Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Seninkini okuyunca kendimi unuttum,zaten dün yazdıklarınada üzülmüştüm.
Allah hem hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin, hem de yuvana huzur versin.

amimm canım Allah senin askerinide korusun, bütün askerlerimizi korusun herkesin yuvasına huzur dirlik ve düzenversin

iyi aksamlar canim ya snin askern icnde dua ederm hepsi icin aslnda..
allah korusun onu kavusrsnz insallah gülüm ya allah sabirlk versn..
sağol canım dualarını esirgemediğin için Rabbim senin askerinide korusun sizede sabır versin tez zaman bitirmeyi nasip etsin

canım eşim şuan diyarbakırda yukarıdaki bir kaç sayfa öncede nasıl bir yere gideceğini yazdım hatta arkadaşlarda sağolsunlar alıntı yapıp tek tek cevap verdiler. Öyle canım yolun başındayken bu kadar karışık olmak iyi değil ama onada hak veriyorum hani askerlikse eğer gerçekten tam anlamıyla ölümle burun buruna bir askerlik yapıyor kısaca sana durumu özetlemiş oldum. Rabbim onu korusun askerliğini sağsalim bitirsin ozamana kadarda dimdik ayakta durabilmek için elimden geleni yapıcam

iyi akşamlar kızlar canım cokkk sıkkın ya sevgilimin tecili vardı hatta o tecili bitmeden aöfe kayıt olduğu için 2013e kadar tecil ettiler oda kırdırıp askere gitti ama yoklama kaçağı gözüküomuş o nasıl oluosa ve bugün mahkemeye çıkıcaktı ne olabilir mahkemede bi fikrin olan varmı askerliği falan uzarmı yaaa

canım bu konuyla ilgili bu memleketle ilgili aslında öyle çok şey yazmak söylemek istiyorumki hani bulunduğumuz yerin kk'nın bunları konuşmak için uygun bir yer olup olmadığında emin değilim ama sadece şukadarı söyleyeyim topraklarımızın ve bir çokşeyimizin yabıncalara satıldığı bir memleket uğruna gencecik çocukların akıttığı kanları bu memlekete değermi

İyi akşamlar canım,hali hazırda zaten asker olan birini,hatta tecilini kendi kırdırmış birini ne diye mahkemeye çıkarırlar anlamadım.
İnşallah sorun olmaz canım.

canım emin değilim ama askerliğinin uzayacağını sanmıyorum valla benim arkadaşımın nişanlısını asker kaçağı diyee hopp yaka paça aldılar götürdüler 460 gün askerliğini yaptı geldi

Ben bir olayda ölen her iki taraf içinde üzülüyorum.
Milleti,inancı,düşüncesi ne olursa olsun hepsi insan.Ve hiç biri farkında değil bunların hiç birinin bir insanı öldürmek için geçerli olmadığının.Kimsenin ikinci şansı yok ki,ne hakla yaşama hakkımı elimden alırlar; ne hakla evlenme yuva kurma çocuklarımı görme hakkımı elimden alırlar.
O çocuklar habire içinde olmadıkları kavgaların diyetini ödüyorlar.
Biz dua edelim sadece,yapacak bir şey yok maalesef.

evet canım sana yürekten katılıyorum. Yaptıkları kardeşi kardeşe vurdurmak.
öyle güzel özetledinki durumu insanlarımız keşke gerçekleri görebilse seçimlerini doğru yapsa okadar çok şey değişirki
dediğin gibi tatlım yapacak birşey yok dua etmekten başka

İyi akşamlar canım,hali hazırda zaten asker olan birini,hatta tecilini kendi kırdırmış birini ne diye mahkemeye çıkarırlar anlamadım.
İnşallah sorun olmaz canım.
inan bende hiçbişey anlamadım canım sonuçta tecili vardı insallah bişey olmaz

umarım uzamaz canım ya mahkemeye çıkması beni çok korkuttu haberde alamadım çok merak ediyorum :S

yudum canım sen sevgilini yeni yolladın galiba askere allah kavuştursun

evett kızlarr geldim ben hemen sormak istediğimi sormaya başlıyorum

1-) ankesörlü telefonlar sabit hat olmuş oluyor değilmi?
2-) eğer öyleyse askerim bana çağrı atıyor onu ben arıyorum hattım eski tabirle kontörlü ve ben faturalıya çevirsem mi diye düşünüyorum bir oparatörün kendi içerisinde ve sabit hatlara limitsiz aylık 55 tl sabit fiyat kampanyası var sizce faturalı hatta geçmek mantıklımı sırf askerimi arayabilmek için istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…