' �άċεЬ๏๐ќ ىάнآĿآ
' �άċεЬ๏๐ќ ىάнآĿآ
temem canım bakrım şimdi fırından yeni çıkmışa
sayfa bulunmadı dio yaf
kızlar bende birazdan saçımı boyayacağım ama elimde iki renk var bi türlü karar veremedm canım sen hangi renk boyadın
ayferim nasılsn canım hayırdır dershane yokmu bugün fıstık
duygucum ne zamzndır gözükmüyodun şafağına maşallah ne güzel az kalmış hade gdn artık ta biz gelelim yerinize
kızlar bende birazdan saçımı boyayacağım ama elimde iki renk var bi türlü karar veremedm canım sen hangi renk boyadın
ayferim nasılsn canım hayırdır dershane yokmu bugün fıstık
duygucum ne zamzndır gözükmüyodun şafağına maşallah ne güzel az kalmış hade gdn artık ta biz gelelim yerinize
çok şükür az kaldı bitsin de sıra size gelsin artık inan senden çok istiyorum bunuduygucum ne zamzndır gözükmüyodun şafağına maşallah ne güzel az kalmış hade gdn artık ta biz gelelim yerinize
tamam canım hallet bakalım kuaförlük var bende eğitim aldım böle bişeye düşmezdim normalde sıkı sıkı kont ederdim ama saat geç olmuştu boyayıda acele hazırladım kendim boyuyorum çünkü o yüzden böle oldu ben kendime röfle bile yapmıştım yoksa ilk kez böle bişey başıma geldicanım ya bende bi kere öle bi gaflete düştüm kapağın üstünde resmen sarı bi renk var ve ben saçım koyu kestane oldu ağzımız açık kaldı belki tpü farkılı koydular anneme diyordm çok açık olmam dimi diye bi çıktım kopkoyu şook gerçi herkes onu yakıştırdı du bi int bulayım kararsız kaldığım renkleri ekliyim bide şu siyah beyaz resmi renkli yapayım
iyi olmuş bebelern sınavı muhabbet ederiz bizde burda
canım ya bende bi kere öle bi gaflete düştüm kapağın üstünde resmen sarı bi renk var ve ben saçım koyu kestane oldu ağzımız açık kaldı belki tpü farkılı koydular anneme diyordm çok açık olmam dimi diye bi çıktım kopkoyu şook gerçi herkes onu yakıştırdı du bi int bulayım kararsız kaldığım renkleri ekliyim bide şu siyah beyaz resmi renkli yapayım
iyi olmuş bebelern sınavı muhabbet ederiz bizde burda
Eline sağlık durum
vay be plakara gelmek hayal gibiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?