Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

canım gayt iyi bi yerde inş. zor bi yere gitmez şuan endişelencek bişeyin yok askerin için azda ol rahat ol

biliorum telefonda sesi hatta iyi geliyo bugn konsamadk daysna bni özledgni dems havaya ucdm haha bni aramadi ama sesini duymadm ondan durgnm biraz ama gecer ya :)

biliorum telefonda sesi hatta iyi geliyo bugn konsamadk daysna bni özledgni dems havaya ucdm haha bni aramadi ama sesini duymadm ondan durgnm biraz ama gecer ya :)

sürekli arayamz şimdi eğitimleri fln oluo benimki ilk önce izmir bucada sonra manisa kırkağçta yaptı şimdide karsta. sürekli yoğun oluurlar bide tlfn için sıraya fln giriyolar ya imkanını olmamıştır

selamlaaarr:79:
listeler yapıldı mı kızlar???

dua et canım sen hayırlısıyla güzel yerlere düşsün inş.benim askerim Ankara 'da

size iyi sohbetler iyi geceler kızlar :79::79:

iyi geceler canımmmmm

sagoll anımm tertıbımm benımmm oo senınn guzellıgınn bıkeremmm tatlımmm yakıstıdaa bakalımm o şimdii askerr nedıcekkk:44:

valla kıskançlık krizlerine girip trip atarsa şaşırma tertibim.bi tuhaf oluyo bu adamlar çünkü askerde

wallaa bakalımm begencekmıı begenmıcekmıı cnmm orasıı mecull.. kuaforumm dedıkıı buu sacaa camurr surmusunn senn yaa dedıı 2 acmadaa anca acıldııı saclarımm pert bırazzdaa kestırcemm artıkk gelsınn beyfendıı bıı uuzn gorsunn gıtısnn kestırcemm tekrarr bıdah 5 ay goremıcemm zatıı uzarr nede olsaa kokuu bendee yaa

wallaa ıster begensımm bıdenemm ıster begenmseınn ama bı ahımm varr bıkere dovcemm sonaa sewcemm canımıı cokk yaktıı sabır sabırr bolee ıllallahh dedrttı yaa buu her seyde ben askerımm ama bıkacc gun onuu solemıyoo dahaa bıdee gelıcekmıss aksamm 11 kadarr konusscakmıss sonraa aksma benıı ıstenn almaya gelene kadar yanıı 11.7 kadarr uyucakmıss beyfendıı sıcacıkk yatagınıı özlemişşştamm dayakkklıkklarr yaa

mahvoluyo saç ya benim saçımın rengi siyahtı bi açtılar aynada bi baktımm anemmmmm ne göremmm cadıııııbirazdı beyazz birazııı turuncu sarı siyahhhh bide kvırcık bonusss olmuşşşşş:60 askerin gidince kestir canlansın biraz saçalrın daha sağlıklı uzasın

POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ

:123:...//2011 hejar12= 10 ...:123:

:123:...10/04/2011 susu_= 35 ...:123:

:123:...//2011 kardelen44= 61 ...:123:

:123:...14/05/2011 mavimavimavi= 68 ...:123:

:123:...15/05/2011 duygu.c= 69 ...:123:

:123:...17/05/2011 BarbieveKen = 71 ...:123:

:123:...18/05/2011 melekkkk = 72 ...:123:

:123:...19/05/2011 julia__ = 73 ...:123:

:123:...19/05/2011 yengec123 = 73 ...:123:

:123:...20/05/2011 grimsi = 74 ...:123:

-----------
-----

Son düzenleme:
kaçmıyımmı kalıyım ozaman

ne biliim canım sıkkın biraz keyfinizi kaçırmıyım die dedim organik mehtap heyecanında sende kavuşma ben böle melankoli takılıp üzmeyim die ses vermedim

anemmmm bende yeni geldin kıs kendime organik kıslar canlandırdı beni okumadın mı yazdıklarımı sıyırmıştım bu gece

bana sepetıı all hadıı cıkk cıcekk satmaya dedılerr tuaff oldumm kaslarr sıyahh saclarr tuaf sarıı enteresaaann dıı olee yapıcamm tatlımm baklımm zuarr sonraadaa tabıı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…