Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

az kalmş,askerin yokken şu 2ayda ii çalş,o gelnce hasret gidermece filn çalşmya fırst bulamazsn
ben 1.sınfm canm,ama bi hoca büt notunu açıklamamş eğer ondan geçtiysem 2.sınf oluorum. çapraz okiycam. bizim okulun karışık işleri işte

harbi ne öle çok karışık yaw:44::44: canım biz yine 2 ayda bir görcez birbirimizi malum baya bi uzağız birbirimize oda hemen bi iş bulup çalışmak istiyo inş. bulurda cünkü benim sınav açıklanınca isteme fln düşünüyoruz okul varkn iyi oluyodu 4 yıl görüşebildik ama şimdi çok uzağız sürerkli görüşmek için söz fln şart artık.inş. hepimizin isteği gibi olur hayatında herşey

amiiinnnnnnnnnnnnnn canm inş..
memleketimin gelini :)) az kaldı şafak ordu diicez 2gün sonra :)
senin okul bitmş,askerin iş bulmş olcak ne güzl, sonra nişan söz nişan harika yaaaa
benm okulm bitmedn kesinlkle izn yok..

kızlar iyi geceler halam ağırlaştı şimdi kuzenim aradı annemler apar topar gitttler bakalım aramlarını bekliyorum bende Allah herkese sağlık versin

o yüzden sınıfta kalma çalışşş bak bana bebe gibi ders çalışıom yaw biran önce sınavı kazanııym atanıyım diye :86::86::86::86::86: sizin memlektetin kaynananları iyi oluo mu:90::90::90::90:

kızlar iyi geceler halam ağırlaştı şimdi kuzenim aradı annemler apar topar gitttler bakalım aramlarını bekliyorum bende Allah herkese sağlık versin

ayyy canım ya bizde bu kısa ne oldu diyoruz uyudun sandım pc başına:44: inş. durumu iyidir canım allah biran önce şfasını versin ccanım

o yüzden sınıfta kalma çalışşş bak bana bebe gibi ders çalışıom yaw biran önce sınavı kazanııym atanıyım diye :86::86::86::86::86: sizin memlektetin kaynananları iyi oluo mu:90::90::90::90:

hehehheee benim babannm azcık fena bi kaynana..
olsun kız nolursa olsun,kaynanam bana cadılık ederse hakkından gelirm die düşünüyorum
şuan konuşmak kolay ama öle düşünüom :))
bu arada orduda aktaşlra gidin tatlm mutlka.. hayatnda öle pide yememişsindrrr
oofff çok canm çektiiiii

ben pide yedim ama ünyede yedim bi tepede bi yerde yedik çakırtepemi neydi adı hiç beğenmedim:90::90::90: aşkıma söylerim biliyosa gideriz biliyodur herlde ya tuturdu annemdele tanışcan artık kaçmak yok kaç sen oldu dedi ama ben hala korkuyorum çünkü çok komik tepkiler veren bi insanın o an nasıl tepki veirim bilmiyorum fotoğraflarına bakıyorum sevimli duruyo ama habire beni soruyomuş bizim ayfer diyomuş ama bülmüyorum belki cadığı tutar:82::82::82::82::82::82::86::86::86::86::86::86: bu saate benimde canım çkti ama yaaaaa:83::83::83::83::83::83::83::83:

kızlar yok uyumadım valla haber gelince gölerim faltaşı gb açıldı dilekleriniz için çok tşk ederim aniden değil canım 1.5 aydır hastanede yatıyordu kanser tedavisi görüyordu ama artık yapacak bşi kalmadğndan eve çıkarmıştık şimdide fenalaşmış işte
bu arada canım o pide işini gelin bizde tadın benim askerim konyalı etli etmek yapr mis gb gelin dükkanımızda ağırlayalım sizi ben ne diye 5 kilo fazlam var diyorumm fıstıklar

tertipim mentolüm ben artık kaçar yaw uykucuk gelmeye başladıı çok teşkkür ederim sohbetlere
rüyalarınızda aşklarınızı görürsünüz inş.

bizim ordulu hanımlar azcık komik olur.. hele ordu şivesi filan çok komiğine gider kesin :))
benm annemde hep ordu şivesyle konşur dayanamam dalga geçerm :)))
tanışın artık canm zamnı geldi ama..hayrlısı olsn bakalmm
burdan hep yazışırz,anlatrsn gelişmlri :))
uyu sen canm ya sabahları hep erken kalkıosun

offffffffffffffffffff gecegece bu pidelerrr aş ercem yaniiiii:83::83: öpüyorum sizleri mentlum inş. halan düzelir canım.

titpi fln komik ama bilmiyorum işte bende o an çok komik olabilirm ama durup durup gülebilirm mesela askımada söyledim bunu olsun bişey olmas hep birlikte güleriz dedi:86::86::86::86::86::86: hadi kaçtım ben bys:80::80::80::80::80::80::80::80::80:

ayfercim iyi dileklerin için tşk ederim iyi geceler bende rüyanda bu gecedeğişiklik yap hanım anneni gör yani kayınvalideni bizm orda öyle deriz biz yolunuz düşerse bi işiniz olursa beklerim bursaya bu arada ben hanım annemle tanıştımda ne oldu valla heyecndan senin dedğin gb komik bi tepki verdm daha doğrusu veremedm hoşgeldn bile dememşim kadına o derece yanii

herkezee gunaydınnn canlarımm sizdenn 1 gunn ayrıı kaldıımmm amaa cokk üzüldümm aklım sızdeydııı yahuu mentolummm canımm cokk gecmısss olsunnn ınsallahh ııdıırr durumuu bırazzdahaaüzülmee tatlim benımm tuanammmm napıonn canısııı hıçç özlenmemısımm galıbaaa hıı:26::26::26: buaradaa mehtappp sıkıştırıyooo 16 ne mutluu banaaa demıı amaa darısıı sızlereee baklımm

organikimm gördüm seni alttan alttan bacım günaydınnnnnn
sonrada birazdan tek tek buraya gelecek olan arkadaşlarım şimdiden sizlerede günaydın diyorummmmm
hemencik bir şafak yazayımmmm 361 ve şuanda askerimi bekliyorum bugün çarşıya çıkıyorrr camde görücemmm çokkk ama çokkkk mutluyummmmmm

ayyyy ne güzl askerler çarşıya çıkıyomuşşş:26::26::26: yat canım uyu uykunu al güzel görün:90::90::90::90: iyi gecelerrrr:80::80::80::80::80::80::80:
sağoll canımmmmmm uykumu aldımmm

Sende kendine iyi bak tatlım,iyi geceler...

ehh bende geldiğinde sana günaydın demiş olayım canımmmm

bizde aynı durumdayız o yüzden izin kullanmayı düşünmüyoruz izne gelip gittiğinde ayrılık gene zor gelecek herşeye ikimizde sil baştan başlamış olacağızz o yüzden dişimizi sıkıp erkenden bitircez bu askerliği

canım benim çok geçmiş olsunnnnn. Allah acil şifalar versinnn

canım benimmm nasıl özlendiğini bilemezsin aynı anda yazmaya başlamışız sen biraz daha hızlı davranmışsın benden yoksa bak seni görür görmezz hemen yazdımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…