Seninkini okuyunca kendimi unuttum,zaten dün yazdıklarınada üzülmüştüm.
Allah hem hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin, hem de yuvana huzur versin.
sağol canım dualarını esirgemediğin için Rabbim senin askerinide korusun sizede sabır versin tez zaman bitirmeyi nasip etsiniyi aksamlar canim ya snin askern icnde dua ederm hepsi icin aslnda..
allah korusun onu kavusrsnz insallah gülüm yaallah sabirlk versn..
eşin çok fazlasıyla etkilenmişşş umarım bu durum seni daha kötüye götürmez .daha yolun başınayken bu kadar kafa karışıklığı ii değil canım..
Nereye düştüydü nese pazartesi konuşuruz bende çıkıyorum
hepinize ii haftasonlarııı ii akşamlarr
amimm canım Allah senin askerinide korusun, bütün askerlerimizi korusun herkesin yuvasına huzur dirlik ve düzenversin
İnşallah canım inşallah.
Bu arada olaydan dönmüş,az önce aradı rahat ettim ama başka bir arkadaşı yaralanmış bu seferde.
Nedir bu memleketin çocuklarının çektiği.Allah korusun hepsini inşallah.
İnşallah canım inşallah.
Bu arada olaydan dönmüş,az önce aradı rahat ettim ama başka bir arkadaşı yaralanmış bu seferde.
Nedir bu memleketin çocuklarının çektiği.Allah korusun hepsini inşallah.
iyi akşamlar kızlar canım cokkk sıkkın ya sevgilimin tecili vardı hatta o tecili bitmeden aöfe kayıt olduğu için 2013e kadar tecil ettiler oda kırdırıp askere gitti ama yoklama kaçağı gözüküomuş o nasıl oluosa ve bugün mahkemeye çıkıcaktı ne olabilir mahkemede bi fikrin olan varmı askerliği falan uzarmı yaaa
iyi akşamlar kızlar canım cokkk sıkkın ya sevgilimin tecili vardı hatta o tecili bitmeden aöfe kayıt olduğu için 2013e kadar tecil ettiler oda kırdırıp askere gitti ama yoklama kaçağı gözüküomuş o nasıl oluosa ve bugün mahkemeye çıkıcaktı ne olabilir mahkemede bi fikrin olan varmı askerliği falan uzarmı yaaa
sağol canım dualarını esirgemediğin için Rabbim senin askerinide korusun sizede sabır versin tez zaman bitirmeyi nasip etsin
canım bu konuyla ilgili bu memleketle ilgili aslında öyle çok şey yazmak söylemek istiyorumki hani bulunduğumuz yerin kk'nın bunları konuşmak için uygun bir yer olup olmadığında emin değilim ama sadece şukadarı söyleyeyim topraklarımızın ve bir çokşeyimizin yabıncalara satıldığı bir memleket uğruna gencecik çocukların akıttığı kanları bu memlekete değermi
Ben bir olayda ölen her iki taraf içinde üzülüyorum.
Milleti,inancı,düşüncesi ne olursa olsun hepsi insan.Ve hiç biri farkında değil bunların hiç birinin bir insanı öldürmek için geçerli olmadığının.Kimsenin ikinci şansı yok ki,ne hakla yaşama hakkımı elimden alırlar; ne hakla evlenme yuva kurma çocuklarımı görme hakkımı elimden alırlar.
O çocuklar habire içinde olmadıkları kavgaların diyetini ödüyorlar.
Biz dua edelim sadece,yapacak bir şey yok maalesef.
inan bende hiçbişey anlamadım canım sonuçta tecili vardı insallah bişey olmazİyi akşamlar canım,hali hazırda zaten asker olan birini,hatta tecilini kendi kırdırmış birini ne diye mahkemeye çıkarırlar anlamadım.
İnşallah sorun olmaz canım.
canım emin değilim ama askerliğinin uzayacağını sanmıyorum valla benim arkadaşımın nişanlısını asker kaçağı diyee hopp yaka paça aldılar götürdüler 460 gün askerliğini yaptı geldi
kızlar ben şu bulaşıklarımı bir yıkayayım ondan sonra size danışmak istediğim birşey var
kızlar ben şu bulaşıklarımı bir yıkayayım ondan sonra size danışmak istediğim birşey var
evet canm ya.. amin tsk ederm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?