aslında öle olması lazım geliyor ama ne bilim sanki hiçi ayrılmamışız gibi hissediyorum askerimle şuan istanbulda sanıyorum garib duygular içerisindeyim ne diyim:26:
hoşbulduk canım nasılsın heycan var mı heycan
valla benden çok topicedeki kızlar daha heycanlı bu beni çok mutlu ediyo
şuan için stabil gidiyorumm
kızlarrr size bir teklifim var
el birliği ile gelin eski topicdeki sayfaları tarayıp geçmişe ait tüm listelerden birer örnekleri alıp burda bi geçmiş albümü oluşturalım 100.000 sayfada düşününkü en az 10 kişi katılsa bu çalışmaya herkes bin sayfa sadece tarayacak kaldıki o sayflardan sadece önemli olan listeler kopyalancak 20 kişi olursa kişi başına 500 sayfa düşerr ve bu iş daha kolay olur ne dersiniz bu iş için sonuçta eski topiğimizde birçok anılarımız oldu şimdi kapandığı için mazide kalmış olucak en azından bu yeni topiğimizin başınada böyle bir arşivimizi koyarsak ileride yeni gelen arkadaşlarda görürler şafağın tükenmeye mahkum olduğunu
hayde kızlar el verin bu işi yapalımm?
şafak 2 demi canım 2 gün sonragörcem ben seni
olur tatlım ben varım
3 canım cumartesi istanbulda olacak ama ben onu pazartesi görücem sırf kavuşma bizim özel mekanımızda olsun diye bölede çatlağız işte
kız ne allahhh milet kavuşmya çalışır anmmm neyse sonu mutlu son
gözdem hemen işe koyulmuşsun ne güzel :) ama şöyle toplu ve tam bir albüm gibi yapmayı düşünüyorum herkes buldukları taramaları tarihleriyle özelime atarsa çok güzel bişi çıkıcak ortaya ne güzellll:)
cnm o şekilde çok uzun sürer yaaaa zaten aranacak sayfa çok :26:
cnm h.g topiğimzeeHayırlı olsun kızlar yeni sayfanız, maşallah muhabbetiniz bol şafaklarınız az olsun inşallah. Hepinize hayırlı tezkereler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?