inş ayarlarr yaa boşuna uzamasn bi an önce gelsinlleerrrrrrr dayanamıorum artıkkk
aşkım dioki ben seni görünce sana dokunamam bile utanırım diooobi yıl oldu yaaa kıyamam ona.. evt terto ben karşıliicam onu havaalnda,evine de geç gidicek öle konuşup ayarladık
bunları konuşurken nası heycanlanıo anlatamam, pazar akşamı çıkarz taksmde dolşrz dedm, sesi bi deişti inanlmz mutlu oldu... ne garp ya askerdeyken ufack şeye bile nası seviniolar.. oofff çok üzülüoruuummmmmmm terto çookkkk.. bitsn artık şu lant askerlkkkk
merveeee alttaan alttan bakma canm
nasılsınnn
çok özledim ya :84::84::84: bende diyorum ztn tuhaf bakarız artık birbrimize diyorum bi yıl olcak aşkımda ddiyo merk etme diyo 5 dk sonra normale döneriz fln diyo valla bi gelsin sokuluvercem hemencik:86::86::86::86:gezin dolşın yaw hasret giderinnnn ayyy ne güzel hayalderr bunlar yaffffff :97::97::97::97::97::97:
hemencik sokulllllluverrr, bende bi dk olsun elimi elinden ayırmiicammm
son 54gün daha tertip sonra hayal etmeye vedaaaaa, yanmzda olcaklar inş.
yarın çarşı olur herkes görür askerini :84::84::84::84::84: bizde avcumuzu yalarız artuk:82:
aminnnnnnnnnnnnnnnazar değmein şafakalrımıza
benmde arkadaşmn sevglsi geldi askerden izneee, hergn beraberler ne güzeelllll
bende dayanamıorum artıkkk.. o anlatıo şunu yaptk şuraya gittk,ben ağzm açık dinliorummm
az öncede bizdeydi,sevglsyle gece gezmsne gittilerrrrrr
amiiinnnnnnnnnnnnnnnnn ayfercmmmmmmm
hemencik geçsin inş..
şu mart bi bitsnde asıl geri sayım o zamn başlıo
ayıp yawww o kadarda anlatılmaz ki insan düşünür canı çeker diye
yarın en iyisi sabahtan girmemek herkes görcek sevgilisini bizz akşam girip bakalım ben bunalıma girerim valla:83::83::83::83::83:
nse benm aşkm gelnce de ben anlatrm alırım öcümüüüüü
aynen yarn kk dan uzak durmak lazmben zatn arkadşmla bulşcm yarn, gezcez dolaşcaz azcıkk
akşam gelrm :))
sende öyle yap tertip
ooohhhhh iyi olmuşşşşş bende o konuda çok cadıyımmmbenimde ev arkadşım öyle yapıodu aşkım askerde gitmeden önce ayda bir geliyodu uzaklardan onun seviglisi hiç gelmiyodu. aşkım askere gitti nispet yapar gibi süreki sevgilisini çağırdı gıcık evesonra onunda sevgilisi askere gtti ohhh canıma deysin dedim o üzüldükçe bi ardına aşkım dağıtıma benim hesbmdan erken çıktı süpriz yaptı bana kısın içine oturdu cuk diya çok cadıyım yaw bende ders çalışırımcanımya gezmek ancak yaza benim için atanmak lazım para kazaanmak lazım evlenmek lazım:86::86::86::86::86:
mentolllll facete olsak habire dürterdim seni valla
ooohhhhh iyi olmuşşşşş bende o konuda çok cadıyımmm
hem senin askerinin şafağı, o arkadaşının sevglsnden daha azzzzz
haklsn terto ben zatn sınfta kaldm olan oldu, gezmye devammm
senin sınav ne zamn
mentol geçmşi okuyo sanırsam
h.b denizz aranısda yenıyım nerden baslıcamı bilemedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?