ne tatlili kıs
bu yaşşta kolastroll cıktıı bacımmm 241 vallaa bakıcamm 6 ay oncee cıkmıstıı 6 ay arayla yapılıyoya tahlıll baktırcamm bakalımm neolcakk duaa edındee bısı cıkmasınnn off
niye paylaşmıyım ki canım yaayferim maşallah diyorum ablacığına nazarlar değmesinyiğeninide öp benm için Allah uzun ömürler versin tatlım aileden bir şey paylaştığın için tşk ederim ayrıca valla 6 senedir askerim hem okudu hem çalıştı yani azimlidir ondan yana korkum yok bizede kısmet olur yavaş yavaş yaprız herşeyimiz ayy bacım ya ben böle biri hiççç değilim bunalım falan yer içer gezer eğlenirim hatta ark.çalışıyo ben daha iş bulamadım çalışmıyrum die bana evde oturuyoo rahatı beyde yok faln derler ama malum sevdğim yanımda yok bide bu hastalık meselesi flan can sıktı yoksam hadi gelin oynayalım yani oynak mod hemen dönerimm
kıs daha senin yaşın ne başın be:96::96::96::96: ayyy inş. bu sefer çıkmas
iyi geceler şekerim organikimiyii gecelrr mentolummmmm tatllımmm ıyıı gecelerr ayferımmm bıdenemmm opuyyommm sızzııı bebklerımm kenınızee ıı bakınn allahımaa emanetsınızzz hosscakalınn hepp bolee gulunn emıı sızz bendee bolee gulımmm tabeeyarınn işş vaa malummm dua edınn bakınn ıı cıksınn sonucc askercegızımm zatenn hastalıklıı bıı hatunn alıyooo saglamm dıııl neseeoptummm sızııı ŞAFAK 171 MİŞŞ YAHUU amaaa mehtabımm sadaca ve sadeceeeeeee 13 13 13
wallaa ınsallahh sekerr YAŞİM 22 olcak mart 26 ama korpecıkkenn buu hallerdeyımm babadann gelme kzuum napakk optumm hadıı sneıı gule guleee
organiğm geçmiş olsun tatlım aman dikkat et kendine inşallah bu sefer çıkmaz
hadi bakalım yarın işe gtcekler dershaneye gitcekler koşun yataklarınıza yumun gözlerinizi ve tatlı rüyalarınızda askerciklerinizi görün herkese iyi gecelerrrrr
ayfercim ya ne güzel işte şimdiden alışkın oluyosun bebiş bakmaya aman askerine öle şeyler söyleyip yüreğine indirme daha iş yok güç yok benim sevdiceğim bebek istiyo dicek kızzz olur tatlım olur hele bi gelsinler iş de olur evde olur bebiş te olur hatta imkanımız olsada bakmaya bi kaç tane olsa ben tek kardeşim acısı bazen çok oluyo özellikle özel günlerde neyse canlar yarın devam ederiz sohbetimize
Bende aşkımı bekliyorum gideli 6 ay oldu.. Öyle zor ve bir okadar da gurur verici bir durum ki...
254 günümüz var daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?