Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

100lere az bişi kalmş canm,sonrada plakalar.. bi bakmşsn plakalardasın..
bizde sadce dağtmda izin kullandık, çok zor ama diğerlerine göre 24gün erken gelicek..
izinden döüş çok zor oluyor,sonra bidaha oraya alışması var..
hayrlsı olsun

bizde izin almadan bitirip gelmesıne karar vermıstık gıderken ama dayanamıyoruz artık.. dağıtımda 7 gun kullandı bırde mayıs sonu 10 gun daha kullanıcak.. oda ınanılmaz bunaldı cunku cok zorlanıyo dayanamıyo bugunlerde daha çok özlem var artık..
bende 10 gün erken gelmemen hiç bişeyı degıstırmez gel askım dedım ben öyle dıyınce havalara uçtu resmen meğer oda ok ıstıyormus ama karar verdiğimiz için kızarım dıye söylememiş ..
10 gun ızın kullandıgında kasım sonu gelmıs olucak.. napalım dayanıcaz bı sekılde..

hayırlısı olsun canm, sizinde çarşı izinlerimiz olmuyo dimi

aa bi kaç arkadaşımızn askeri de dyrbakırda çarşıları yok..
benm aşkım tuncelide.. bizde hiç yok çarşı izni filan

anladım canım zor oluyordur sıızn için, gercı her turlu cok zor ama görememek insanı mahvedıyor :S

Bnm sevgılım hava komutanlığında diyarbakır ama cok rahat yani , arkadslarının askerlerı komando olabılır ve dıyarbakırın kırsal bölgesınde olabılırler cnm

evet canm olabilr,genelde karakolda arkadaşların askerleri..
sen baya şanslısn tatlm,ne güzel askerin rahatmş

evet canm olabilr,genelde karakolda arkadaşların askerleri..
sen baya şanslısn tatlm,ne güzel askerin rahatmş

Evet canım Allaha bin şükür ki rahat ..

Şu günlerde akıp geçse daha güzel olucak

Önceden gecıyo gecıcek derdım hep yıne öyle dıyorum gercı ama bugunlerde özlemek mahvedıyo benı bırbırımıze özledıgımızı cok farkettırıyoruz ve konusuyoruz bununda etkısı var tabi. Özlemle mesafeyle başa cıkabılmek cok zormuş...

Dünya da yaşayan bütün bayanlarınnnn Kadınlar Günü Kutlu Olsunnn..

devremm günaydınnnnn hatta kızlar hepinize günaydınnn
benimde şafak 358
dün okadar yoğundumki hiç giremedim bakamadım
neyse inş bugün bol bol konuşuruzzzz

hoşgeldin devremm bende bu ara pek bakamıyorum sınava az kaldı bu ara dersler sıkıştırıyor devrem...

dünya kadınlar gününüz kutlu olsun

yaz bakayım devremin ne derdi varmış bileyim... :18:

şu 10 dakikada bir özel msj gönderme kuralı varya bacım onu bekliyorum az önce bir arkadaşımında halini hatrını sormak için msj atmıştımda yada buradan yazayım okuyanlarda en azından yardımcı olur

kızlar ben evliyim zar zor bir evlilik oldu evlendim
aileler kanlı bıçaklı eşimin ailesi bazı şeyleri bilmediğinden dolayı bana tavırlıydı şimdi bütün gerçekleri bildikleri için bana karşı bütün tutumlarını değiştirdiler.
Bende bu tavırdan dolayı ve ailemide kırmak istemediğim için ailemin yanında bekliyordum eşimi buradada (kendi ailemin) yanındada çalışmak zorundayım eşim şuanda çalıştığım için rahatsızlık duyuyor (ki haklı yönleride var geçen gün gecenin 11 ini buldu benim eve gitmem )
kendi ailesi de şuanda bütün desteklerini (kredilerinide diyebiliriz )açtığı için eşim diyorki bizimkilerin yanına git ye iç keyfine bak. (Ben bu çalışma durumuna bir hal çare bulamazsam bizim sonumuz ayrılık çünkü olmuyor bir türlü ve ben eşimi çok ama çok seviyorum ve biliyorum oda beni çok seviyor)
şimdi ben aileme kalkıp gidiyorum dersem (ki aile dediğim sadece annem babamdan bana hiçbir şekilde fayda yok o kendi keyfinde ) annem benimle hayatta konuşmaz sırf (annemi tabiriyle) o ailenin evine gittim diye.
Ya peki ben şimdi ne yapayım???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…