmuyo ama akşamları gayet rahat ama zor işler yapmıyo hep odasında nöbet falan yazıyo işteşu an artık üst devre olduğumuz için öğle akşam bol bol konuşuyoruz

Yazıcı olanlar genelde interneti çok rahat kullanıyorlar,arkadaşlarım msn de mesai yapıyor maşallah:)

Yazıcı olanlar genelde interneti çok rahat kullanıyorlar,arkadaşlarım msn de mesai yapıyor maşallah:)

ne güzel umarım aşkımında rahat geçer askerliği msn falan bizim içinde çok iyi olur :)

kızlar askerim aradıda ondan geç cevap yazmış oldum sizlere ayy Allah'a şükür askerimle bugünü kavgasız atlattık az önce çokta sıcak bir şekilde konuştu benimle çok seviyorum ben onu yaaa

evt cnm sabit hat oluyor bende ablamın faturalısından konuşuyorum mükemmel bişey saatlerce bedava konuşuyoruz
ohhhh yaaa ne güzel valla düşünüyorum ama gideceği yerdeki durumuna göre

öyle canım hele bir belli olsun sonra sen bana özelden yazarsın hangi operatörde hangi tarifeyi kullandığını

tezkere günümüz belli oldu...
hesapladıgımızdan 4 gün uzadı şafagımız ya offf

bizim öle bişe yok cnm hiç kullanamadı ama allaha şükür her hafta sonu gördüm netten

Yerine göre değişiyordur canım,haftasonuda yeter:bizim sadece haftada 1 saat iznimiz var

ne güzel umarım aşkımında rahat geçer askerliği msn falan bizim içinde çok iyi olur :)
inşallah olur canım.

Yazarım canım,bende telefondaydım konuştum rahatladım :)

tezkere günümüz belli oldu...
hesapladıgımızdan 4 gün uzadı şafagımız ya offf

O kadar gün geçmiş 4 gün için üzme kendini;ne güzel belli olmuş işte gözün aydın canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…