Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

beybimm iyiyiimm canooo birazdan önce vatanı izlicem şimdide aşkımla mesajlarımızı pcye aktarıyorum
sen iyisin demii?

iyi akşamlar kızlar...

bizim şafak malum 10 battı bugün...

ama az kaldıkça benim korkularım çoğalıyo yani şöyle çok korkuyorum kavuşmamaktan

inanamıyorum bittiğine sadece 9 gün kaldığını...

çok korkuyorum ona bişey olmasından

böyle işte size de oluyo mu acaba

iii canım çay keyfi yapıorummm...sewdigim gelcek sewinemiorum bilegöremicem bursaya gtcek direk ....ona biraz canım sıkkın canımmm...senden ne war ne yokkk askerin nasıl oldu?
ooooh ne mutlu sana... hicmi gelmicek canim?
Askerim idare eder.. belinden igne yedigi icin baya belinden rahatsiz..
Yarin hastaneden cikacak, komutanindan imza alip galiba 21 gun hava degisimine cikacak.. yarin tam belli olucak

beybimm iyiyiimm canooo birazdan önce vatanı izlicem şimdide aşkımla mesajlarımızı pcye aktarıyorum
sen iyisin demii?
oooooh ne guzel bende hep saklarim mesajlarimizi...
ben iyiyim canim.. sukurler olsun..
Askim galiba cuma gunu eve gidecek allahin izniyle

korkma cnm sadece kavuşacağın güünü hayal ettt sevin cnm

korkma cnm sadece kavuşacağın güünü hayal ettt sevin cnm

hayal ediyorum hattt abzen diorum 9 gün çok gelio gözüme haftaya kavuşcaz diyorum o daaha az gelio:)

kuafre gidiceğimi hazırlanıcağımı birbirimizi görüceğimiz o anı sarılıp öpüşceğimizi hayal edince içim içime sığmıo tabiki....

bide şöle bi durum var...

aslında istanbulda oturuyolar ama o teskereyi alır almaz ankaraya benim yanıma bana gelicek...

1 gün kalıp dönecek...bayramda yine gelicek 3-4 gün de öle kalıcak biz aslında hep ayrı şehrlerdeyiz

ama olsun çok rahat olucaz inşallah...:26:

beybimm askerin izne gelirse görüşebilcekmisniz?
Gitmek istedim aslinda.. 2 veya 3 gün
ama ucak biletler cok pahali..
Param var aslinda ama 3 ay sonra zaten gene turkiyeye gidecem tezkeresini
aldigi gunde.. gelinlik, dugun salonu vs o isleri halledecez o gelir gelmez..

Onun icin gitmemeye karar verdim..
Msn/msj/telefonlasiriz napim hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…