canım gayt iyi bi yerde inş. zor bi yere gitmez şuan endişelencek bişeyin yok askerin için azda ol rahat ol
ohhh sıhhatler olsun tertibime.çok yakışmıştır eminim tertibim güle güle uzat saçlarını
bende sana yazcakrım ecm alttan alttan bakma diye:90::90::90::90:
biliorum telefonda sesi hatta iyi geliyo bugn konsamadk daysna bni özledgni dems havaya ucdm hahabni aramadi ama sesini duymadm ondan durgnm biraz ama gecer ya :)
Evet .. aliscaz artik baska care yokki ah ah
Cok tskk canm ya :)
Aslnda cok sabirszm ama Ask insana sabretmeyide ögretioms ii anladm bunu...
Cok sagoln ya :) evet ii yerde cok sükr ama usta birligi kötü yere düscek die ödüm kopuyo :18:
Sninki nerde ?
size iyi sohbetler iyi geceler kızlar :79::79:
sagoll anımm tertıbımm benımmm oo senınn guzellıgınn bıkeremmm tatlımmm yakıstıdaa bakalımm o şimdii askerr nedıcekkk:44:
siyah zor bi renk canım ya çıkmıyo bide saçtankarameli güzeldir ama bende saçlarımı uzatıyorum aşkım görünce şaşırcak omzumdan belime kdar senin gibi:90::90::90::90::90: ama boyamıyorum artık boya mahvediyo saçlarımı. bi ara bende bakır yaptırmıştım ama o da akıp gitti çingene gibi oldum:86::86::86: ol ol ollllll tabi güp güzelllllll askerin baka kalsın seni görünce gözlerini almasınnn:86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86:
kacionmu ya
gel snd katil bnd yeni yeni alindim aralarna cakdrma
kaçmıyımmı kalıyım ozamankacionmu ya
gel snd katil bnd yeni yeni alindim aralarna cakdrma
niye ses vermedinhadi iyi geceler bakemm:80::80::80::80:
dua et canım sen hayırlısıyla güzel yerlere düşsün inş.benim askerim Ankara 'da
iyi geceler canımmmmm
valla kıskançlık krizlerine girip trip atarsa şaşırma tertibim.bi tuhaf oluyo bu adamlar çünkü askerde
wallaa bakalımm begencekmıı begenmıcekmıı cnmm orasıı mecull.. kuaforumm dedıkıı buu sacaa camurr surmusunn senn yaa dedıı 2 acmadaa anca acıldııı saclarımm pert bırazzdaa kestırcemm artıkk gelsınn beyfendıı bıı uuzn gorsunn gıtısnn kestırcemm tekrarr bıdah 5 ay goremıcemm zatıı uzarr nede olsaa kokuu bendee yaa
döverim kıssss seni
döverim kıssss seni
kaçmıyımmı kalıyım ozaman
kaçmıyımmı kalıyım ozaman
ne biliim canım sıkkın biraz keyfinizi kaçırmıyım die dedim organik mehtap heyecanında sende kavuşma ben böle melankoli takılıp üzmeyim die ses vermedim
mahvoluyo saç ya benim saçımın rengi siyahtı bi açtılar aynada bi baktımm anemmmmm ne göremmm cadıııııbirazdı beyazz birazııı turuncu sarı siyahhhh bide kvırcık bonusss olmuşşşşş :60 askerin gidince kestir canlansın biraz saçalrın daha sağlıklı uzasın
noluyoo ordaa:26:ayrılınn bakımmm sizzkavga yokk opusunn çabukk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?