Geçer canım geçer yeterki sen kendini üzme geçiyo bak diye teselli et kendini sende geçtiğini göreceksin
maşallah maşallah 41 kere maşallah
bi unut bak böyle yaparız sana
benide aliinnn yaa
herkesin içinde beni dövme istediği varmış
hoşgeldin canım yeni gönderdin galiba sevdiğini rabbim çabucacık kavuştursun inş
aaa olur öyle şey sen benim üst devremsin ne haddime
hoşgeldin canım yeni gönderdin galiba sevdiğini rabbim çabucacık kavuştursun inş
ameninnn görmedim canım seni
ayyyyy ne zorrr bişey bu kıslarrr yaaa gelsin diye bekle telaşlan sonra gelince ne yapcm diye talş yapbenim saçları verim mi bonus olursun tarz yaparsın
olurr anamm hertıp gıdıooda sımdı ılk ızlenımm cokk onemlii bugun maşa yaptımm herkezz bayıoldııı bıde boyatmıstımm yarın yıne gıtcem bkalımmm daha boyalıı halınıı gormedıı sokk olucakk yavvrummm
hosbuldm canm
evet yabugn 1hafta oldu iste üff..
Amin hepimzi insallah..
temem temem
bilemiyorumm yanii:86::86::86::86::86::86::82:
hosbuldm canm
evet yabugn 1hafta oldu iste üff..
Amin hepimzi insallah..
temem temem
canım benim ya şuan kalbinin taa içinde yaşadığın değişik duyguyu öyle iyi hatırlıyorum ki kocaman bi boşluk ama yerini kocaman bir ümide bırakacak biraz daha sabır.nerde askerin?
tazeciksin sen daha
yok yok bişeycik yapmam ama sen bizi bırakıp gitme sevdiceğini bulunca annaştık mı üst devrem:86:
canım benim ya şuan kalbinin taa içinde yaşadığın değişik duyguyu öyle iyi hatırlıyorum ki kocaman bi boşluk ama yerini kocaman bir ümide bırakacak biraz daha sabır.nerde askerin?
insallah ya okadar zorku.. en kötüsüde ben almanyada o türkiyede bikere bile yaninda olup ona sarilamadm 6bucuk ay oldu beraber olmamz.. ama ona ragmen nerdeyse hergn görüsüodk birden cok zor oldu
Izmir/Narliderede..
evet öleyim yabi uyusamda 100 gün fln gecse diom hemencecikden keske :) ah ah..
hanhi renkti hangi renk olduki:44: dalgalı maşalısaçlar güzel oluo canım dağol duruyolar hem
insallah ya okadar zorku.. en kötüsüde ben almanyada o türkiyede bikere bile yaninda olup ona sarilamadm 6bucuk ay oldu beraber olmamz.. ama ona ragmen nerdeyse hergn görüsüodk birden cok zor oldu
Izmir/Narliderede..
evet öleyim yabi uyusamda 100 gün fln gecse diom hemencecikden keske :) ah ah..
sadece bir hafta terke edicem sizi çünkü o sırada aaşkımla olcam inş.snra dönüşte yanınızdayım
sıyahh ıstemıstııı askerımm sonraa sıyahhtann skıldımm benn uzatımm dedımm sabrımm kulaklarımaa kadar olduuu ama saclarımda belımdeekestırmemıdee ıstamıyoduu anlıcann kut gıbı durann ustleerr kendıı rengımm altlarr sıyahhtıı suann karamell dıcemm dıll kahvee dıcemm hıcc dıll farklı bırenk kuaforumm solemedıı ınann kıı ama karamel kahve dıyorumm benn farklıı ama renkk super yarınnda gıdıcemm bı boyaa daha bıde bakımm ohh mıss gıbıı olcekk ınsallah aktıı cunkıı bırazz :44::44::44:şekerr
aynı şeyleri bende söylerdim gelçi şuanda söylüyorum bi uyansan yanımda olsa diteçok zor olur ilk başlarda çok yalnız hissedersin kendini ama biz varız burda
Aslnda cok sabirszm ama Ask insana sabretmeyide ögretioms ii anladm bunu...bu isteğin bütün şafak sayan hatunların en büyük hayalidir.malesef sabrı da bu hayal gerçekleşmediği için öğrendik.ama burası ve buradaki hatunlar san büyük bi destek olur her sıkıntına anında çare oluruz sevincine ortak oluruz.maşallah yeri de iyiymiş askerinin.rahatı da iyidir inş. canım
siyah zor bi renk canım ya çıkmıyo bide saçtansıyahh ıstemıstııı askerımm sonraa sıyahhtann skıldımm benn uzatımm dedımm sabrımm kulaklarımaa kadar olduuu ama saclarımda belımdeekestırmemıdee ıstamıyoduu anlıcann kut gıbı durann ustleerr kendıı rengımm altlarr sıyahhtıı suann karamell dıcemm dıll kahvee dıcemm hıcc dıll farklı bırenk kuaforumm solemedıı ınann kıı ama karamel kahve dıyorumm benn farklıı ama renkk super yarınnda gıdıcemm bı boyaa daha bıde bakımm ohh mıss gıbıı olcekk ınsallah aktıı cunkıı bırazz :44::44::44:şekerr
Evet .. aliscaz artik baska care yokki ah ah
Cok tskk canm ya :)
Aslnda cok sabirszm ama Ask insana sabretmeyide ögretioms ii anladm bunu...
Cok sagoln ya :) evet ii yerde cok sükr ama usta birligi kötü yere düscek die ödüm kopuyo :18:
Sninki nerde ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?