gerçekten öyle zaman geçmiyo meğer günler ne kadar uzunmuş öyle sanki yıllar oldu onu askere göndereli ama halbuki daha iki ay bile geçmedi
haydi atsın artıkkk şafaklarrr
bi gün daha yedik askerliktennn
son aylara yakşınca bakacaksın ki eskiden zamn daha çabuk geçiyomuş diyeceksinşimsi zorlanırsın ssıkılırsın kendini yalnız hisserdin. sordun mu hatrlamıyorum nerde askerin
sordunmu bende hatırlamıorumgökçeada da canım..
son zamanlar da zordur ya ozaman hiç geçmek bilmez herhalde ama o heyecanda çok güzeldir eminim
sormadım o zman böle bi cayap aldığımı hatırlamıyorum:78: olsun canım iyi bi yerdir heralde inş.
ilk zamn lar çok zor geçiyo sıkıcı oluyo çünkü alışkanlıkların değişiiyo yavaş yavaş gerçi benim ki artık rahat bi çok açıdan ama son zamnlar vakit hele hele hiç geçmiyo çıldırcak gibi oluyosun bide onu gelmesi heycanı paniği oluo böle tuhaf bişeyler oluyo işte 15 ay boyunca:86::86::86::86::86::86::86::86:
daha tam anlamadık rahatmı değilmi zamanla öğrenicez canım
ben dağıtım iznine geliceğinde bile heyecandan yerimde duramıodum onu tekrardan görmek çok güzel bi duygu şimdi siz hiç ayrılmamak üzere kavusucaksınızonun heyecanını tahmin bile edemiorum inşallah o günleri bende yaşarım bir an önce zaman su gibi akıp geçer
izin kullanmayı düşünüyomusunzkullanmadan bitirmek baya bi zor oluyo canımda:78: çok bekledim canım ya büyük bir sabırla yani 9 aydır 3 kere fln kamerda görebildim o kdar:78::78::78: tek dileğim biran önce gelebilmesi şu zamnların su akması artık:97::97::97::97::97::97::97::97:
kullanıcaz tatlım ya dayanamam ki ben ama yazın kullanıcak iznini daha çok var yani..siz izin kullanmadınızmı 9 ay çok uzun bir süreçarşısı yokmu ?
çarşı diye bişey yok ki canım çarşı olsun:97:97::97::97::97:canım iznini çoğu yollarda geçicek karsta çünkü ben bi uçta o bir uçta.bi ara izin kullancaktık o sırada arkadaşları izinden geldi onların hallerini görünce vazgeçti alışmışken biraz daha sabradelim erken kavuşalım dedi sabrediyoruz iişte:97::97::97::97::97::97:
yaa anladım cnm en azından kamerada devamlı görebilseydin insan yüzünü görmeyi çok özlüyo dokunamasan bile görmek bile yeter..siz gerçekten çok sabırlıymışsınız keşke senin onun yanına gidebilme şansın olsaydı
çok istedim gitmeyi ama aşkım istemedi.çünkü izin vermezler dedi verslerde 1 saat veriyolar dedi bi saat sonra ben senden nasıl ayrılcam dedi ayrılınca kafayı yerim dedivazgeçtik o zamn işte en on dağıtımda gelmişti o zman görebilmiştim:97::97::97::97::97: ayyy niş. mayısta bitiyo bi gelsin çıkarcam ztn 1 senenin acısını ondan sabırla o günü bekliyorum artık
bende gitmeyi çok istiorum ama o istemio adada yaptığı için feribot saatleri azmış yanlız gelme vs vs bir sürü sey bende üzülüorum elimde olsa ayda bir giderim aramızda 3.5 saat var sadecesizin uzakmış hem iznide azmış neyse allahtan çok az kalmış canım allah başka ayrılık yaşatmasın
vay bee şafağımız 170
uzak canım ya 1 günllük yol var aramızda büyük bi şehir olsa kalırsın faln ama tanıamdık bi yer sonra nasıl dönceksin bide öle sorunlarda var:97::97::97: yakınmış bak sizinki bi gün bütün saatleri öğrenip ona süriz yapabilrisin mesela ben dağıtımdan önce yapmıştım habersiz gitmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?