Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

çok özledim ya :84::84::84: bende diyorum ztn tuhaf bakarız artık birbrimize diyorum bi yıl olcak aşkımda ddiyo merk etme diyo 5 dk sonra normale döneriz fln diyo valla bi gelsin sokuluvercem hemencik:86::86::86::86:gezin dolşın yaw hasret giderinnnn ayyy ne güzel hayalderr bunlar yaffffff :97::97::97::97::97::97:

hemencik sokulllllluverrr, bende bi dk olsun elimi elinden ayırmiicammm
son 54gün daha tertip sonra hayal etmeye vedaaaaa, yanmzda olcaklar inş.

yarın çarşı olur herkes görür askerini :84::84::84::84::84: bizde avcumuzu yalarız artuk:82:

benmde arkadaşmn sevglsi geldi askerden izneee, hergn beraberler ne güzeelllll
bende dayanamıorum artıkkk.. o anlatıo şunu yaptk şuraya gittk,ben ağzm açık dinliorummm
az öncede bizdeydi,sevglsyle gece gezmsne gittilerrrrrr

amiiinnnnnnnnnnnnnnnnn ayfercmmmmmmm
hemencik geçsin inş..
şu mart bi bitsnde asıl geri sayım o zamn başlıo

ayıp yawww o kadarda anlatılmaz ki insan düşünür canı çeker diye
yarın en iyisi sabahtan girmemek herkes görcek sevgilisini bizz akşam girip bakalım ben bunalıma girerim valla:83::83::83::83::83:

ayıp yawww o kadarda anlatılmaz ki insan düşünür canı çeker diye
yarın en iyisi sabahtan girmemek herkes görcek sevgilisini bizz akşam girip bakalım ben bunalıma girerim valla:83::83::83::83::83:

nse benm aşkm gelnce de ben anlatrm alırım öcümüüüüü

aynen yarn kk dan uzak durmak lazm ben zatn arkadşmla bulşcm yarn, gezcez dolaşcaz azcıkk
akşam gelrm :))
sende öyle yap tertip

nse benm aşkm gelnce de ben anlatrm alırım öcümüüüüü

aynen yarn kk dan uzak durmak lazm ben zatn arkadşmla bulşcm yarn, gezcez dolaşcaz azcıkk
akşam gelrm :))
sende öyle yap tertip

benimde ev arkadşım öyle yapıodu aşkım askerde gitmeden önce ayda bir geliyodu uzaklardan onun seviglisi hiç gelmiyodu. aşkım askere gitti nispet yapar gibi süreki sevgilisini çağırdı gıcık eve sonra onunda sevgilisi askere gtti ohhh canıma deysin dedim o üzüldükçe bi ardına aşkım dağıtıma benim hesbmdan erken çıktı süpriz yaptı bana kısın içine oturdu cuk diya çok cadıyım yaw bende ders çalışırımcanımya gezmek ancak yaza benim için atanmak lazım para kazaanmak lazım evlenmek lazım:86::86::86::86::86:

ooohhhhh iyi olmuşşşşş bende o konuda çok cadıyımmm
hem senin askerinin şafağı, o arkadaşının sevglsnden daha azzzzz
haklsn terto ben zatn sınfta kaldm olan oldu, gezmye devammm
senin sınav ne zamn

10 11 temmuzda canım çalışmak şart o yüzden:97::97::97: valla bana acımayana ben hiç acımam ztn artık görüşmüyoruz canım :86::86: kaçıncı sınıfısın sen kalma sınıfta çalış okulunu bitir

h.b denizz aranısda yenıyım nerden baslıcamı bilemedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…