ee yaniibende öyle diorm hani
hayrdr canin skkn die okudm galiba neyn var cnm ?[/I]
bana sepetıı all hadıı cıkk cıcekk satmaya dedılerrtuaff oldumm kaslarr sıyahh saclarr tuaf sarıı enteresaaann dıı olee yapıcamm tatlımm baklımm zuarr sonraadaa tabıı..
anemmmm bende yeni geldin kıs kendime organik kıslar canlandırdı beni okumadın mı yazdıklarımı sıyırmıştım bu gece
:123: ÇOĞU GİTTİ AZI KALDI :123:
:123: DİYEN ŞAFAK GÜZELLERİMİZ :123:
:98: 121 NEFESİM :98:
:98: 132 SAYSAYBİTMİYOR :98:
:98: 143 CHOqSEKER :98:
:98: 161 KELEBEK1238 :98:
:98: 169 TEPKİSELMİ :98:
:98: 169 WBLUEBLUEW :98:
:98: 169 MİRACLE 07 :98:
:98: 169 SİYAHİNCİM :98:
:98: 169 THETİS :98:
:98: 170 qİZZ :98:
:98: 171 MELEGİM :98:
:98: 171 QUEEN :98:
:98: 172 ORGANİK :98:
:98: 172 RCD :98:
:98: 197 LATİLOKUM :98:
:98: 212 ZEYNELİM :98:
:98: 213 PİSSY :98:
:98: 213 LADY_CİCİ:98:
:98: 213 ÇİĞDEMİ :98:
kızlarrr benımm uyykuu geldııı wuruyoo kafamaa vallaa ııyıı gecelerr hepızııee sızı cokk sewıyorumm yarınn gorusurukkk herkezee kocişinii gosstersınn allahımmm ruyaasındaaa opuyorummm hatunncukklar rhepınızıı tekk tekkkhaıyrlıı gecelerrrr sooooooonn 15 kavusscamm galıbaaa yaa
geceleri bana geliolar canım .d şaka maka gündüz oyalamaya çalışıorum kendimi akşam oldumu içimde ki hüzün artıyo yani yeni olan bişey değil çoooooookk özledimmmmm kocişimiiiii
kızlarrr benımm uyykuu geldııı wuruyoo kafamaa vallaa ııyıı gecelerr hepızııee sızı cokk sewıyorumm yarınn gorusurukkk herkezee kocişinii gosstersınn allahımmm ruyaasındaaa opuyorummm hatunncukklar rhepınızıı tekk tekkkhaıyrlıı gecelerrrr sooooooonn 15 kavusscamm galıbaaa yaa
aaah aaaaaah bi ben gremedm söyle ya
kendini oyalıcak bişeyler bul kitap falan oku nebiliyim ben öle yapıorum yani
bde bna sor..
bide bze haftaya tatil okul mokul yok napcem ben ya off off
bnde cookk özledmm ya bi alo dese iim askm dese azda olsa icim rahatlar
sanada iyi geceler datlu rüyalar canımmmmherkese iyigeceler güzel hatunlar.teşekkürler güzel sohbetiniz için öpüldünüzmegim senin de ellerine sağlık.hala seni beklemedeyim haberin olsun döncem ben sana dediğin günden beri
herkese iyigeceler güzel hatunlar.teşekkürler güzel sohbetiniz için öpüldünüzmegim senin de ellerine sağlık.hala seni beklemedeyim haberin olsun döncem ben sana dediğin günden beri
ayferımm +mıraclem+ecm+yudumumm hepınızıı optumm prensesslerr ıyıı ukularrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?