Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Doğru bilet pahalıdır..zaten az kaldı canım msnden gorusursunuz hergun evinde oldugunu bilirsin rahat edersin 3 ay sonra hep birliktesiniz zaten
bende bende bende bende

ben geldiim yeni topigimiz VATANA millete hayirli olsun kizlar
okulda kk ya giremiyorum ama bi kacamak yaptim göz atmi$tim , diger topigi kilitli görünce korktum ya

kızlar ben aşkıma 2 gündür kötü davranıyorum ya :2:
pazar günü bi konuda canını sıktığımı anladım. pazartesi konuşamadık pek. sadece 3 dk.
gönlünü almak istiyodum kendimi suçlu hissediyodum. dün sabah aradı baya bi soğuktu bana karşı. açıkcası çook üzüldüm öyle olmasına. bişey mi var diye sordum yok falan dedi. pek vakti yoktu teli kapatmak istedi bende birden sinirleniverdim. neden sinirlendim onu da anlamadım. sanırım içimdekileri söyleyemedim diye.
bugün öğlen aradı gene soğuktu bende daha çok üstüne gittim sanırım. sorun senle ilgili değil falan dedi. soğukluğum sana karşı değil sıkıldım burdan falan dedi ama gerçekten çook soğuktu ya

bu aralar denetimleri falan çok
sürekli spor, atış bilmem ne

ooof off

Tatlım sıkma canını arada olur böyle durumlar... Aradaki mesafe sorunları peşine takıp geliyor zaten.. Özlem ekleniyor herşeyin üstüne.. Bu kez farkında olmadan birbirini yemeye başlıyor çiftler..Üzülme , askerin gelince herşey yoluna giricektir... Dediğin gibi ordaki denetimler vs onuda etkiliyor sonuçta

doğru söylüyosun. ben kendimi suçlu hissederken onun o soğukluğu yaraladı sanki beni. gerçekten soğuk konuşunca çook üzülüyorum anlatamam. dün sabah ona kızınca görüşürüz diyerek teli kapatıyodu bende bi daha kızdım böyle kapatmicaktık hani diye. ben gergin olunca o da gerilmiş. söylemek istememiş. sen öyle zamanlarda söylemek istiyomusun falan dedi
böyle kötü olmak çok üzüyo beni

onu üzmekten, kaybetmekten korkuyorum

Canım benim ya o kadar iyi anlıyorum ki seni..Güzel sözler duymaya alışmışız tabi bana canım dese içim acır hafif geliyo çünkü... Benimki arıcam dedi arayamadı sanırım.. Çamaşırlarını yıkıomuş bitanem benim yaa.. Üzülme tatlım bak sende ona bu şekilde davranırsan aranızda sorun olmadığı halde soruna dönüşür bu durum..

benimkinin de günleri yoğun o da arayamıyo. içim daralıyo benim böyle olunca. zaten uzuun zamandır çook iyiydim. yani ona karşı çok çok sıcaktım, o da öyleydi ama birden kötü oluverdik.

düzelelim hemen yaa

Asker Temel içki içmeyi çok severmiş.Bir gün komutan duvara bir yazı yazmış:"İÇKİ ÖLDÜRÜR" Asker Temel sabah bu yazıyı görünce yanına ekler:"ASKER ÖLÜMDEN KORKMAZ"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…