Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

bnde varmmm sfk 445

ayferımm +mıraclem+ecm+yudumumm hepınızıı optumm prensesslerr ıyıı ukularrr

öpd kocmnn

kıslar bende kaçarım birzdan öğleden sonra dersanem var ztn öğleye kdarda uyurum :97:97::97::97:

herkes gdio yaa
ii dersler sna cnm :)

kendini oyalıcak bişeyler bul kitap falan oku nebiliyim ben öle yapıorum yani
şimdi acemide ondan rahat rahat arayamıo canım benim sen bu kadar üzülme arayamıyo die sabret biraz

Ah ah. baska care yokki be gülüm artik yapcaz bseler
25nde yemin töreni var snra carsya ckablcek ama demi ozm cok sükr bi görcem askmii off off

artık selam alınmıyo sanırım bu sevdiğim topikte..

bende kaçtım bu sefer gerçekten çıkıorum kızlar öpüyorum hepinizitatlı rüyalarrrrr :98::98::98::98: he bide hayatımın anlamı kocişimi çoooookkkk seviyorum :69

25nde yemin töreni var snra carsya ckablcek ama demi ozm cok sükr bi görcem askmii off off

cevaplamadan çıkmıyım dedim cnm yemin töreninden sonra direk ustaya geçiosa ustada da bir ay çıkamıo çarşıya ama 75 gün acemlikte nasıl oluo bilmiorum kusura bakma tatlım tekrar iyi geceler

KARANLIKTAN AYDINLIĞA

HASRETİN KUCAĞINA YENİ DÜŞENLER

**(....460_230....)**

:119:Şafaklarını yarılamaya az kalan yarenlerimiz:119:

...282 cagla22...

...282 mmeerraall...

...283 sevgilim_benim...

...283 _kvsr_...

...284 umursuna...

...284 mesutugba...

...284 pembe_ojem...

Dört gözle 200Lerin gelmesini bekleyen yarenlerimiz

:124:...360 ftmgl06...:124:

:124:...360 fatsib...:124:

:124:...360 daisygirl...:124:

:124:...362 10_nefise_10...:124:

:124:...362 minnne...:124:

:124:...362 subat10...:124:

:124:...363 aswangcullen...:124:

:124:...364 tuana_lalin...:124:

:124:...367 merdiyet...:124:

:124:...371 dıptısdıptıs...:124:

:124:...390 miracletly...:124:

Hasretin kucağına yeni düşen yarenlerimiz

:92:...413 parlayanyildizim...:92:

:92:...445 yudum2602...:92:

:78: umutla mehtaP bekLeyenLer :78:
kavuşmaya son:

...HERŞEY VATAN İÇİN...

BİRGÜN GELECEK BİRGÜN KALACAK

Son düzenleme:
öpd kocmnn

herkes gdio yaa
ii dersler sna cnm :)

canım uyumazsam başım ağrıyo sonrada dersten hiç bişeycik anlamıyorum malesf:97:

Nasıl başa çıkacağım sancıyan bu yürekle hemde senin yokluğunda nasıl derim ben kalbime rol yap oyna aynı o varmış gb hızlı hızlı atmaya devam et yüreğim anlamazmı yavaşladğından atışlarının demez mi yaim yok diye ya gözlerime nasıl söz geçireyim akıttıkları yaşlar yetmedi mi her yokuşun vardır bir inişi elbet ama ya yokuşu tek başıma hasretinle terleyerek çıktıysam ne olur inerken yalnız bırakma ellerim hep ellerinde olsun tökezlersem sen tut beni izn verme düşmeme bir tek sen ol yanımda çünkü ben birtek senin yanında güvende hissediyorum kendimi çünkü ben birtek senin yanında nefes aldğımı hatırlıyorum birtek sen anlıyosun bir bakışla yüreğimde kopan fırtınaları gel artık gamzeli adam gelde yaşadığımı anlayayım yeniden ömrüme ömür kat

yudum ekledim listeye seni de..

Allah kavuştursun arkadaşlar..

iyi geceler..

cevaplamadan çıkmıyım dedim cnm yemin töreninden sonra direk ustaya geçiosa ustada da bir ay çıkamıo çarşıya ama 75 gün acemlikte nasıl oluo bilmiorum kusura bakma tatlım tekrar iyi geceler

:d eyv
ins cikabiliodr yaa 75gn acemilkde..

ii geceler cnm tatli rüyalar :)

offfffffff bu ne böle mentolüm yaaaaaa bu gecede bi sorun var herkes böyle:97::97::97::97::97::97::97::97:

Eyvvv meeggggciimmm bu arada a.s görmemism yazdigini kbkma

icimi yaktin ya aglattn beni .. aynilarini bnd hissediormda denesem bu kdr gzl ifade edemezdm
yüregne saglk..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…